od akle mi je zena
ja sa proba sve cevap cijela hr i bih. ma nema poema,
kako su cevap od banja luka nema na svijet, moze imitiraiju ma to nije to.
ivoRRRRRRRRRRRR onda idemo svi za cevapdzije u Zadru ..................... a ko su kvadrat......?????
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
MARIN je napisao/la:Dax BG je napisao/la:Hej ljudi, ispade Pippo zna vise od vas o cevapima... Bravo Pippo, naravno da su kvadrat, po 4 spojena u male "plocice"
Pippu je žena iz Banja Luke.
Dax BG je napisao/la:Jos ce ispasti da je Bjankijeva cerka
IvoR je napisao/la:Ticar oprosti,neznam dali smo mislili na istog cevapdziju ali ovaj se zove Dinko a cevapdzinica mislim da je Gricko i da je na izlazu iz Zadra kad ides Zadar-Nin.
IvoR je napisao/la:Pogledao sam slike sa zadnjih izlozbi i jako su dobre,sad koristim priliku posto nisam nasao obavijes o takmicenju malino kanarinaca(Klek) da li ce biti i u kom terminu?
Miljenko je napisao/la:A sto je meštar Marin htio ovdje reć, a zaboravio napisat...to ti je kao kad ideš dotoru u vižite...uz ptice nosiš: domižanu vina, dvi'tri boce rakije, kašetu ribe, baćvu usoljenih inćuna (ne daj Bože srdela...jer one su masne...a dotori su protiv holesterola.. ), i onda ceš doći na red, ne brini...
PS: Moderatori će sutra imat posla s mojim postovima, a ja ću točat noge u Pacifiku...
vlada nish je napisao/la:Zdravo svima!!!
Ljudi šta se desilo sa malinoima Darka Kulića, jedan moj dobar prijatelj hoće da kupi neku njegovu pticu tj. pticu sa njegovom alkicom?
Ukoliko neko od vas drži njegove ptice ili zna ko ih drži , zamolio bih da mi date broj telefona.
Hvala unapred.