+47
mali maša
waterslager bitola
pezo
korkut
Carduel
Vasko-MK
vlado
nedeljkovg
sestoperac
mutacija
riberi
sgobin
MIROSLAV 79
grujo
budisic
Merlo
Sina BL
Dax BG
IvoR
dr.nenad86
carduelismo
waterslager
pippo
sasaznas
evmolp
bocka
faganel
twins
saso78
PESTI
ikayke
Dalibor
seadriver
kreso
klokkende
Miljenko
Boban NA
vlada nish
MARIN
Branimir
ticar
Lazar
Fago
zvrcko sen
Dean
xyz
malinois
51 posters
malino kanarinci
budisic- Broj postova : 254
Registration date : 18.05.2009
- Post n°602
Re: malino kanarinci
nedeljkovg je napisao/la:Ma milose o kakvom mitu pricas pa svi mi smo dobri drugari, zar mislis da neko od nas to radi ,Ako neko to radi nek mu sluzi na cast, i ja bih predlozio da se takav sudija izbaci iz sudijske, i nikad vise da ne ocenjuje ni jednu pricu
ma nedeljko ako nisi primetio iz datog komentara,sve je na bazi sale,nisi valjda shvatio ozbiljno
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°603
djanimos je napisao/la:pozdrav i te bi doktore kako ide tamo
a pozdrav i marinu ma
Pozdrav i tebi
Komentiraj nešto ljenčino.
Kad se javiš nikad više od deset riječi.Umara te pisat?
Gost- Gost
- Post n°604
nemogu i ja hvaliti furlanove ptice kada ih nisam cuo a ovo iiiiiii ne volim
evo vise od dest rijeci
evo vise od dest rijeci
Gost- Gost
- Post n°605
a evo mi i zulj izadje na prstu moj marine lako je tebi tebi mali kuca ma ma
- Post n°606
grujo je napisao/la:Ajde Milose ili budisicu reci ,kad toliko pricas o postenju,koliko si nagrada pokupio na takmicenjima a gde nije sudio Zeljko Aleksic ???!!!!
dosli su mi gosti ,pa nisam ukljucen....
posto ti znas ajde navedi jednog sudiju i ja cu ti reci dal sam bio nagradjivan ili ne
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°607
Reci cu ti vise:
Zeljko Aleksic
Aleksandar Arsic
Nedeljko Vasic
Engli Elgun
Mitermaer
Zeljko Aleksic
Aleksandar Arsic
Nedeljko Vasic
Engli Elgun
Mitermaer
- Post n°608
djanimos je napisao/la:a evo mi i zulj izadje na prstu moj marine lako je tebi tebi mali kuca ma ma
Ako ti je žulj na prstu nadam se da nije na jeziku.
Jesi li zvao Iorisa?Hoće li što biti od onoga?
Da li dolazi suditi u Mostar?
- Post n°610
I dalje ne odgovaras na postavljeno pitanje,
da nije slucajno
da nije slucajno
- Post n°611
grujo je napisao/la:Reci cu ti vise:
Zeljko Aleksic
Aleksandar Arsic
Nedeljko Vasic
Engli Elgun
Mitermaer
1.nekoliko puta
2.par puta
3.kod nedeljka sam samo jednom iznosio i nisam nazalost nagradjivan
4.bio sam sprecen da dodjem ove god,dolazim sledece
5.nekoliko puta
6.dodao bih i Marcela Bernsa jednom ili dvaput
- Post n°612
djanimos je napisao/la:ma ma
Ma..čini mi se da nema ništa od toga.
- Post n°613
Bravo ,a sad pljujes po tim istim ljudima!!!!
Ja cu ti napisati jedno moje iskustvo sa sudijama,ali kasnije posto su mi gosti tu,i nadam se da ces promeniti misljenje!!!
Ja cu ti napisati jedno moje iskustvo sa sudijama,ali kasnije posto su mi gosti tu,i nadam se da ces promeniti misljenje!!!
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°614
budisic je napisao/la:grujo je napisao/la:Reci cu ti vise:
Zeljko Aleksic
Aleksandar Arsic
Nedeljko Vasic
Engli Elgun
Mitermaer
1.nekoliko puta
2.par puta
3.kod nedeljka sam samo jednom iznosio i nisam nazalost nagradjivan
4.bio sam sprecen da dodjem ove god,dolazim sledece
5.nekoliko puta
6.dodao bih i Marcela Bernsa jednom ili dvaput
pa zar i kod ovog pod brojem 2 ?
