+49
Renato.M
cuban.ue
dr.nenad86
PiiPS
zijada
koce
evmolp
Merlo
Branimir
crv
bocka
sasaznas
dragutin rajnović
Vrbanja
PESTI
nedeljkovg
baki302000
misko1
Miljenko
vlada nish
seadriver
čajka
Carduel
Fago
ikayke
waterslager
sgobin
zvrcko sen
MIROSLAV 79
IvoR
krstokljun
vlado
grujo
faganel
Boban NA
MARIN
klokkende
mali maša
korkut
pezo
damir64
ticar
pippo
waterslager bitola
budisic
Vasko-MK
dejanzec1
kreso
malinois
53 posters
malino kanarinci
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°226
Re: malino kanarinci
Ja mislim da je to nemoguce to je isto kao da bojase stave u tami i iznose pred sudije i ocenjuju na pesmu a ne na boju
- Post n°227
IZVINITE DALI IMA NEKO SVOJE PTICE DA STAVI DA CUJEMO NA FORUME USTVARI UCITELJE ONE SAD PEVAJU DA CUJEMO I DA DAMO KOMENTARE
- Post n°228
Samo su dali tudje ptice da se slusaju od grcke,pa spanske a one ustvari nisu spanske vec belgijske od jansena i od momka od kumanovo daj da da neko svoje ptice da cujemo pa da damo komentare mao sto je dao Furlan
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°229
dejanzec1 je napisao/la:Ja mislim da je to nemoguce to je isto kao da bojase stave u tami i iznose pred sudije i ocenjuju na pesmu a ne na boju
Nešto se u tom stilu događalo.Jer ni jedna kolekcija nije uhvatila 360 bodova.Kako je to moguće?
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°230
dejanzec1 je napisao/la:Samo su dali tudje ptice da se slusaju od grcke,pa spanske a one ustvari nisu spanske vec belgijske od jansena i od momka od kumanovo daj da da neko svoje ptice da cujemo pa da damo komentare mao sto je dao Furlan
Pozdrav Zec ,nemamo mi ptice ,sramota nas staviti na forum .Furlan je zakon i cestitamo mu na odlicnim pticama
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°231
Nije to baš tako.Imali bi mi ponešto za staviti ,ali to već odavno leti po volijeri.
Što bi trebalo da ih sad lovimo sa mrežom ,stavljamo u male kaveze,pripremamo i snimamo.
Ptice se snimaju kad su spremne za takmičenje.Ja ih ni tada nisam nikad snimao.
Ako neko ima neka stavi.
Što bi trebalo da ih sad lovimo sa mrežom ,stavljamo u male kaveze,pripremamo i snimamo.
Ptice se snimaju kad su spremne za takmičenje.Ja ih ni tada nisam nikad snimao.
Ako neko ima neka stavi.
pezo- Broj postova : 166
Registration date : 04.02.2010
- Post n°232
Batko mozes li ti tvoje ucitelje da stavis na forum.dejanzec1 je napisao/la:IZVINITE DALI IMA NEKO SVOJE PTICE DA STAVI DA CUJEMO NA FORUME USTVARI UCITELJE ONE SAD PEVAJU DA CUJEMO I DA DAMO KOMENTARE
- Post n°233
Pozdrav Malinois imas ti mnogo dobre ptice samo tvrdis pazar.malinois je napisao/la:dejanzec1 je napisao/la:Samo su dali tudje ptice da se slusaju od grcke,pa spanske a one ustvari nisu spanske vec belgijske od jansena i od momka od kumanovo daj da da neko svoje ptice da cujemo pa da damo komentare mao sto je dao Furlan
Pozdrav Zec ,nemamo mi ptice ,sramota nas staviti na forum .Furlan je zakon i cestitamo mu na odlicnim pticama
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°234
Evo čitajući ove vaše komentare palo mi na pamet jedna stvar. Furlan svetski prvak Aco svjetski prvak sa ovih prostora( ako ima još netko nisam ga namjerno izostavio neznanje). I sad se pitam kako to da se kod togJansena ili nekih od italijana moraš upisati u neke knjige za red ili te poštovani gospodin iz evrope neće niti primiti kad dođeš nenajavljen.Pa zar nemamo i mi ovdje dovoljno dobrih i kvalitetnih ptica nego svi luduju za inozemnim. Od Zurla sam kupio ptice u Ređi eto vam Ace pa nek Vam kaže šta je to od ptica, kakovu nam to oni kvalitetu prodaju. Da kojim slučajem Furlan ili Aco žive ili netko od ostalih kvalitetnih uzgajivača kojih ima da se ne uvrijede a ima ih žive tamo gdje ste okruženi tržištem od 30 milijuna ljudi onda bi se zasigurno i kod nji možda čekalo na red. Mislim da je to recept postati Jansen i kompani.
