+63
hajduk
bondza12
sturcla
madmax
stiglica
dragutin rajnović
nedeljkovg
IvoR
Carduel
sestoperac
waterslager
Renato.M
sgobin
krstokljun
BOSKO
seadriver
ERVINO
markozd
turbozd
CUBA
zvrcko sen
crv
imarij71
sasaznas
baki302000
vlada nish
pezo
waterslager bitola
mali maša
komiza
budisic
čajka
MARIN
PESTI
jere
koce
Dean
grujo
ticar
malinobosna
dr.nenad86
Fago
Merlo
malinois
damir64
bocka
ikayke
mutacija
dva grdelina
Vasko-MK
dejanzec1
mišić
faganel
pippo
Boban NA
nebojsav
misko1
vlado
Vrbanja
kreso
korkut
cuban.ue
zoranV
67 posters
malino kanarinci
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°676
Re: malino kanarinci
Tek propjevali[youtube][/youtube]
sturcla- Broj postova : 28
Registration date : 21.02.2011
- Post n°677
kolko su stari ????
nedeljkovg- Broj postova : 36
Registration date : 20.01.2010
- Post n°678
.Dominira bolende ,ptice izabrale bolende za osnovnu turu sto je jako dobroPravilan raspored vodenih tura rol bol klok, posle kloka stalton ,izdvojio bih jos i rol koji se jako dobro cuje,cuje se veoma zanimljiv i lep belen.ako bih im nasao neku manjkavost mozda bi to bile flaute.
- Post n°679
nedeljkovg je napisao/la:.Dominira bolende ,ptice izabrale bolende za osnovnu turu sto je jako dobroPravilan raspored vodenih tura rol bol klok, posle kloka stalton ,izdvojio bih jos i rol koji se jako dobro cuje,cuje se veoma zanimljiv i lep belen.ako bih im nasao neku manjkavost mozda bi to bile flaute.
Slažem se.Sve im je dobro osim ružnih flauta.Ove godine moram poraditi na tome.
Inače ptice su odmračene već dva mjeseca.A uživo puno bolje zvuče.VIše se čuje voda ,a na snimci flaute.
- Post n°680
sturcla je napisao/la:kolko su stari ????
Sad imaju oko 10 mjeseci.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°681
MARIN je napisao/la:
Slažem se.Sve im je dobro osim ružnih flauta.Ove godine moram poraditi na tome.
Inače ptice su odmračene već dva mjeseca.A uživo puno bolje zvuče.VIše se čuje voda ,a na snimci flaute.
FLAUTA je jedna od 10 tura .Nema nista idealno . ogromna je razlika kad se ptice slusaju uzivo i na ovaj nacin
- Post n°682
Amater ko ja moze samo da pozeli ovakve ptice
- Post n°683
malinois jer moze tvoj e-mail ,nemogu da saljem pp ,a hteo bih da te pitam nesto da mi pomognes oko jednog problem.hvala unapred
- Post n°684
sturcla je napisao/la:malinois jer moze tvoj e-mail ,nemogu da saljem pp ,a hteo bih da te pitam nesto da mi pomognes oko jednog problem.hvala unapred
arsic@net.hr
sad idem na pa se mozemo sutra cuti .
pozdrav
- Post n°685
ok laku noc
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°686
Ajd sto su se mnogi zabili u svoje pticarnike i stancuju jaja,ali jos nema nikog da nam prenese utiscke posle preslusavanja ptica koje su doneli iz Belgije!!!!
Ili nesto kriju ili su razocarani !!!
Ili nesto kriju ili su razocarani !!!
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°687
Lijepo Marine nema šta moglo bi se slušat po cijele dane ako su sad tek propjevali šta će bit sa njima kad uzrele dokraja.
