+63
hajduk
bondza12
sturcla
madmax
stiglica
dragutin rajnović
nedeljkovg
IvoR
Carduel
sestoperac
waterslager
Renato.M
sgobin
krstokljun
BOSKO
seadriver
ERVINO
markozd
turbozd
CUBA
zvrcko sen
crv
imarij71
sasaznas
baki302000
vlada nish
pezo
waterslager bitola
mali maša
komiza
budisic
čajka
MARIN
PESTI
jere
koce
Dean
grujo
ticar
malinobosna
dr.nenad86
Fago
Merlo
malinois
damir64
bocka
ikayke
mutacija
dva grdelina
Vasko-MK
dejanzec1
mišić
faganel
pippo
Boban NA
nebojsav
misko1
vlado
Vrbanja
kreso
korkut
cuban.ue
zoranV
67 posters
malino kanarinci
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°826
Re: malino kanarinci
Dobro nam dosao bondza12 i sve najlepse
bondza12- Broj postova : 17
Registration date : 21.03.2011
- Post n°827
Takodje Dejane sve najlepse i najbolje.
- Post n°828
Kopajuci po internetu naso sam ovaj video zapis https://www.youtube.com/watch?v=uoTU0Dmjamc&feature=player_embedded#at=310 mislim da ptica ima nosno pevanje i grebanje a od 10 klok ???????Misljenja sam da ptica FLAUTIRA molio bi cuti vasa misljenja.
mišić- Broj postova : 118
Registration date : 22.11.2010
- Post n°829
Dobro došao na forum Što se tiče ptice koju si postavio mnogi bi voleli da imaju ovakve ptice.Nije tačno da ptica ima nosno pevanje,a pogotovo da flautira(klok ).
- Post n°830
Hvala Misic na dobrodoslici i za vase misljenje o ptici koju sam postavio.
waterslager bitola- Broj postova : 145
Registration date : 13.01.2010
- Post n°831
Pozzzzzz bondza 12...dobrodosao...ptica koja si postavio ima klok...ali 10???...po mom misljenju ono sto pjeva na ovom snimku je maximum za 7....maximum,ako je sudac pustio ruku!bondza12 je napisao/la:Kopajuci po internetu naso sam ovaj video zapis https://www.youtube.com/watch?v=uoTU0Dmjamc&feature=player_embedded#at=310 mislim da ptica ima nosno pevanje i grebanje a od 10 klok ???????Misljenja sam da ptica FLAUTIRA molio bi cuti vasa misljenja.
Mozda nasi suci misle drugacije????
- Post n°832
Pozdrav Waterslager Bitola nisam napisao ni da ima ni da nema klokota napisao sam da flautira i da ima grebanje,nosno pevanje.Normalno to je snimak mozda je tako snimljen pa ga ja tako cujem.Cudno mi je grlo na puno medsta u pevanju 1.23do1.35,3.22,4.3o,5.21,7.19itd.jednostavno na puno mesta cujem neke necistoce.To ja tako cujem normalno sto ne znaci da sam u pravu.Hvala na dobrodoslici.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°833
bondza12 je napisao/la:Kopajuci po internetu naso sam ovaj video zapis https://www.youtube.com/watch?v=uoTU0Dmjamc&feature=player_embedded#at=310 mislim da ptica ima nosno pevanje i grebanje a od 10 klok ???????Misljenja sam da ptica FLAUTIRA molio bi cuti vasa misljenja.
pozdrav
Dobra je ovo ptica samo sto nije u takmicarskoj kondiciji .Stalton malo slabiji .Necemo joj traziti mane .
To sto cujes kao sustanje ili grebanje nije to za kaznjavanje .Ako i ima malo necistoce u pozadini ture moze se smanjiti ocjena al ne kazniti .Ako aspirira unutar vodene ture ili daje nosni prizvuk onda sljedi sankcija i po meni treba biti bas ostra a ovako to nije problem.
Klok 10 je mozda imala dok je bila u Spanjolskoj al dok je stigla u Tursku ..........snizio se sa 10 na 6 do 7 dodova
- Post n°834
Pozdrav Malinois
Hvala na odgovoru,po nacinu pevanja se vidi da ptica nije u takmicarskoj kondiciji,DALEKO OD TOGA DA JE LOSA,sto se tice necistoce u pozadini znam da nije za negativni poen,ali za smanjivanje ocene???Ovo pisem ZA SVE KANARINCE pesme neki sudija bi smanjio ocenu neki ne,to je vec nacina ocenjivanja samog sudije.Sto se tice kloka,ptice koje je postavio waterslager< 3 ptice >za mene imaju bolji klok ja ga cujem zvucnije cistije sam udar mi vise dolazi do izrazaja.Mislim sto na znaci da sam u pravu da bi jedna ptica sa 10 klok trebala da ga vise drzi i cesce ispevava.U svakom slucaju hvala .