- Post n°235
Ja cu probati da snimim svog ucitelja i da stavim na forum mada nije u zavidnoj formi pozzz.
- Post n°236
Pezo nemam ja ptice ovo sto sam ja uzeo sada parim a nemam na stranu ucitelja a ko ima neka snimi i neka pusti sada je ucitelj u najboljoj formi
- Post n°237
Ace imam ja sve i znam ja bolje od djimreta nego da razmenimo neka iskustva sa drugim odgajivacima
- Post n°238
tema je uvek otvorena ja sam spreman za sve
uvjek dragi prijatelji ali nmora biti malo reda ida se držimo tema ima tema brbljaonica i bolest ijoš mnoge druge ujedno možete otvorit novu pa sam udrite
hvala na razumjevanju moderatori i administratori foruma
uvjek dragi prijatelji ali nmora biti malo reda ida se držimo tema ima tema brbljaonica i bolest ijoš mnoge druge ujedno možete otvorit novu pa sam udrite
hvala na razumjevanju moderatori i administratori foruma
budisic- Broj postova : 254
Registration date : 18.05.2009
- Post n°239
tako je Dejane ,svi bi smo voleli da cujemo ptice od Svetskog sampiona ,nema veze ako je los snimak i u kakvoj su formi....to je neka orjentacija za pocetnike cemu treba da se trude da postignu....
- Post n°240
Tako je culi smo od jednog prvaka da cujemo i od drugog da cuju odgajivaci kako treba da pjevaju sampioni pa pocetnici da pocnu da razmisljaju zasto je malino najlepsa ptica na pjesmu
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°241
Mogao bi ti budisicu da postavis svoje,posto si toliko uvozio iz Belgije,tako da treba da imas primer za pocetnike
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°242
dejanzec1 je napisao/la:Tako je culi smo od jednog prvaka da cujemo i od drugog da cuju odgajivaci kako treba da pjevaju sampioni pa pocetnici da pocnu da razmisljaju zasto je malino najlepsa ptica na pjesmu
Ja ptice ne snimam .Hvala Bogu reklama mi jos uvjek ne treba .Ptice reklamiraju ljudi koji imaju malo kvalitetnih primjeraka a puno losih .Treba prodat sve
Ma vi ste meni svi dobro dosli pa cemo slusati uzivo .Valjda ce se nesto naci
- Post n°243
ma nisam ti ja ni rekao da si sampion ,nego bi rekao da imas dobre ptice pa sto da se ne poslusaju,greota !!!budisic je napisao/la:nisam ja sampion ja sam pocetnik.....
budisic- Broj postova : 254
Registration date : 18.05.2009
- Post n°244
znaci nekome je moderator majka a nekom maceha...
da evo ti malo razmisli što je of i zašto si upozoren odmori do sutra ...a ja ču na miru da očistim temu do kraja
da evo ti malo razmisli što je of i zašto si upozoren odmori do sutra ...a ja ču na miru da očistim temu do kraja
- Post n°245
he he bas si poranio ,moji mladi su u gnezdima,tako da ne mozes da ih cujes,a dace bog cuces ih !!
- Post n°246
Ima li sta od prosle godine.grujo je napisao/la:he he bas si poranio ,moji mladi su u gnezdima,tako da ne mozes da ih cujes,a dace bog cuces ih !!
- Post n°247
[/quote]Ima li sta od prosle godine.[/quote]
Ima ali je u paru,a kod tebe???
Sad ce nam biti dosadno, dobro ipak je pezo tu!!!
Sad ce nam biti dosadno, dobro ipak je pezo tu!!!
- Post n°248
Ima li sta od prosle godine.[/quote]grujo je napisao/la:
Sad ce nam biti dosadno, dobro ipak je pezo tu!!![/quote]Ja sam napisao na prosloj strani kad snimim da cu postaviti i nece ti biti dosadno vrlo sam duhovita osoba.
- Post n°249
Slusao sam Acine ptice u Beogradu odlicne su !!!!
- Post n°250
Pezo sta se podrazumeva pod toga odlicne su