+63
hajduk
bondza12
sturcla
madmax
stiglica
dragutin rajnović
nedeljkovg
IvoR
Carduel
sestoperac
waterslager
Renato.M
sgobin
krstokljun
BOSKO
seadriver
ERVINO
markozd
turbozd
CUBA
zvrcko sen
crv
imarij71
sasaznas
baki302000
vlada nish
pezo
waterslager bitola
mali maša
komiza
budisic
čajka
MARIN
PESTI
jere
koce
Dean
grujo
ticar
malinobosna
dr.nenad86
Fago
Merlo
malinois
damir64
bocka
ikayke
mutacija
dva grdelina
Vasko-MK
dejanzec1
mišić
faganel
pippo
Boban NA
nebojsav
misko1
vlado
Vrbanja
kreso
korkut
cuban.ue
zoranV
67 posters
malino kanarinci
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°26
Re: malino kanarinci
Sudije u Sloveniji su bili NEDELJKO je sudijo kolekcije.ACO je sudijo parove.SLAVKO je sudijo pojedinacno
- Post n°27
Pojedinacno 1 i 2mesto-CERNIGOJ 3-mesto-ACO.Parove 1i 2mesto NEDELJKO 3-mesto MALISA.Za kolekcije niko nezna da kaze tamo su bili probleki zato oni sto su bili tamo nek napisu i nek razjasne sta je bilo hocemo da znamo
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°28
dejanzec1 je napisao/la:Tacno istina bilo kakva je istina i nek napisu Pobednici kao sto je napisao misko 1 a oni znaju ko su.Nek napisu organizatori oni znaju tacno rezultate
Prvo i osnovno zelim upozoriti sve sudionike ove teme da pripaze na ton, ali i na sadrzaj onoga sto pisu, i navodim sljedece:
1. Tko ima pravo prozivati organizatora ili bilo koga drugog sudionika da iznese rezultete, stoga molim da se razmisli prije nego se neke 'pametne' stvari napisu.
2. Svatko tko je htio mogao se potruditi i sudjelovati na tom natjecanju, te bi znao rezultate, rekla kazala pustite za babske price po kafanama.
3. Malinois i Marin su sudjelovali, ali nisu duzni niti koga obavjestiti ni pisati rezultate ukoliko oni sami ne smatraju da to zele.
Prije sljedeceg poluprovjerenog i dvosmislenog posta razmislite sta cete napisati, a ukoliko smatrate da post nije kritican bi se u redu i potpisati ispod izjave za koju tvrdite da je tocna, pogotovo clanovi koji su novi a koji vec imaju nekakve primjedbe, takve skole smo vec prosli od pametnih pojedinaca.
Zahvaljujem na razumjevanju, i nadam se obostranoj suradnji u dobrom duhu foruma, sve ostalo ce se najostrije sankcionirati!
Admin
- Post n°29
NEZNAM STA SE TOLIKO DIZE PRASINA ALI JA SAM NAPISAO DA ORGANIZATORI NAPISU RAZULTATE KAO STO TO RADE DRUGI A NISAM NAPISAO DA TO URADI NI ACO NI MARIN I NIJE OVO ZA U KAFANE NEGO JE ZA NA FORUMU HOCEMO DA ZNAMO KAKO JE BILO A DA SMO MOGLI DAIDEMO ISLI BI ALI NISMO MOGLI I DA SMO SVI BILI TAMO NE BI PITALI NA FORUMU ZNALI BI SMO REZULTATE
ikayke- Admin
- Post n°30
dejanzec1 je napisao/la:NEZNAM STA SE TOLIKO DIZE PRASINA ALI JA SAM NAPISAO DA ORGANIZATORI NAPISU RAZULTATE KAO STO TO RADE DRUGI A NISAM NAPISAO DA TO URADI NI ACO NI MARIN I NIJE OVO ZA U KAFANE NEGO JE ZA NA FORUMU HOCEMO DA ZNAMO KAKO JE BILO A DA SMO MOGLI DAIDEMO ISLI BI ALI NISMO MOGLI I DA SMO SVI BILI TAMO NE BI PITALI NA FORUMU ZNALI BI SMO REZULTATE
Gospodo, procitajte sto ste napisali, a ja vas pitam koji član ovog foruma je ORGANIZATOR te navedene izlozbe???????????
Mislim da ste malo pogrijesili adresu za svoje pitanje, ne mislite da je tako???
A opet ponavljam, nitko nije duzan nikome nista napisati bez obzira sto vi to zelite ili sto neki organizatori to rade, osobno me ne zanimaju rezultati , ali ukoliko su toliko trazeni mozda su negdje i objavljeni u bespucima interneta, mozda ORGANIZATOR ima SLUZBENE stranice!!!!
faganel- Broj postova : 177
Registration date : 06.06.2009
- Post n°31
Prije pola sata sam gospodinu administratoru objasnio, da je službena stranica slovenskog saveza urušena(eror 403).
