Čestitke Mališa za ptice,neka si vala došao do vrhunskih ptica posle toliko ulaganja i odricanja.Pozdrav od svih Šapčana.mali maša je napisao/la:želim da pozdravim sve forumaše da se posebno zahvalim frediju za snimak mojih ptica ako nisam bio u sloveniji barem sam mogao da vidim kako su izgledali moji vrapci (hvala fredi)
+63
hajduk
bondza12
sturcla
madmax
stiglica
dragutin rajnović
nedeljkovg
IvoR
Carduel
sestoperac
waterslager
Renato.M
sgobin
krstokljun
BOSKO
seadriver
ERVINO
markozd
turbozd
CUBA
zvrcko sen
crv
imarij71
sasaznas
baki302000
vlada nish
pezo
waterslager bitola
mali maša
komiza
budisic
čajka
MARIN
PESTI
jere
koce
Dean
grujo
ticar
malinobosna
dr.nenad86
Fago
Merlo
malinois
damir64
bocka
ikayke
mutacija
dva grdelina
Vasko-MK
dejanzec1
mišić
faganel
pippo
Boban NA
nebojsav
misko1
vlado
Vrbanja
kreso
korkut
cuban.ue
zoranV
67 posters
malino kanarinci
mišić- Broj postova : 118
Registration date : 22.11.2010
- Post n°126
Re: malino kanarinci
- Post n°127
Svaka čast za komentare,Bog simalinobosna je napisao/la:GRUJO:Da nije klok i vodene ture toliko bitan niko nebi drzo malinoa od nas svi bi drzali one druge kanarince i nebi se toliko mucili.
Malino nije malino bez vode.
- Post n°128
Mafijo,napiši nam rezultate iz Makedonije.U grčkoj prva kolekcija 500 bodova.Klok 9,8,8,7, bol 3,3,3,3 stalton 3,3,3,3,Flaute 5 i 6.Sudio OMG sudija Željko Aleksić.Klok kakav se retko čuje,vrh.dejanzec1 je napisao/la:Pozdrav i do svi koji su ucestvovali na takmicenju u Makedoniju
malinobosna- Broj postova : 25
Registration date : 29.11.2010
- Post n°129
Hvala na komplimentu.
Halo ba ako iko pazi na pjesmu onda smo to mi iz Austrije kod nas je apoteka a to mozete pitati i Ace.
niko vise od nas ne mrzi te visoke ture i ivkovice.Ovde kod nas dovoljno je da ptica otvori kljun kad pjeva a ima dobar klok ona je svaka zavrsila u Srbiji.Znaci nisam ja zapeo samo za klok ali kazem da bilo gdje odes trazi se dobar klok i svako takmicenje se komentarise ko je imo dobar klok.I samo na kraju da kazem da ja ne iznosim ptice na takmicenje ako nisu kompletne znaci i ja volim kompletnu pjesmu i najvise volim ako mi ptica dobije 6 klok i 6 bol a da ne vristi, a za klok-flautu opet kazem da je jedan veliki problem, i slabo ces kad cuti pticu koja ima klok-flautu da dobije klokot vise od 6.
A ove zadnje 4 ptice sto su na you tube snimljene mores odma doci po njih.
Halo ba ako iko pazi na pjesmu onda smo to mi iz Austrije kod nas je apoteka a to mozete pitati i Ace.
niko vise od nas ne mrzi te visoke ture i ivkovice.Ovde kod nas dovoljno je da ptica otvori kljun kad pjeva a ima dobar klok ona je svaka zavrsila u Srbiji.Znaci nisam ja zapeo samo za klok ali kazem da bilo gdje odes trazi se dobar klok i svako takmicenje se komentarise ko je imo dobar klok.I samo na kraju da kazem da ja ne iznosim ptice na takmicenje ako nisu kompletne znaci i ja volim kompletnu pjesmu i najvise volim ako mi ptica dobije 6 klok i 6 bol a da ne vristi, a za klok-flautu opet kazem da je jedan veliki problem, i slabo ces kad cuti pticu koja ima klok-flautu da dobije klokot vise od 6.
A ove zadnje 4 ptice sto su na you tube snimljene mores odma doci po njih.