Hvala na odgovoru,po nacinu pevanja se vidi da ptica nije u takmicarskoj kondiciji,DALEKO OD TOGA DA JE LOSA,sto se tice necistoce u pozadini znam da nije za negativni poen,ali za smanjivanje ocene???Ovo pisem ZA SVE KANARINCE pesme neki sudija bi smanjio ocenu neki ne,to je vec nacina ocenjivanja samog sudije.Sto se tice kloka,ptice koje je postavio waterslager< 3 ptice >za mene imaju bolji klok ja ga cujem zvucnije cistije sam udar mi vise dolazi do izrazaja.Mislim sto na znaci da sam u pravu da bi jedna ptica sa 10 klok trebala da ga vise drzi i cesce ispevava.U svakom slucaju hvala .
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°835
pozzz svima da li se moze postavit neki klip i navest u kojem momentu videa tica aspirira ili ima taj nosni prizvuk koji se kaznjava da vidimo mi pocetnici
- Post n°836
Pozdrav kreso https://www.youtube.com/watch?v=quCYHquV3vM&feature=player_embedded#at=118 ta ptica grebe duva najbolje se cuje na 2,06s i 5,03sek.
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°837
hvala Bondza najlipsa!!!
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°838
bondza12 je napisao/la:Pozdrav kreso https://www.youtube.com/watch?v=quCYHquV3vM&feature=player_embedded#at=118 ta ptica grebe duva najbolje se cuje na 2,06s i 5,03sek.
Izdvojeno na 5,03 sec. i pojačano.
hajduk- Broj postova : 23
Registration date : 07.05.2010
- Post n°839
malino kanarinci
jedno pitanje ko ima bijele malino kanarince (dominant)
nebojsav- Broj postova : 85
Registration date : 22.09.2010
- Post n°840
ima zeljko iz Tenja
- Post n°841
hvala,dali ima ovaj gospodin iz kleka i kako mogu stupiti u kontakt sa njima?
nebojsav- Broj postova : 85
Registration date : 22.09.2010
- Post n°842
e, to ne znam ali vidi on tvoje postove ,a ako ima javit će ti se.
- Post n°843
pozdrav
Imam bjele malinoe al nisam bas "gospodin iz kleka"
Mozda nekad postanem
Imam bjele malinoe al nisam bas "gospodin iz kleka"
Mozda nekad postanem
- Post n°844
da da,gospodin javimi se na privatni e-meil ako je moguce.
- Post n°845
malino kanarinci
halo gospodine iz kleka jesi ziv moze par odgovora.pozdrav
- Post n°846
hajduk je napisao/la:halo gospodine iz kleka jesi ziv moze par odgovora.pozdrav
pozdrav i tebi
Odgovora na sta ?
napisao sam ti u privatnoj poruci moj e-mail na koji me mozes kontaktirati ili preko privatnih poruka
- Post n°847
e kolega sve sam naso ali taj e-mail nisam,htio sam pitat u vezi malinoa vidim da ste pravi majstor citajuci ovaj forum,posto ja svake godine dolazim u klek na more ili prolazim kroz klek,a obozavam malino kanarince a posebno bjele dominant imateli koja je cjena i kakva je naj bolja ishrana za njih,posto ja nemam bas velko iskustvo u uzgoju.
- Post n°848
hajduk je napisao/la:e kolega sve sam naso ali taj e-mail nisam,htio sam pitat u vezi malinoa vidim da ste pravi majstor citajuci ovaj forum,posto ja svake godine dolazim u klek na more ili prolazim kroz klek,a obozavam malino kanarince a posebno bjele dominant imateli koja je cjena i kakva je naj bolja ishrana za njih,posto ja nemam bas velko iskustvo u uzgoju.
Svakako ce mi biti drago da se upoznamo i da svratis do mene na kavu kad budes u prilici .
Imam bjele malinoe .Uzgajam ih simbolicno .O ishrani malinoa smo bas dosta pisali na forumu pa malo pregledaj stare teme .
moj e-mail je : arsic@net.hr
- Post n°849
poslo sam par poruka na e-meil adresu mozda nesto nije u redu.
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°850