Izvinite ja neznam cije su ovo ptice ali po meni ovo nije klokot ima udarac ima dubinu ali nema vode a posto nema vode onda za mena je samo klok flauta i ovo je samo moje misljenjemalinobosna je napisao/la:Dobro sam ja proso mogli su me slovenci ubiti.
Kazu ptica broj 5 ima osam klokot i pet metal ja nisam cuo i opet poslije ovog snimka mogu da kazem da ta ptica nema ni K od klokota ni M od metala
P.S. ovaj sve snimo a ja lajo na sav glas nepustaj ovo strpa ce me u Hag.
Ovo slovencima treba pustiti da cuju sta je klokot.
+63
hajduk
bondza12
sturcla
madmax
stiglica
dragutin rajnović
nedeljkovg
IvoR
Carduel
sestoperac
waterslager
Renato.M
sgobin
krstokljun
BOSKO
seadriver
ERVINO
markozd
turbozd
CUBA
zvrcko sen
crv
imarij71
sasaznas
baki302000
vlada nish
pezo
waterslager bitola
mali maša
komiza
budisic
čajka
MARIN
PESTI
jere
koce
Dean
grujo
ticar
malinobosna
dr.nenad86
Fago
Merlo
malinois
damir64
bocka
ikayke
mutacija
dva grdelina
Vasko-MK
dejanzec1
mišić
faganel
pippo
Boban NA
nebojsav
misko1
vlado
Vrbanja
kreso
korkut
cuban.ue
zoranV
67 posters
malino kanarinci
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°101
Re: malino kanarinci
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°102
https://www.facebook.com/video/video.php?v=159594524067065 jeli i vridi ovi išta ?
mišić- Broj postova : 118
Registration date : 22.11.2010
- Post n°103
Na osnovu ovog snimka ,(koji je veoma loš) ovde svega ima samo nema vode.E,to što fali to devojci sreću kvari.Potpuno se slažem sa Dejanom,ima udara,ritma,ali nema eha vode.dejanzec1 je napisao/la:Izvinite ja neznam cije su ovo ptice ali po meni ovo nije klokot ima udarac ima dubinu ali nema vode a posto nema vode onda za mena je samo klok flauta i ovo je samo moje misljenjemalinobosna je napisao/la:Dobro sam ja proso mogli su me slovenci ubiti.
Kazu ptica broj 5 ima osam klokot i pet metal ja nisam cuo i opet poslije ovog snimka mogu da kazem da ta ptica nema ni K od klokota ni M od metala
P.S. ovaj sve snimo a ja lajo na sav glas nepustaj ovo strpa ce me u Hag.
Ovo slovencima treba pustiti da cuju sta je klokot.
malinobosna- Broj postova : 25
Registration date : 29.11.2010
- Post n°104
Molim te Fredi da stavis video od Malisinih ptica da cuju ljudi sta je klok.
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°105
- Post n°106
malinobosna je napisao/la:Molim te Fredi da stavis video od Malisinih ptica da cuju ljudi sta je klok.
- Post n°107
Hvala Fredi.
Ove ptice puno ljepse zvuce u zivo.
- Post n°108
- Post n°109
Hvala jos jednom Fredi.
De stavi svoje nismo ih mogli cuti u Logatecu od silnog rata sto je bio hahahaha.
De stavi svoje nismo ih mogli cuti u Logatecu od silnog rata sto je bio hahahaha.
- Post n°110
ELVIRE!SVE PTICE LJEPŠE ZVUČE UŽIVO.jER OVO NIJE PROFESIONALNA KAMERA NITI JE SNIMANO U MUZIČKOM STUDIJU.malinobosna je napisao/la:Hvala Fredi.
OSIM TOGA PTICE SU IZNOŠENE NA SLUŠANJE NAKON OCJENJIVANJA.a TAMO SU SE SIGURNO ISTUTNJALE.SIGURNO BI I BOLJE ZVUČALE DA SU IZ MRAKA STAVLJENE NA STOL.
Mašo svaka čast!
- Post n°111
malinobosna je napisao/la:Hvala jos jednom Fredi.
Stavit ću i nešto svoje obečavam!
Još ništa nisam snimio jer nisam bio zadovoljan.Večina ptica mi nije još propjevala.
- Post n°112
Kako ba nije profesionalno pa ti si se jedini sjetio da poneses kameru ni stiven spilberg ti nije ravan.
Snimak je super nego sam se ja nadao da ce se taj vodeni klok isto cuti na kameri ali sam se prevario.
Sve u svemu zasluzio si oskara.
