grujo je napisao/la:Damire ne nasedaj na svakakva misljenja,cuvaj ti tog sarca dace on dobre mlade.Mnogi su od tih ptica dobili dobre mlade a i mnogi su ih koristili za dodavanje kapi krvi u svom jatu.Da su ih koristili za bastardiranje kako gore navedeni gosp. kaze ti bastardi bi bili mnogo duboki i kao takvi ne bi valjali.
Dosta nas je koristilo te sarene ptice,i mogu ti reci da su se pokazale vise nego dobro.Zenke su vrhunske majke,meke i duboke i moj ti je savet ako dobijes neku zenku od tog sarca ne daj je nikom,sacuvaj za sebe i videces.Od muzjaka mozes da ocekujes ili dobrog pevaca ili nekog drekavca.Navescu ti neka poznata imena iz naseg hobija koji su radili godinama sa tim sarenim pticama a mozda i dan danas, neki su sa nama i ovde na forumu a neki nisu:Ljuba Apostolovic (dve godine zaredom pobednik na vecini takmicenja u Srbiji),Rasa Tomic i Malisa Vujicic (o njihovim rezultatima je mnogo pisano u zadnje vreme) i td.
Ipak sam misljenja da tvog sarca treba da zadrzis!!!!
Pozdrav,ako mozes da postavis katalog sa takmicenja gde je Ljuba pobedio te godine interesuju me alke nekih ptica,inace ga nisam video dugo sta je sa njim