Ali i da je aktivna,godpodine administratore,objavljuje samo rezultate članova slovenskog saveza,koje uklapa u rezultate državnog prvenstva Slovenije.
Ali i da je aktivna,godpodine administratore,objavljuje samo rezultate članova slovenskog saveza,koje uklapa u rezultate državnog prvenstva Slovenije.
ikayke- Admin
- Post n°32
faganel je napisao/la:Prije pola sata sam gospodinu administratoru objasnio, da je službena stranica slovenskog saveza urušena(eror 403).
I gospodine Faganel sta vi sada ocekujete od mene???? Da vam ja izmislim rezultate...
Obratite se ORGANIZATORU NATJECANJA a ne vodstvu foruma Ptice Pjevice.
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°33
Pridružujem se čestitkama i nestrpljivo čekam Aco da daš tvoje mišlenje o šampionatu u Slovenii.
Pozdrav Bocka
Pozdrav Bocka
- Post n°34
Da ja sam ovo napisao i mislim da nema tu nista lose ili neki problem samo hocu da znam rezultate ako se moze doznati i zto sam rekao da napisu pobednici i samo pobednici imena nisam spomenuo a sta kaze gospodin Faganel organizatorske stranice su zatvorene i oni imaju samo njihove rezultate zato sto je njihovo drzavno prvenstvo.gospodine administratore ako sam nesto pogresio slobodno me kaznite sa foruma.Veliki pozdravdejanzec1 je napisao/la:Tacno istina bilo kakva je istina i nek napisu Pobednici kao sto je napisao misko 1 a oni znaju ko su.Nek napisu organizatori oni znaju tacno rezultate
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°35
Ovako je to bilo nekada davno nije bilo interneta ali su uspomene ostale. Volio bih čuti mišljenje sudija je li ova pjesma u pozadini stvarna ili rezultat kompjuterskih genija.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°36
pozdrav svima
Stigao sam u kucu iz Slovenije prije 20 minuta ,citam sve ovo i NE MOGU POVJEROVATI
Dajte mi 20 minuta da dodem sebi od puta pa cu vam napisati sve u detalje
Stigao sam u kucu iz Slovenije prije 20 minuta ,citam sve ovo i NE MOGU POVJEROVATI
Dajte mi 20 minuta da dodem sebi od puta pa cu vam napisati sve u detalje
faganel- Broj postova : 177
Registration date : 06.06.2009
- Post n°37
Gospodine administratore,
ja od vas a još manje od vodstva foruma nisam NIŠTA TRAŽIO.
ja od vas a još manje od vodstva foruma nisam NIŠTA TRAŽIO.
- Post n°39
Pozdrav svima
Hvala Bogu vratili smo se doma zivi i zdravi .Imam 40 godina i proputovao sam puno ali rizicnije putovanje u zivotu nisam imao .
U petak MARIN i ja krenuli smo na put na veliko takmicenje malino kanarinaca u Sloveniju ,mjesto Logatec .Takmicenje je bilo medunarodnog karaktera ,uzgaivaci iz Slovenije ,Austrije,Italije ,Srbije ,Hrvatske …..IZUZETNO JAKA KONKURENCIJA .
Za razliku od SVIH takmicara jedino smo MARIN i ja nosili ptice u kutijama od jadro keksa (4 kutije po 5 ptica ) ,NA ZALOST .
Cilj naseg putovanja bio je PRVENSTVENO DRUZENJE sa nama dragim ljudima ,slusanje ptica ,razmjena misljenja ………… A NE MEDALJE (imamo ih previse )
Ptice su ocjenjivali :
Nedeljko Vasic
Slavko Paldauf i
Ja
Posto sam ocjenjivao parove podjelio sam po 8 ptica da ocjene druga 2 suca .Ponio sam 2 kolekcije i nekoliko ptica koje cu slati na Svjetsko prvenstvo jer me zanimao komentar kolega a ne NAGRADA .
Najbolje ocjenjene kolekcije
1. Arsic Aleksandar 505 bodova
2. Vujcic Malisa 500 bodova
3. ,Arsic Aleksandar 486
4. Vujcic Malisa 460
5. Tomic Rasa 460 itd.
Nagradene kolekcije :
1.Vujcic Malisa 500
2.Arsic Aleksandar 486
3.Vujcic Malisa 460
A Zasto ???
Kad se“ zavrsilo“ ocjenjivanje kolekcija i kad su rangirane kolekcije ustanovilo se da jedna kolekcija nije ocjenjena (MOJA NAJBOLJA) .Iznesena je na stol i dobila 505 bodova .