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°130
a reci ti meni Malinobosna jedan savjet kako se ti boris protiv vristavaca iliti popularnih ivkovica koji je lijek za to znaci ,tica ti ima sve ture ali preglasna je
- Post n°131
Izvini mi se ne poznajemo ali cu ti jedno reci to je sve do treninga a u prvom slucaju do ishrane pogresnom
ishranom se dobivaju preglasne ptice i ja nemam za ucitelje da mi imaju iiiiiii a i mladi ako koji slucajno izbaci iiii ili jak belen to odma sklonim od jata.
Pazi puno na ishranu ptica u treningu to ti je moj savjet.
ishranom se dobivaju preglasne ptice i ja nemam za ucitelje da mi imaju iiiiiii a i mladi ako koji slucajno izbaci iiii ili jak belen to odma sklonim od jata.
- Post n°132
dobro zahvaljujem a ti inace jesi li ima ikad sta negativno u svom jatu i kako si se toga rijesija?
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°133
kreso je napisao/la:dobro zahvaljujem a ti inace jesi li ima ikad sta negativno u svom jatu i kako si se toga rijesija?
prodao u Srbiju
- Post n°134
Nešto,ali ostalo sve otišlo za Hrvatskumalinois je napisao/la:kreso je napisao/la:dobro zahvaljujem a ti inace jesi li ima ikad sta negativno u svom jatu i kako si se toga rijesija?
prodao u Srbiju
- Post n°135
Dobro inace pocetnik sam u uzgoju i ako nije problem mozes li mi opisat ukratko tvoj postupak ishrane od izleganja mladih pa do takmicenja ,jer sigurno ja u necem grijesimmalinobosna je napisao/la:Izvini mi se ne poznajemo ali cu ti jedno reci to je sve do treninga a u prvom slucaju do ishrane pogresnom
- Post n°136
Aco dobra ova jelde prodao u srbiju hahahaha
- Post n°137
mišić je napisao/la:Mafijo,napiši nam rezultate iz Makedonije.U grčkoj prva kolekcija 500 bodova.Klok 9,8,8,7, bol 3,3,3,3 stalton 3,3,3,3,Flaute 5 i 6.Sudio OMG sudija Željko Aleksić.Klok kakav se retko čuje,vrh.dejanzec1 je napisao/la:Pozdrav i do svi koji su ucestvovali na takmicenju u Makedoniju
Bravo za Grke ,nadam se da ce se te ptice predstaviti na Svjetskom u Francuskoj.Steta ih je ne poslati kad su tako dobre .
budisic- Broj postova : 254
Registration date : 18.05.2009
- Post n°138
malinois je napisao/la:mišić je napisao/la:Mafijo,napiši nam rezultate iz Makedonije.U grčkoj prva kolekcija 500 bodova.Klok 9,8,8,7, bol 3,3,3,3 stalton 3,3,3,3,Flaute 5 i 6.Sudio OMG sudija Željko Aleksić.Klok kakav se retko čuje,vrh.dejanzec1 je napisao/la:Pozdrav i do svi koji su ucestvovali na takmicenju u Makedoniju
Bravo za Grke ,nadam se da ce se te ptice predstaviti na Svjetskom u Francuskoj.Steta ih je ne poslati kad su tako dobre .
Nebih se slozio da moraju to da pokazu i u Francuskoj, uspeh na Svetskoj zavisi od mnogo faktora,kao i sve druge ptice koje putuju na duze destinacije,pre svega treba ptice sacuvati u formi do januara,zatim put i sve sto uz to ide ipak su to ziva bica,naravno i kada stignu zavisi od organizatora kako ce biti smestene i tretirane....itd...itd..
U jedno samo nesumnjam da su svoje ocene u datom momentu zasluzile na stolu,nisam ih cuo ali licno poznajem sudiju koji je tamo sudio i nesumnjam u njegove kvalitete i ovim ga putem pozdravljam...
- Post n°139
budisic je napisao/la:malinois je napisao/la:mišić je napisao/la:Mafijo,napiši nam rezultate iz Makedonije.U grčkoj prva kolekcija 500 bodova.Klok 9,8,8,7, bol 3,3,3,3 stalton 3,3,3,3,Flaute 5 i 6.Sudio OMG sudija Željko Aleksić.Klok kakav se retko čuje,vrh.dejanzec1 je napisao/la:Pozdrav i do svi koji su ucestvovali na takmicenju u Makedoniju
Nebih se slozio da moraju to da pokazu i u Francuskoj, uspeh na Svetskoj zavisi od mnogo faktora,kao i sve druge ptice koje putuju na duze destinacije,pre svega treba ptice sacuvati u formi do januara,zatim put i sve sto uz to ide ipak su to ziva bica,naravno i kada stignu zavisi od organizatora kako ce biti smestene i tretirane....itd...itd..
