Dobre su ali samo u donjem pojasudejanzec1 je napisao/la:Pezo sta se podrazumeva pod toga odlicne su
+49
Renato.M
cuban.ue
dr.nenad86
PiiPS
zijada
koce
evmolp
Merlo
Branimir
crv
bocka
sasaznas
dragutin rajnović
Vrbanja
PESTI
nedeljkovg
baki302000
misko1
Miljenko
vlada nish
seadriver
čajka
Carduel
Fago
ikayke
waterslager
sgobin
zvrcko sen
MIROSLAV 79
IvoR
krstokljun
vlado
grujo
faganel
Boban NA
MARIN
klokkende
mali maša
korkut
pezo
damir64
ticar
pippo
waterslager bitola
budisic
Vasko-MK
dejanzec1
kreso
malinois
53 posters
malino kanarinci
pezo- Broj postova : 166
Registration date : 04.02.2010
- Post n°251
Re: malino kanarinci
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°252
Od svih vas ja Acu najbolje poznajem.
I znam da nema nikakve snimke svojih ptica.Kao ni ja.
Isto tako znam da su vrata njegove kuće otvorena svima koga ptice i pjev zanima.Nema sakrivanja,sve se može čuti.I svi će biti ugošćeni.
Ako nečete vi ovamo ja i Aco ćemo sigurno tamo.Mislim na Gradište krajem godine.Nastojat ćemo ponijeti najbolje što imamo.A prijavite i vi svoje pa da i mi čujemo vaše.A suci će kazat svoje.
Možete ponijeti i kameru.
Isto tako znam da su vrata njegove kuće otvorena svima koga ptice i pjev zanima.Nema sakrivanja,sve se može čuti.I svi će biti ugošćeni.
Ako nečete vi ovamo ja i Aco ćemo sigurno tamo.Mislim na Gradište krajem godine.Nastojat ćemo ponijeti najbolje što imamo.A prijavite i vi svoje pa da i mi čujemo vaše.A suci će kazat svoje.
- Post n°253
Zna li se koje mesto je aca bio na svetskom prvenstvu sa belimaa i zutima kada je osvojio nagrade???
korkut- Broj postova : 88
Registration date : 20.03.2009
- Post n°254
ja licno znam da je aca arsic bio visestruki prvak hrvatske a i svetski prvak a za pezzo nisam nikad cuo mozda ima super ptice ali dok ne cujem ne verujem ali za acine ptice mogu da posvedocim da su svew iznad 125 bodova samo sto neko voli daq se hvali sa dostignucama a neko je skromanpezo je napisao/la:Dobre su ali samo u donjem pojasudejanzec1 je napisao/la:Pezo sta se podrazumeva pod toga odlicne su
- Post n°255
Ja dolazim kod vas na takmicenje sigurno.MARIN je napisao/la:Od svih vas ja Acu najbolje poznajem.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°256
Molio bih sve ucesnike u ovoj glupoj raspravi da se uozbilje .Ko ima kakve ptice o tome govore rezultati a ne vlasnici.
Mozemo otvorit posebnu temu i skenirat svoje rezultate ako to vec nekom pricinjava zadovoljstvo.Ja sam spreman
Mozemo otvorit posebnu temu i skenirat svoje rezultate ako to vec nekom pricinjava zadovoljstvo.Ja sam spreman
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°257
3.znanje u sastavljanju parova
Drago mi je da se Aco polako vraća i to je veliki plus za napredak. Evo jednog tvog navoda o sastavljanju parova pa ako bi bio tako dobar pa probao nam to malkoc pojasniti šta bi se tu trebalo paziti kada biramo parove.
Drago mi je da se Aco polako vraća i to je veliki plus za napredak. Evo jednog tvog navoda o sastavljanju parova pa ako bi bio tako dobar pa probao nam to malkoc pojasniti šta bi se tu trebalo paziti kada biramo parove.
faganel- Broj postova : 177
Registration date : 06.06.2009
- Post n°258
Pezo,
tražio si rezultate naših šampiona:
Furlan:
Amiens 2003 sv. prvak u kolekciji
Hasselt 2008 sv.prvak pojedinačno
Piscenza 2009 3 mjesto pojedinačno
Arsić:
Losane 2004 3.mjesto u kolekciji
?????? ????? 1.sv.prvak u boji (bijeli)
(kako ne vodim evidenciju bijelih malinoa ne znam mjesto i godinu ali pamtim taj veliki Arsićev uspjeh)
Još jednom iskrene čestitke našim šampionima.