Posto smo svi vec cestitali Malisi na pobjedi i posto je kolekcija ocjenjena na kraju svega NISAM HTIO DA UDE U POREDAK JER NEMA SMISLA NEKOME CESTITATI NA POBJEDI PA ONDA MU JAVITI DA NIJE POBJEDIO.
Meni ta nagrada ne znaci bas nista jer ce ta kolekcija biti ocjenjena na nekoliko takmicenja pa i na SVJETSKOM .
Malisa Vujcic JE MOJ VELIKI PRIJATELJ I CITAJUCI POJEDINE KOMENTARE BAS SAM SE NASMIJAO jer su bas smijesni .
Sa tim istim covjekom sam se cuo prije 3 sata dok sam bio u putu i ZAHVALJIVA SE NA GESTI KOJU SAM URADIO ,JEDINO MI JE TO BITNO I CINI MI VELIKO ZADOVOLJSTVO .
Ko je tu moralan a ko sa svojim komentarima nije NE ZELIM KOMENTIRATI !!!
Zanimljivo je da su oba suca moje ptice ocjenili identicno
klok-6
bol-5
rol-3
knor-3
stalton-5
flauta -5
belen -4
belrol-3
fluitrol-3
tjoken-3
utisak-2
Ovo nije hvaljenje nego komentar za nepovjerljive
Na samom takmicenju je bilo malih propusta ali ima ih na svakom pa ne treba ih zamjeriti .OD SRCA SE ZAHVALJIVAM DOMACINIMA IZ SLOVENIJE NA GOSTOPRIMSTVU I ENERGIJI KOJU SU ULOZILI U OVO TAKMICENJE I DRUZENJE.
OPSIRNIJA REPORTAZA PROPRACENA SLIKAMA CE BITI
Hvala Bogu vratili smo se doma zivi i zdravi .Imam 40 godina i proputovao sam puno ali rizicnije putovanje u zivotu nisam imao .
U petak MARIN i ja krenuli smo na put na veliko takmicenje malino kanarinaca u Sloveniju ,mjesto Logatec .Takmicenje je bilo medunarodnog karaktera ,uzgaivaci iz Slovenije ,Austrije,Italije ,Srbije ,Hrvatske …..IZUZETNO JAKA KONKURENCIJA .
Za razliku od SVIH takmicara jedino smo MARIN i ja nosili ptice u kutijama od jadro keksa (4 kutije po 5 ptica ) ,NA ZALOST .
Cilj naseg putovanja bio je PRVENSTVENO DRUZENJE sa nama dragim ljudima ,slusanje ptica ,razmjena misljenja ………… A NE MEDALJE (imamo ih previse )
Ptice su ocjenjivali :
Nedeljko Vasic
Slavko Paldauf i
Ja
Posto sam ocjenjivao parove podjelio sam po 8 ptica da ocjene druga 2 suca .Ponio sam 2 kolekcije i nekoliko ptica koje cu slati na Svjetsko prvenstvo jer me zanimao komentar kolega a ne NAGRADA .
Najbolje ocjenjene kolekcije
1. Arsic Aleksandar 505 bodova
2. Vujcic Malisa 500 bodova
3. ,Arsic Aleksandar 486
4. Vujcic Malisa 460
5. Tomic Rasa 460 itd.
Nagradene kolekcije :
1.Vujcic Malisa 500
2.Arsic Aleksandar 486
3.Vujcic Malisa 460
A Zasto ???
Kad se“ zavrsilo“ ocjenjivanje kolekcija i kad su rangirane kolekcije ustanovilo se da jedna kolekcija nije ocjenjena (MOJA NAJBOLJA) .Iznesena je na stol i dobila 505 bodova .
Posto smo svi vec cestitali Malisi na pobjedi i posto je kolekcija ocjenjena na kraju svega NISAM HTIO DA UDE U POREDAK JER NEMA SMISLA NEKOME CESTITATI NA POBJEDI PA ONDA MU JAVITI DA NIJE POBJEDIO.
Meni ta nagrada ne znaci bas nista jer ce ta kolekcija biti ocjenjena na nekoliko takmicenja pa i na SVJETSKOM .
Malisa Vujcic JE MOJ VELIKI PRIJATELJ I CITAJUCI POJEDINE KOMENTARE BAS SAM SE NASMIJAO jer su bas smijesni .
Sa tim istim covjekom sam se cuo prije 3 sata dok sam bio u putu i ZAHVALJIVA SE NA GESTI KOJU SAM URADIO ,JEDINO MI JE TO BITNO I CINI MI VELIKO ZADOVOLJSTVO .