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°688
to Fredi majstore !!!!
waterslager bitola- Broj postova : 145
Registration date : 13.01.2010
- Post n°689
Ove bi ptice bile konkurentne na svakom takmicenju najveceg ranga...Velika sreta sto su tek sad propjevale.Bas bih uzivao slusajuci ih zavaljen u koznoj fotelji iz koje ih snimas...MARIN je napisao/la:Tek propjevali[youtube][/youtube]
POZZZZZZZZ MAJSTORE!!!!
cuban.ue- Broj postova : 10
Registration date : 31.10.2010
- Post n°690
MARINE salji ptice u srbiju ako mislis da stigne kajmak.
mišić- Broj postova : 118
Registration date : 22.11.2010
- Post n°691
Dobre ptice,svaka čast,šteta što nisu ‚‚stigle ‚‚za takmičenje
- Post n°692
[youtube][/youtube]
gornji ide u učitelje,a donji vjerovatno u je....
- Post n°693
MARIN je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gornja ptica je odlicna a slozio bih se da donja ide u je....činu .Flauta je previse agresivna da bi bio ucitelj
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°694
cuban.ue- Broj postova : 10
Registration date : 31.10.2010
- Post n°695
misic cuo sam tri muzijaka
budisic- Broj postova : 254
Registration date : 18.05.2009
- Post n°696
nedeljkovg je napisao/la:.Dominira bolende ,ptice izabrale bolende za osnovnu turu sto je jako dobroPravilan raspored vodenih tura rol bol klok, posle kloka stalton ,izdvojio bih jos i rol koji se jako dobro cuje,cuje se veoma zanimljiv i lep belen.ako bih im nasao neku manjkavost mozda bi to bile flaute.
Pre svega pozdrav samo bih se nadovezao na komentar ptice stvarno lepo pevaju i postavio bih pitanje na osnovu Nedeljkove izjave',ptice izabrale bolende za osnovnu turu sto je jako dobroPravilan raspored vodenih tura rol bol klok,.Mislim da bi ptice vise recimo trebalo da pruze na klok-u posle knora nego da pevaju sve tri vodene ture jednu za drugom,sto se tice same pesme to je ok,stim je lep za uho......Mislim da su vodene ture "teske"ture i da je potreban veci kapacitet pluca, kod vecine ptica koje pevaju ovim redom ture rol,bol,klok dolazi do gubitka vazduha i to zanimljivo bas kod najvrednije ture na skali i taman kad ocekujemo 5-6 udara kloka sledi 1-2 udara ili flautiranje...Naravno pricam uopsteno cast izuzetcima
- Post n°697
Koja tri? Iz Belgije?cuban.ue je napisao/la:misic cuo sam tri muzijaka
- Post n°698
budisic je napisao/la:
Pre svega pozdrav samo bih se nadovezao na komentar ptice stvarno lepo pevaju i postavio bih pitanje na osnovu Nedeljkove izjave',ptice izabrale bolende za osnovnu turu sto je jako dobroPravilan raspored vodenih tura rol bol klok,.Mislim da bi ptice vise recimo trebalo da pruze na klok-u posle knora nego da pevaju sve tri vodene ture jednu za drugom,sto se tice same pesme to je ok,stim je lep za uho......Mislim da su vodene ture "teske"ture i da je potreban veci kapacitet pluca, kod vecine ptica koje pevaju ovim redom ture rol,bol,klok dolazi do gubitka vazduha i to zanimljivo bas kod najvrednije ture na skali i taman kad ocekujemo 5-6 udara kloka sledi 1-2 udara ili flautiranje...Naravno pricam uopsteno cast izuzetcima
Slazem se budisicu .
Najbolji klok ptica ispjeva iza knora .Bolende i rolende najbolje je kad ne povezuju .
- Post n°699
Marine,možeš li da mi pojasniš koja ptica peva na snimku (2,32) minutu,pošto su se obadve okrenule ‚‚od‚‚ kamere.Čuo sam klok koji svako od nas želi da ima. :cheers:Hvala.
- Post n°700
Budišiću,biće od tebe malinoista,mislio sam da si krenuo stramputicombudisic je napisao/la: