+49
Renato.M
cuban.ue
dr.nenad86
PiiPS
zijada
koce
evmolp
Merlo
Branimir
crv
bocka
sasaznas
dragutin rajnović
Vrbanja
PESTI
nedeljkovg
baki302000
misko1
Miljenko
vlada nish
seadriver
čajka
Carduel
Fago
ikayke
waterslager
sgobin
zvrcko sen
MIROSLAV 79
IvoR
krstokljun
vlado
grujo
faganel
Boban NA
MARIN
klokkende
mali maša
korkut
pezo
damir64
ticar
pippo
waterslager bitola
budisic
Vasko-MK
dejanzec1
kreso
malinois
53 posters
malino kanarinci
IvoR- Broj postova : 225
Registration date : 30.10.2009
- Post n°851
Re: malino kanarinci
Damire,hvala na iskrenim cestitkama iako nisam uspio u namjeri da nekog potaknem na pisanje o svojim pocetcima bavljenja kanarincima.Neznam zasto, mozda je nekog sramota ili ne zeli dijeliti svoja iskustva sa drugima sto ja smatram pogresnim.Ipak smo tu da dijelimo dobra i losa misljenja,iskustva i savjete, da pomognemo ako mozemo nekom.
IvoR- Broj postova : 225
Registration date : 30.10.2009
- Post n°852
HOCEMO ITALA!!!!
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°853
Gost- Gost
- Post n°854
- Post n°855
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°856
pippo- Broj postova : 362
Registration date : 01.09.2009
- Post n°857
tolko pare.... tolko muzika!!!!!
- Post n°858
- Post n°859
Pozdrav !
Vidio sam na prijavnici iz Rijeke da se malino kanarinci takmiče mi kao duet je li to nešta novoga ili je štamparska greška ili sam ja totalno aut.
Vidio sam na prijavnici iz Rijeke da se malino kanarinci takmiče mi kao duet je li to nešta novoga ili je štamparska greška ili sam ja totalno aut.
Boban NA- Broj postova : 324
Registration date : 19.04.2009
- Post n°860
Nije stamparska greska, takva kategorija je uvedena zvanicno u takmicenjima za malinoe.
- Post n°861
damir64 je napisao/la: Pozdrav !
Talijani se već godinama takmiče i u parovima.A na Svjetskom je po prvi put uvedeno prije dvije godine u Piacenzi.
- Post n°862
[youtube][/youtube] ima li ovdje negativnih tura
- Post n°863
[youtube][/youtube] Evo još malo za koji komentar mada su sada ptice već u drugim uvjetima.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°864
damir64 je napisao/la:[youtube][/youtube] ima li ovdje negativnih tura
Pozdrav Damire
Tesko je to komentirati na ovaj nacin .Cuje se po malo necistoca ALI kad bi se culo uzivo drugacija bi slika bila .Jedna ptica ima bas ruzno javljanje (cvrkut ) a koliko mi se cini ne ubaciva ga u pjesmu ,ima nesto slicno čivkanju mada nejasno ,u par navrata neka od ptica je ispjevala turu kao da aspirira ............ TESKO JE TO NA OVAJ NACIN KOMENTIRATI.
Sudac ocjenjiva ptice i slusa ih na odstojanju 1,2-1,5 metara i tada se cuje sve .Ako ptica i otpjeva nesto ne bas cisto to ne znaci da cemo je kazniti .
- Post n°865
Pozdrav Aco!
Znam da je na ovakav način teško sve saslušati i nije uvijek objektivno ali ono što sam zapazio to je bio taj nekakav cvrkut ili javljanje koje mi se učinilo da je možda čivkanje pa sam zbog toga i stavio te ptice da se malo prokomentiraju.To je bilo malo neobično za uho i zato valja čuti mišljenje i drugih.Više sam to stavio radi sebe da se uvjerim mislim li pozitivno ili sam u krivu zbog toga je dobro podjeliti mišljenje makar ono nekad bilo i krivo sa moje strane. Hvala još jednom na informaciji. Usput pjevaju li još uvijek ptice ispred
Znam da je na ovakav način teško sve saslušati i nije uvijek objektivno ali ono što sam zapazio to je bio taj nekakav cvrkut ili javljanje koje mi se učinilo da je možda čivkanje pa sam zbog toga i stavio te ptice da se malo prokomentiraju.To je bilo malo neobično za uho i zato valja čuti mišljenje i drugih.Više sam to stavio radi sebe da se uvjerim mislim li pozitivno ili sam u krivu zbog toga je dobro podjeliti mišljenje makar ono nekad bilo i krivo sa moje strane. Hvala još jednom na informaciji. Usput pjevaju li još uvijek ptice ispred
- Post n°866
Može se i televizija iskoristiti.
Naslažeš ptice i isključiš ton.
Tamo se stalno nešto miče ,a ptice se privikavaju.I na kraju im ništa ne smeta.Rade svoje .Pjevaju.