Ko je tu moralan a ko sa svojim komentarima nije NE ZELIM KOMENTIRATI !!!
Zanimljivo je da su oba suca moje ptice ocjenili identicno
klok-6
bol-5
rol-3
knor-3
stalton-5
flauta -5
belen -4
belrol-3
fluitrol-3
tjoken-3
utisak-2
Ovo nije hvaljenje nego komentar za nepovjerljive
Na samom takmicenju je bilo malih propusta ali ima ih na svakom pa ne treba ih zamjeriti .OD SRCA SE ZAHVALJIVAM DOMACINIMA IZ SLOVENIJE NA GOSTOPRIMSTVU I ENERGIJI KOJU SU ULOZILI U OVO TAKMICENJE I DRUZENJE.
OPSIRNIJA REPORTAZA PROPRACENA SLIKAMA CE BITI
Zadnja promjena: malinois; sri 1 pro - 0:25; ukupno mijenjano 1 put.
Merlo- Broj postova : 426
Registration date : 22.08.2008
- Post n°40
Aco kapa do poda.
pippo- Broj postova : 362
Registration date : 01.09.2009
- Post n°41
i glava!!!! cestitam
- Post n°42
Katalog ne postoji .Razlog je sto uzgaivaci Slovenije naprave otvoreni sampionat i nakon generalnog plasmana izvuku svoje uzgaivace ,rangiraju i proglase KAO REZULTAT DRZAVNOG SAMPIONATA SLOVENIJE
Fago- Broj postova : 704
Registration date : 16.10.2008
- Post n°43
Kakav lik ovaj naš Aco
Svaka čast prijatelju
P.S. čini mi se da 'Jadro' neće tako brzo propasti
Svaka čast prijatelju
P.S. čini mi se da 'Jadro' neće tako brzo propasti
dr.nenad86- Broj postova : 756
Registration date : 22.04.2009
- Post n°44
Potez godine Aleksandar Arsic, nas malinois......
U tome se ogleda velicina jednog odgajivaca, coveka i sudije.......
Nemam reci, drago mi je da poznajem takvog coveka i drago mi je da sam ga uponzao, da mi je bio mentor a sada veliki prijatelj.....
NA sve ovo covek moze samo da kaze SVAKA CAST PROFESORRREEEE DOTOREEEE..............................
Pozdrav
U tome se ogleda velicina jednog odgajivaca, coveka i sudije.......
Nemam reci, drago mi je da poznajem takvog coveka i drago mi je da sam ga uponzao, da mi je bio mentor a sada veliki prijatelj.....
NA sve ovo covek moze samo da kaze SVAKA CAST PROFESORRREEEE DOTOREEEE..............................
Pozdrav
mišić- Broj postova : 118
Registration date : 22.11.2010
- Post n°45
Zovem te sutra i javljam ti sve detaljedejanzec1 je napisao/la:Da ja sam ovo napisao i mislim da nema tu nista lose ili neki problem samo hocu da znam rezultate ako se moze doznati i zto sam rekao da napisu pobednici i samo pobednici imena nisam spomenuo a sta kaze gospodin Faganel organizatorske stranice su zatvorene i oni imaju samo njihove rezultate zato sto je njihovo drzavno prvenstvo.gospodine administratore ako sam nesto pogresio slobodno me kaznite sa foruma.Veliki pozdravdejanzec1 je napisao/la:Tacno istina bilo kakva je istina i nek napisu Pobednici kao sto je napisao misko 1 a oni znaju ko su.Nek napisu organizatori oni znaju tacno rezultate
- Post n°46
Sve čestitke od mene i od društva iz Šapcamalinois je napisao/la:Katalog ne postoji .Razlog je sto uzgaivaci Slovenije naprave otvoreni sampionat i nakon generalnog plasmana izvuku svoje uzgaivace ,rangiraju i proglase KAO REZULTAT DRZAVNOG SAMPIONATA SLOVENIJE
Vrbanja- Broj postova : 378
Registration date : 07.03.2010
- Post n°47
cuban.ue- Broj postova : 10
Registration date : 31.10.2010
- Post n°48
Maestro svaka ti cast na ovom gestu,to lici na tebe i tvoj karakter,drago mi je sto te imam takvog za prijatelja
- Post n°49
Čestitke i tebi za klupsko prvo mesto u Beograducuban.ue je napisao/la:Maestro svaka ti cast na ovom gestu,to lici na tebe i tvoj karakter,drago mi je sto te imam takvog za prijatelja
cuban.ue- Broj postova : 10
Registration date : 31.10.2010
- Post n°50
hvala na cestitkama misic a i tebi sve cestitke na generalnom plasmanu prvog mesta u Beogradu u kolekciji