U jedno samo nesumnjam da su svoje ocene u datom momentu zasluzile na stolu,nisam ih cuo ali licno poznajem sudiju koji je tamo sudio i nesumnjam u njegove kvalitete i ovim ga putem pozdravljam...
Niti jednog trenutka nisam ni pomislio da MORAJU ili DA SUMMJAM U OCJENU MOG KOLEGE I PRIJATELJA ,jednostavno mislim da je ljepo da prikazu tako dobar uzgoj i Svjetskoj sceni .
Slazem se sto se tice Svjetskog ili bilo kog drugog takmicenja DA SE MORA POKLOPITI PUNO FAKTORA I SRECE ZA KVALITETAN REZULTAT
budisic- Broj postova : 254
Registration date : 18.05.2009
- Post n°140
malinois je napisao/la:budisic je napisao/la:malinois je napisao/la:mišić je napisao/la:Mafijo,napiši nam rezultate iz Makedonije.U grčkoj prva kolekcija 500 bodova.Klok 9,8,8,7, bol 3,3,3,3 stalton 3,3,3,3,Flaute 5 i 6.Sudio OMG sudija Željko Aleksić.Klok kakav se retko čuje,vrh.dejanzec1 je napisao/la:Pozdrav i do svi koji su ucestvovali na takmicenju u Makedoniju
Niti jednog trenutka nisam ni pomislio da MORAJU ili DA SUMMJAM U OCJENU MOG KOLEGE I PRIJATELJA ,jednostavno mislim da je ljepo da prikazu tako dobar uzgoj i Svjetskoj sceni .
Slazem se sto se tice Svjetskog ili bilo kog drugog takmicenja DA SE MORA POKLOPITI PUNO FAKTORA I SRECE ZA KVALITETAN REZULTAT
Pozdrav
Onda se nismo razumeli
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°141
Siguran sam da te ptice neče učestvovati na svetsko prvenstvo u Francuskoj !
Ako grešim izviniču se članovima za moje predviđenje.
Ako grešim izviniču se članovima za moje predviđenje.
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°142
Daj molim vas prestanite i sta je to vazno dali ce ici na Svetskom ili ne nek ide ko gde hoce
- Post n°143
dejanzec1 je napisao/la:Daj molim vas prestanite i sta je to vazno dali ce ici na Svetskom ili ne nek ide ko gde hoce
U pravu si ,j...š Grke ,nek rade sta hoce .
- Post n°144
pametnije nam je da slusamo ptice
- Post n°145
Aco ptica A je zatebe vidi kako lijep stav ima kad pjeva ti ovake ptice volis hahahahaha.
Kolko ja mogu da cujem ove ptice nemaju bola.
J... grke ba mi smo maheri za njih.
Kolko ja mogu da cujem ove ptice nemaju bola.
J... grke ba mi smo maheri za njih.
- Post n°146
Tesko je dati neki ozbiljniji komentar jer ptice ne pjevaju kako treba .Uznemireni su , ne povezuju ture ,skacu .............
Ptica A se propinje na prste , ne zaljeze .Za ocjenu mu to ne smeta AL JA TO NE VOLIM ( kao uzgaivac )
Ptica A se propinje na prste , ne zaljeze .Za ocjenu mu to ne smeta AL JA TO NE VOLIM ( kao uzgaivac )
- Post n°147
Znam zato i kazem hahahah.
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°148
waterslager bitola- Broj postova : 145
Registration date : 13.01.2010
- Post n°149
Ako je ona od grka 491 poen,kolko je ova?Mozda 591...?
pezo- Broj postova : 166
Registration date : 04.02.2010
- Post n°150
Velika vecinamišić je napisao/la:Nešto,ali ostalo sve otišlo za Hrvatskumalinois je napisao/la:kreso je napisao/la:dobro zahvaljujem a ti inace jesi li ima ikad sta negativno u svom jatu i kako si se toga rijesija?
prodao u Srbiju