Inaće, u potpunosti se slažerm sa Malinois konstantacijom:"Ko ima kakve ptice o tome govore rezultati"
Furlan:
Arsić:
(kako ne vodim evidenciju bijelih malinoa ne znam mjesto i godinu ali pamtim taj veliki Arsićev uspjeh)
Inaće, u potpunosti se slažerm sa Malinois konstantacijom:"Ko ima kakve ptice o tome govore rezultati"
waterslager bitola- Broj postova : 145
Registration date : 13.01.2010
- Post n°259
Sad sam malo listao kataloge po internetu:AMIENS 2003:1mesto kolekcija-Furlan Zeljko.Skupio sam bodove svih cetiri ptica u kolekciji i nekako mi ne izlazi racun.Mora da su gresno sakupljali????Kolekcija ima manje bodova nego sto pise.Ima bodova za trece mesto.Dali je moguca takva greska???Ako neko ima katalog od 2003,molio bih da proveri,mora da je greska. Molim da proverimo i ako je greska da je ispravimo.faganel je napisao/la:Pezo,
Furlan:
Arsić:
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°260
pozdrav
Bitola ,nema tu sta mjenjat se .Sta je bilo bilo je .Takve greske se dogadaju cesto mada na Svjetskom prvenstvu nebi smijelo .Nije rijetkost naletjet na pogresno zbrojenu listu.Dogodilo se to i meni vise puta.
Da,istina je .Ima u jednoj batudi slika te liste .Koliko se sjecam samo je jedna ptica dobro zbrojena a ostale 3 su dobile vise bodova u zbroju nego po stavkama .
p.s. nikakve greske se ne ispravljaju .Te ptice su bile 1. i ostat ce .Tu se moze vidjet da uz kvalitet ptica treba imati i SRECE .
Bitola ,nema tu sta mjenjat se .Sta je bilo bilo je .Takve greske se dogadaju cesto mada na Svjetskom prvenstvu nebi smijelo .Nije rijetkost naletjet na pogresno zbrojenu listu.Dogodilo se to i meni vise puta.
Da,istina je .Ima u jednoj batudi slika te liste .Koliko se sjecam samo je jedna ptica dobro zbrojena a ostale 3 su dobile vise bodova u zbroju nego po stavkama .
p.s. nikakve greske se ne ispravljaju .Te ptice su bile 1. i ostat ce .Tu se moze vidjet da uz kvalitet ptica treba imati i SRECE .
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°261
Raspad sustava iliti offtopic
Ova tema ode u totalnu propast i iskreno mi je žao zbog toga. Taman sam se ponadao da ću nešto naučiti kad svaki dan sve gore i gore. Napadi sa svih strana, komentari koji nemaju veze s vezom. Mislio sam da ću nešto konkretno naučiti o pjevu malinoa ali izgleda više je recepata kako napraviti čaj za doručak. Žalosno! Stalno se persira nekom Furlanu (iskreno čovjeka niti znam ali očito je da nije raspoložen za diskusiju na forumu ili možda nema prave argumente). Šteta što se ova tema ne zove Furlanomanija!
Pošto je taj čovjek član ovog foruma i pošto ga svi kuju u zvijezde zamolio bi ga ovim putem da svim forumašima POKLONI PO JEDNU PTICU da ovaj užas prestane i da se vratimo temi koju svi pratimo u cilju da izbrusimo zanat. Ovo je moj iskreni komentar i siguran sam da će se i drugi članovi složiti s njim.
Pošto je taj čovjek član ovog foruma i pošto ga svi kuju u zvijezde zamolio bi ga ovim putem da svim forumašima POKLONI PO JEDNU PTICU da ovaj užas prestane i da se vratimo temi koju svi pratimo u cilju da izbrusimo zanat. Ovo je moj iskreni komentar i siguran sam da će se i drugi članovi složiti s njim.
- Post n°262
tako je i ja se slazem da prekine napadanje i da se drzimo teme koje su stvarno super vidite da pocetnici beze sa ovog foruma .Carduel je napisao/la:Ova tema ode u totalnu propast i iskreno mi je žao zbog toga. Taman sam se ponadao da ću nešto naučiti kad svaki dan sve gore i gore. Napadi sa svih strana, komentari koji nemaju veze s vezom. Mislio sam da ću nešto konkretno naučiti o pjevu malinoa ali izgleda više je recepata kako napraviti čaj za doručak. Žalosno! Stalno se persira nekom Furlanu (iskreno čovjeka niti znam ali očito je da nije raspoložen za diskusiju na forumu ili možda nema prave argumente). Šteta što se ova tema ne zove Furlanomanija!
