by malinois sri 17 vel - 0:53
budisic je napisao/la:ma ljudi ideja je odlicna da se postavljaju snimci,treba da komentarise ko god hoce....
po meni je (moje misljenje) bolje da snimak prvo iskomentarise sudija,obrazlozi da bi ljudima bilo jasnije,PA tek onda da se cuju misljenja odgajivaca(ko hoce),preslusalo bi se vise snimaka i culo vise komentara...(bilo bi mozda i poneko pitanje,tipa,zasto ovo ovako a ono onako?Ovako se odgajivaci guraju u vatru(ako je to cilj),misljenja su naravno razlicita i sve se zavrsava na istom da niko nista nezna i da je sudijina zadnja....po meni bolje je da najstrucnije lice u diskusiji(sudija)obrazlozi prvi...
Sto se tice literature znam druze da imas sve u glavi(zato i jesi sudija),ja jos moram da ponekad prelistam dosta stvari ali imam dobru volju..
Zanimljivo .Prvo sudac da postavi komentar a onda ce ostali napisati sa cim se slazu
.Mogu ti samo jednu stvar reci osobno i siguran sam u to .Mene si pogresno procjenio .Ne zamjeram ,ne poznajemo se dovoljno.Kazes :
Ovako se odgajivaci guraju u vatru(ako je to cilj),misljenja su naravno razlicita i sve se zavrsava na istom da niko nista nezna i da je sudijina zadnja....po meni bolje je da najstrucnije lice u diskusiji(sudija)obrazlozi prvi...
Niti jednog trenutka nikoga nisam gurnuo u nikakvu vatru .Ovo dozivljavam kao jedno fenomenalno i dobronamjerno druzenje .S jednim se slazem :citiram:
da je sudijina zadnja...
Jedna stvar mi nije jasna budisicu :Od kud ti toliko negativne energije ??? Procitas li ti svoje komentare ? Pogledaj u istim ,gdje sam ja tebe ili nekog pokusao a ne napravio smijesnim ali manje vrijednim.Pa valjda je logicno da cu dati zadnji komentar ,ipak sam ja licencirani O.M.J expert a uz to i takmicar koji zna napraviti ptice i pobjediti .
Ovdje na ovom forumu mozemo se slagati ili neslagati ali na ocjenjivanju sudac odlucuje .Koliko je kvalitetan ? To je stvar osobne prosudbe.
Veliku energiju upotrijebim (mimo svojih obaveza ) podjeliti neko znanje sa vama (kakvo god da jeste ) i nisam sebican u tome .Gdje su ostali suci? Čitaju oni sve ovo .Zasto se ne ukljuce ? Sta mislis budisicu ?
Na ovaj komentar nemozes reci ? Zasto si prepoznao sebe ? pa naravno da sam prepoznao jer sam u ovim diskusijama je na zalost JEDINI sudac .