Naslažeš ptice i isključiš ton.
Tamo se stalno nešto miče ,a ptice se privikavaju.I na kraju im ništa ne smeta.Rade svoje .Pjevaju.
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°867
Pozz. svima evo da malo izvjestin kako mi ide s malinoima ,napokon san rijesija prostor za muzjake da su odvojeni od zenki i to me veseli jer to mi je bija prvi uvjet koji san tija napravit ,zenke su u voljeri a muzjaci mladi skupa sa starima u mraku ,cuje se vec dosta toga i cin zavrsin ove tehnicke probleme s snimanjem i prebacivanjem videa na youtube stavit cu klip da cujen komentare ,pogotovo mi je to bitno da nedostatke i lose stvari uvidin na vrime naravno pomocu vas iskusnijih ,slike cu takodjer stavit ovih dana !
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°868
Samo napred Kreso
- Post n°869
Pozdrav Krešo!
Vidim da je druženje sa našim exspertima za malinoe donijelo i neke pomake i da se radi ozbiljno na pripremanju uvjeta za ptice. Samo da znaš da nisi jedini koji radi na sređivanju uvjeta potrebnih za sve ono što ovaj hobi traži. Bilo je mnogo napisa o onim tehničkim stvarima koje treba obaviti i sam upravo završavam sve ono što je potrebno bar onaj nužni minimum koji se može osigurati. Svi nešto šute i osluškuju ima li potencijalnih šampiona niko da bi se pohvalio ili se ljudi boje da kad počnu nešta pisati da ne bi voda procurila iz kompijutera od silne pjesme.Ovo je sada vjerojatno završna faza pripreme ptica za takmičenja. Koliko puta se ptice iznose na svetlo i koliki je omjer hrane u ovim uvjetima. Samo da nije ovako stanje u ptičarnicima
Vidim da je druženje sa našim exspertima za malinoe donijelo i neke pomake i da se radi ozbiljno na pripremanju uvjeta za ptice. Samo da znaš da nisi jedini koji radi na sređivanju uvjeta potrebnih za sve ono što ovaj hobi traži. Bilo je mnogo napisa o onim tehničkim stvarima koje treba obaviti i sam upravo završavam sve ono što je potrebno bar onaj nužni minimum koji se može osigurati. Svi nešto šute i osluškuju ima li potencijalnih šampiona niko da bi se pohvalio ili se ljudi boje da kad počnu nešta pisati da ne bi voda procurila iz kompijutera od silne pjesme.Ovo je sada vjerojatno završna faza pripreme ptica za takmičenja. Koliko puta se ptice iznose na svetlo i koliki je omjer hrane u ovim uvjetima. Samo da nije ovako stanje u ptičarnicima
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°870
ja ti dva puta dnevno otkrijen tice iz mraka ,kad se hrane ujutro te popodne da ih cujen malo sad zelin napravit klip al san na vi sa tehnikom iman jednu kameru nadan se da cu uspit snimit i postavit sta ,a sta se prehrane tice sve ovisi kako tice pivaju po tome se i dozira jacina mjesanice ,inace sve ima u prethodnim postovima objasnjeno u detalje Malinois je o tome pisa al koliko treba postova ic u nazad neman pojma
misko1- Broj postova : 41
Registration date : 17.02.2010
- Post n°871
Posle duze pauze zeleo bih da pozdravim sve na forumu
Posebno bih onima koji su se znatno pojacali pozeleo dosta srece.
proveren materijal u proverenim rukama uspeh neizbezan.
- Post n°872
misko1 je napisao/la: Posle duze pauze zeleo bih da pozdravim sve na forumu
Zna li se tko sudi u Beču?
misko1- Broj postova : 41
Registration date : 17.02.2010
- Post n°873
MARIN je napisao/la:misko1 je napisao/la: Posle duze pauze zeleo bih da pozdravim sve na forumu
Zna li se tko sudi u Beču?
Belgijanac" Samo neznam kako se tacno zove nemam nikakvih natpisa sa njegovim imenom kod mene
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°874
Pozdrav svima i uspesna sezona sa mladima na takmicenjima.Kako je sa mladima ima li vode niko nista ne prica.Evo ja bih poceo sa mojih ptica dobre su imaju vode stavio sam u male kafeze pre par dana pa videcemo rano je da se prica ali dan se po jutru poznaje
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°875
Pozzz svima,kod mene stalno zapusavaju sahte"nemoze da prime toliku vodu"
Ove godine sam dobio 16 zenki i 4 muzjaka,neverovatno kakav prosek,jednog sam poklonio tako da su mi ostala tri i zao mi je sto nemam vise ovakvih jer ovi su bas kakvi treba da budu !!!!
Ove godine sam dobio 16 zenki i 4 muzjaka,neverovatno kakav prosek,jednog sam poklonio tako da su mi ostala tri i zao mi je sto nemam vise ovakvih jer ovi su bas kakvi treba da budu !!!!