- Post n°263
Moze li neko da mi kaze kako da razlikujem mladog belog muzijaka od mlade bele zenke posto sam prvi put dobio bele mlade.
- Post n°264
Pozdrav Pezo!
Evo jedne od mogučnosti raspoznavanja. Ako prva bijela ptica dođe do vode i kada pije vodu onda paziš na slijedeće: Ako je pio onda je muško ,ako je pila onda je sigurno žensko . To isto važi i za drugu pticu. Šala mala. Čekaj dok propjeva i to je to ili ako ne propjeva onda je opet to to
Evo jedne od mogučnosti raspoznavanja. Ako prva bijela ptica dođe do vode i kada pije vodu onda paziš na slijedeće: Ako je pio onda je muško ,ako je pila onda je sigurno žensko . To isto važi i za drugu pticu. Šala mala. Čekaj dok propjeva i to je to ili ako ne propjeva onda je opet to to
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°265
damir64 je napisao/la:Pozdrav Pezo!
Ha Ha Ha,
Pezo ja sam mislio da si ti stari odgajivac,pa kako to neznas da muzjak ima "njega" a zenka ima "nju"
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°266
Ja sam imao bele ali nisam znao za polove a isto i za zute nemogu da raspoznam
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°267
ti pricas sta smes a sta nesmes a stavijo si sliku sa prezervative jel te nije sramota da stavljas to na forumuzvrcko sen je napisao/la:EEE danas sam bija malko u điradi ono usput na kahvu i čevape iiii tortu u Mostaru pa malo na gudicu pečenu (PRASE)u Klek ...i vidi čuda onaj malinojis pravi se ebete pa ne piše i ne slikaje stanje u ptičarnici......
29 ženki 106 ipo mladih[u] je.... on sebe...
još ima cilu kutiju golduna (prezervativa) u tičarnici ......a zašto????? biće ih dili mužjacima jer ima 150 prstena...
I ja sam se ogreba za godišnju zalihu (12 komada) ono za siječanj, veljaču ožuj.....oliti ga za 1,2,3 misec........je mi žena bila sritna....a jesam je zajeba uzeja sam još skrivečki tri komada možda je zajebem.
- Post n°268
Kad budu porasli moras doci da pogledas sta je sta .grujo je napisao/la:damir64 je napisao/la:Pozdrav Pezo!
Ha Ha Ha,
Pezo ja sam mislio da si ti stari odgajivac,pa kako to neznas da muzjak ima "njega" a zenka ima "nju"
- Post n°269
Hvala Damiru na sali i na odgovoru.damir64 je napisao/la:Pozdrav Pezo!
- Post n°270
Nadam se da se ne ljutiš nije bilo ništa zlo namjerno samo malo šale nikada ne manjka pozdrav
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°271
deane posla sam ti privatnu poruku
i opet ti šaljem privatnu poruku
deane mogu malo očistiti temu pa da nastavimo sa ozbiljnim zajebancijama tipa tice i pisma ....je da je meni slon u uvo
i opet ti šaljem privatnu poruku
deane mogu malo očistiti temu pa da nastavimo sa ozbiljnim zajebancijama tipa tice i pisma ....je da je meni slon u uvo
Zadnja promjena: zvrcko sen; uto 2 oľu - 22:49; ukupno mijenjano 1 put.
- Post n°272
Nisam se naljutio nisam takva osoba da te podsetim i Budisic se salio pa ga vise nema na forumu.damir64 je napisao/la:Nadam se da se ne ljutiš nije bilo ništa zlo namjerno samo malo šale nikada ne manjka pozdrav
može budišić bio je kažnjen 24 sata
i to mu je isteklo jučer
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°273
he he moramo malo uneti smeha na forum ,malo sale nije na odmet
- Post n°274
ja bele kanarince stavljam sa ostalim muskim da uce pa na kraju pazim kad pocne pevati oznacavam ih a ko ne peva zna se to je zenka ili prodam ili cuvam za parenje
- Post n°275
Nešto smo tihi danas pa evo nešto da malko potakne moždane vijuge. Nedavno sam na jednoj stranici stranoj pronašao podatak da je dobro davati jabučnog octa u vodi za piće jedan puta tijedno. Samo nisam shvatio radi čega. Ima li netko iskustva sa time.