Snimak je super nego sam se ja nadao da ce se taj vodeni klok isto cuti na kameri ali sam se prevario.
Sve u svemu zasluzio si oskara.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°113
Mali Maša je ove godine napravio odlicne ptice i JA MU NA TOME CESTITAM .U isto vrijeme kad slusam ove snimke ne zvuce mi ni priblizno dobro kao slusanje uzivo .
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°114
Hahaha još malo pa ćete početi ko grdelinaši, UŽIVO JE ZIJA PUNO BOLJA a kod vas UŽIVO JE KLOK PUNO BOLJI.
mali maša- Broj postova : 41
Registration date : 06.02.2010
- Post n°115
evo ljudi i ja da se javim posle sto godina, od dužeg ne uključivanja na forum ja zaboravio i zaporku i ta ko da se nisam duže vreme uključivao,i sada nebih da mi nije pomogao aca(malinos)ja pokušavao preko zahteva za novu zaporku ali nije išlo hvala aco na pomoći za zaporku(novu)
mali maša- Broj postova : 41
Registration date : 06.02.2010
- Post n°116
želim da pozdravim sve forumaše da se posebno zahvalim frediju za snimak mojih ptica ako nisam bio u sloveniji barem sam mogao da vidim kako su izgledali moji vrapci (hvala fredi)
- Post n°117
Nisu to vrapci to su sljuke
- Post n°118
Pozdrav i imate super ptice i samo napredmali maša je napisao/la:želim da pozdravim sve forumaše da se posebno zahvalim frediju za snimak mojih ptica ako nisam bio u sloveniji barem sam mogao da vidim kako su izgledali moji vrapci (hvala fredi)
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°119
MARIN je napisao/la:malinobosna je napisao/la:Molim te Fredi da stavis video od Malisinih ptica da cuju ljudi sta je klok.
Cini mi se da su ove ptice probile na flauti i belrol-u ili je to do snimka,u svakom slucaju ekstra voda.!!!
Malinobosna:Klok ne cini celu pesmu malinoa.
- Post n°120
U Makedoniji je odrzano Drzavno Prvenstvo i cestitke za sampiona 1-mesto EROL od Bitola-441poen.2-mesto VLADO od Veles-356poena.3-mesto ACO od Struga-355poena ovo je za kolekcije
- Post n°121
Pozdrav i do svi koji su ucestvovali na takmicenju u Makedoniju
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°122
Cestitke svim uzgaivacima malino kanarinaca Makedonije
- Post n°123
GRUJO:Da nije klok i vodene ture toliko bitan niko nebi drzo malinoa od nas svi bi drzali one druge kanarince i nebi se toliko mucili.
Malino nije malino bez vode.
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°124
malinobosna je napisao/la:GRUJO:Da nije klok i vodene ture toliko bitan niko nebi drzo malinoa od nas svi bi drzali one druge kanarince i nebi se toliko mucili.
Ma niko ne kaze da je klok nebitan,cak je od svih tura najvese pozeljan ali ipak treba vise da se ceni kompletna ptica nego sam klok.Ja inace imam fobiju od vristavaca ma kakav klok da imaju pa cak i za desetku,kod mene ti vristavci se ne zadrzavaju.A ti si se uhvatio za klok,bar po ovim zadnjim postovima ,kao pijan za drvo i kazes da ces rasturiti svoje ekstra jato,zbog kako ti kazes klok flaute.Pa te zato molim kad budes rasturao pozovi me,bila bi mi cast imati takve ptice kao tvoje.
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°125
S ovin se u potpunosti slazen Grujo ,i ja iman averziju na Ivkovice heheeh kako ih zovu popularno vristavce i svakako san pobornik ko i ti cjelokupne pisme malinoa ne samo pojedinih turagrujo je napisao/la:malinobosna je napisao/la:GRUJO:Da nije klok i vodene ture toliko bitan niko nebi drzo malinoa od nas svi bi drzali one druge kanarince i nebi se toliko mucili.
Ma niko ne kaze da je klok nebitan,cak je od svih tura najvese pozeljan ali ipak treba vise da se ceni kompletna ptica nego sam klok.Ja inace imam fobiju od vristavaca ma kakav klok da imaju pa cak i za desetku,kod mene ti vristavci se ne zadrzavaju.A ti si se uhvatio za klok,bar po ovim zadnjim postovima ,kao pijan za drvo i kazes da ces rasturiti svoje ekstra jato,zbog kako ti kazes klok flaute.Pa te zato molim kad budes rasturao pozovi me,bila bi mi cast imati takve ptice kao tvoje.