kreso je napisao/la:apsolutno Carduele se slazen s izjavom ,upravo je to Malinois reka maloprije u svon postu kad je Vladi odgovara ma mozemo imat mi te tice al tice se minjaju iz dana u dan sta se pisme tice i nedostatak znanja i iskustva upropasti takvu ticu ,pa sta vi mislite da ti ljudi koji su vrhunski mestri o malinoa da od jucer se bave njima ,ja mislin da za nas pocetnike moramo postepeno doc do odgovarajucih i zadovoljavajucih bodova prije svega upoznat kompletno sve ture malinoa ,kako pozitivnih tako negativnih te imat jato di su sve ture bez negative i kad to dostignemo mislin da je to dosta za pocetak a onda slijede finece i poboljsanje pojedinih tura i dovodjenje tica na maksimalan broj bodova ,sve u svoje vrime ,u ovon uzgoju koji je zahtjevan nemoguce je preko noci stvorit vrhunske tice ma ima ti miljarde eura mos ih pokidat sve ako iskustva i filinga nemas sta se ovog uzgoja tice!!!
Mišljenja sam Krešo da ću morati upropastiti bar jedno pet-šest jata ptica dok nešto ne naučim. Znači kad pokvarim jedno jato, onda nabavka čistog pa sve do ovoga o čemu ti govoriš. Nije ovo baš lako! Osobno sam se već uvjerio! Izgleda da ih je najlakše naleći.