Eto da se i ja konačno malo javim. Ljeto nas je malo uspavalo ali eto pomalose budimo iz ljetnog sna. Drago mi je da ste zadovoljni sa plodovima svoga rada. Eto pomalo se približavaju dani kada će se vidjeti odnosno čuti tko je šta napravio. Kod mene je na žalost stanje nula ove godine i kada vidim Marinovu volijericu punu mladih pjevača dođe mi da zapjevam onu. Ajme meni nije mi dobo ajme meni nije mi dobro. No glavu gore i nadam se da će se po koji mladac iz te volijere naći za prodaju pa da se krene iz početka hrabro naprijed. Žao mi je samo što se ove godine neću moći takmičiti ali budemo došli gledati i slušati šta se to tamo pjeva u južnim i ostalim krajevima lijepe naše. Puno lijepih pozdrava iz kišne Virovitice
+49
Renato.M
cuban.ue
dr.nenad86
PiiPS
zijada
koce
evmolp
Merlo
Branimir
crv
bocka
sasaznas
dragutin rajnović
Vrbanja
PESTI
nedeljkovg
baki302000
misko1
Miljenko
vlada nish
seadriver
čajka
Carduel
Fago
ikayke
waterslager
sgobin
zvrcko sen
MIROSLAV 79
IvoR
krstokljun
vlado
grujo
faganel
Boban NA
MARIN
klokkende
mali maša
korkut
pezo
damir64
ticar
pippo
waterslager bitola
budisic
Vasko-MK
dejanzec1
kreso
malinois
53 posters
malino kanarinci
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°751
Re: malino kanarinci
Pozdrav forumašima!
Eto da se i ja konačno malo javim. Ljeto nas je malo uspavalo ali eto pomalose budimo iz ljetnog sna. Drago mi je da ste zadovoljni sa plodovima svoga rada. Eto pomalo se približavaju dani kada će se vidjeti odnosno čuti tko je šta napravio. Kod mene je na žalost stanje nula ove godine i kada vidim Marinovu volijericu punu mladih pjevača dođe mi da zapjevam onu. Ajme meni nije mi dobo ajme meni nije mi dobro. No glavu gore i nadam se da će se po koji mladac iz te volijere naći za prodaju pa da se krene iz početka hrabro naprijed. Žao mi je samo što se ove godine neću moći takmičiti ali budemo došli gledati i slušati šta se to tamo pjeva u južnim i ostalim krajevima lijepe naše. Puno lijepih pozdrava iz kišne Virovitice
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°752
grujo je napisao/la:Izvrsno Marine,cuje se dobra flauta !!!!
Neznam kada su se izlegle ove ptice?
Izlegle su se od 1.03. do 15. 05.
waterslager bitola- Broj postova : 145
Registration date : 13.01.2010
- Post n°753
nedeljkovg ima privatnu poruku,cekam odgovor.
- Post n°754
waterslager bitola je napisao/la: nedeljkovg ima privatnu poruku,cekam odgovor.
Načekat ćeš se.
Usput Erole "SRETAN TI ROĐENDAN!"
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°755
Erole ,SRETAN RODENDAN i u moje ime
- Post n°756
HVALA NA CESTITKAMA
Vidim kod Fredija u volijeri prsti na sve strane.Kad vadite
ucitelje iz volijere?Meni je zao vaditi ih vec sad,usli su u punu formu pre dvadesetak dana.Ostavicu ih jos nedelju-dve.
Pozzzz!
p.s.posaljite mi nedeljkov tel.na PM
ucitelje iz volijere?Meni je zao vaditi ih vec sad,usli su u punu formu pre dvadesetak dana.Ostavicu ih jos nedelju-dve.
Pozzzz!
- Post n°757
waterslager bitola je napisao/la: HVALA NA CESTITKAMA
Pozzzz!
Već je sve u malim kavezima.A stavljene su i pregrade.Od 6 učitelja ostala su 3.
Jesi li dobio Vasićev broj?
- Post n°758
Pozdrav Marine
Drago mi je da si ih poslagao u školu pa školska godina je već počela i još malo pa bi mogao dobiti koji neopravdani sat za izostanak sa nastave.nadam se da će se naći i ponešto i za mene kad za to dođe vrijeme.Šta je bilo sa ona tri učitelja nisu li poštovali kjolektivni ugovor pa su završili na burzi rada. Kakav ti je omjeh u hraniu ovoj ranoj fazi škole.koliko ih zamračuješ po danu u ovom početku ako nije tajna.
Drago mi je da si ih poslagao u školu pa školska godina je već počela i još malo pa bi mogao dobiti koji neopravdani sat za izostanak sa nastave.nadam se da će se naći i ponešto i za mene kad za to dođe vrijeme.Šta je bilo sa ona tri učitelja nisu li poštovali kjolektivni ugovor pa su završili na burzi rada. Kakav ti je omjeh u hraniu ovoj ranoj fazi škole.koliko ih zamračuješ po danu u ovom početku ako nije tajna.
- Post n°759
Vasicev broj sam dobio.Evo kakvo je trenutno stanje kod mene.Mlade i ucitelje stavljam u kaveze 01.10.
https://www.youtube.com/user/ErolMalik?feature=mhum
PiiPS- Broj postova : 5
Registration date : 06.02.2010
- Post n°760
waterslager bitola malinois
Sjajno!!!!!!
Sjajno!!!!!!
- Post n°761
waterslager bitola je napisao/la: Vasicev broj sam dobio.Evo kakvo je trenutno stanje kod mene.Mlade i ucitelje stavljam u kaveze 01.10.
pozdrav Erol
Bice kod tebe odlicnih ptica
Ptice su jos u mladenckom pjevu .Naziru se sve ture . Moj savjet bi bio :
napravi polumrak u prostoriji
sortiraj ptice tako da ces odvojiti glasnije ptice od tisih .Mogu biti u istoj prostoriji ali nek budu u drugoj volijeri
Zelim ti uspjeh u predstojecoj takmicarskoj sezoni
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°762
Lepo,lepo waterslager bitola,postoji li mogucnost da dodjete na takmicenje u V.Gradiste?
- Post n°763
grujo je napisao/la:Lepo,lepo waterslager bitola,postoji li mogucnost da dodjete na takmicenje u V.Gradiste?
Volio bih,mogucnost naravno postoji...
- Post n°764
damir64 je napisao/la: Pozdrav Marine
Kad sam preslušao učitelje odlučio sam se za tri koji su mi se u ovom trenutku učinili boljim.Mislim da su tri sasvim dovoljna.I što je bitno imaju isti redosljed tura.A primjetio sam i da mladi uglavnom imaju takav redosljed.Znači da su naučili ,a ne da tjeraju nešto svoje.Mislim da se stavljanje mladih u mrak često naziva školom.To je po meni krivo,jer su oni do tada već sve naučili.Učitelji idu sa njima u mrak samo da ih podržavaju,da ne skrenu,a ne da ih sad nešto uče.
Što se tiče hrane ne znam ti ja neke točne omjere.Radim odoka.Prosijem canary breeding.To znači odstranim konoplju i zob a po potrebi (dobu godine) dodajem škajolu.U ovom trenutku dajem mladim mužjacima dvije mjerice prosijanog breedinga i jednu škajole.Kod ženki je drugačije.Dvije mjerice škajole i jedna prosijanog breedinga.
Što se svjetla tiče u ovoj fazi su u polutamnoj prostoriji ,na prirodnom režimu dana i noći.Svjetlo ne palim nikako.
- Post n°765
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°766
Ova cetvorka je iz Spanije ???
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°767
i meni se cini po hranilicama vidin
- Post n°768
grujo je napisao/la:Ova cetvorka je iz Spanije ???
Da to su španjolci.
Gospon sudac prokomentirajte malo ovo.
zijada- Broj postova : 354
Registration date : 07.08.2010
- Post n°769
Mogu li ja komentirat?MARIN je napisao/la:grujo je napisao/la:Ova cetvorka je iz Spanije ???
Da to su španjolci.
Gospon sudac prokomentirajte malo ovo.
- Post n°770
eto da ja probam malo komentirati prije nego se struka javi. Po mom skromnom mišljenju vodene ture nisu loše meni se sviđaju više nego ,što je normalno, flaute koje mi ponekad malo djeluju raštrkano. Ponekad se lijepo slože a ponekad odu svaka u svom pravcu je li to normalno.Čini mi se da sam u par navrata čuo i onoh šta ih marin jako voli u svom jatu a ja sam ih uvijek imao ivkovića. Eto toliko od moje malenkosti da čujemo kompetenciju.
- Post n°772
pozdrav
Ove snimke sam slusao vise puta na youtube
Isti je vlasnik a kad slusamo ova dva zapisa velika je razlika .Da li je u pitanju razlika u kvaliteti snimke ili ptica ? Misljenja sam da je ovo prvo u pitanju .
Prva snimke je bas teska za komentar ptice daju sve ture ALI tanka je to svirka (slusajuci trenutno stanje ) .Nijedna tura nije fascinantna .Kloka bas malo ,vise su u klok flauti .
Drugi video zapis je bolji po kvaliteti zvuka tako i kvaliteti pjesme .Cuo se u nekoliko navrata dobar klok i bol , D ptica
Ove snimke sam slusao vise puta na youtube
Isti je vlasnik a kad slusamo ova dva zapisa velika je razlika .Da li je u pitanju razlika u kvaliteti snimke ili ptica ? Misljenja sam da je ovo prvo u pitanju .
Prva snimke je bas teska za komentar ptice daju sve ture ALI tanka je to svirka (slusajuci trenutno stanje ) .Nijedna tura nije fascinantna .Kloka bas malo ,vise su u klok flauti .
Drugi video zapis je bolji po kvaliteti zvuka tako i kvaliteti pjesme .Cuo se u nekoliko navrata dobar klok i bol , D ptica
waterslager- Broj postova : 75
Registration date : 13.09.2009
- Post n°773
Oba dva snimka su Spanci ali nisu isti vlasnici.
- Post n°774
waterslager je napisao/la: Oba dva snimka su Spanci ali nisu isti vlasnici.
nije ni bitno ,slicne su ptice
- Post n°775
https://www.youtube.com/user/lmkeeran Ovo mi se učinilo nerkako neobično što se tiče flauta. Volio bih čuti komentar.