Ajde,treba smiriti strasti i vratiti se pticama.Svi imamo razlicit smisao za salu ako se uopce i salimo .Opet cu naglasiti ,ako se ima sta reci nek to bude imeniom i prezimenom a ne kroz salu pa citanje izmedu redova.
- Post n°617
grujo je napisao/la:Bravo ,a sad pljujes po tim istim ljudima!!!!
kazi koga sam pljuvao i castim te picem kad se vidimo.......
- Post n°619
budisic je napisao/la:grujo je napisao/la:Bravo ,a sad pljujes po tim istim ljudima!!!!
ajde ,zavrsicemo ovaj tip sale .Ovo sto je nekom sala vecini mozda i nije ,to se vidi iz reakcija .Idemo pricati o ticama.
- Post n°620
grujo je napisao/la:Bravo ,a sad pljujes po tim istim ljudima!!!!
vazi,ako mozes usput popuni i ti malo onu tabelicu sto si malopre postavio meni
- Post n°621
malinois je napisao/la:budisic je napisao/la:grujo je napisao/la:Bravo ,a sad pljujes po tim istim ljudima!!!!
ajde ,zavrsicemo ovaj tip sale .Ovo sto je nekom sala vecini mozda i nije ,to se vidi iz reakcija .Idemo pricati o ticama.
vazi i ja sam za to
- Post n°622
Malinoiss daj posalji mi tvoj fiksni telefon (sa pozivnim )
pezo- Broj postova : 166
Registration date : 04.02.2010
- Post n°623
conga brate nedaj se isprvocirati imas moju podrsku.
- Post n°624
pezo je napisao/la:conga brate nedaj se isprvocirati imas moju podrsku.
Pezo ,svi smo na istoj strani,volimo ptice
- Post n°625
E pa budisicu da ti kazem ono sto sam ti obecao,
sto se tice sudija ispricacu ti moju pricu,nadam se da drugima necu biti naporan.Pre dve godine sam se takmicio u Beogradu,prvi put u zivotu.Inace drzim malinoe nekih 8-9 godina i hteo sam da vidim kako je to takmiciti se.Odmah da ti kazem da ja ptice drzim iz ljubavi prema njima a ne zbog drugih, kako to mnogi rade.Ja sam posten covek i volim istinu ma kakva to ona bila,laz me opasno nervira.Ako su moje ptice lose u pesmi ,onda su lose i ja nikada necu reci da su dobre.Na takmicenju su sudili Aco Arsic i Nedeljko Vasic.Izneo sam jednu kolekciju i jednog belog pojedinacno.Ocene su bile sledece 78,81,81,84 za kolekciju i to bez kloka,bola i rola.Receno mi je da su vodene ture suve.Beli mi je doneo 96 poena ali mi je taj broj prepolovljen zato sto mi je ptica imala fleku i zbog toga sam izgubio 3 mesto.E sad zamisli mene pocetnika u toj situaciji.Aca sam mrzeo najvise na svetu zato sto mi nije ocenio tri ture,u trenutku sam hteo da ga udarim da mu prsne glava.I mogu ti reci da sam ga mrzeo sve do skoro.Sto se tice belog (moja greska) a Nedeljko mi je bio nekako draga-simpaticna osoba tako da nisam mogao da ga mrzim kao Aca,a i znao sam ga od pre.Mislio sam da je to takmicenje namesteno.
Nakon toga sam odlazio kod mnogih odgajivaca i slusao njihove ptice,sto mi je mnogo pomoglo i uvideo sam moju gresku.Ljutio sam se na ljude koji su bili u pravu,ali to sam tek kasnije uvideo.Ove godine cu otici i preko grane.
Prosle godine sam bio na takmicenju u Nisu i pukom slucajnosti sam seo za sto sa tim istim Acom. Kada sam video kroz razgovor da je on jedna postenjacina i covek sa takmicarskim duhom bez obzira sto je sudija, pruzio sam mu ruku i rekao sve u lice sta sam mislio o njemu,a on se samo nasmejao i rekao mi da nisam jedini!!!
Rezime:Svi mrze sudije kada su im ptice lose ocenjene!!!!
Ja sam siguran da se u Srbiji sudi posteno,nema nikakvih podmicivanja,poznanstva i velicanja drugih zarad novca i stoga hocu da ti kazem da ti i tvoji Sapcani vise ne provocirate na tu temu, jer cete nadam se brzo promeniti misljenje o pojedinim sudijama.
Milose ,slusao sam i tvoje ptice u Gradistu,mislim da imas ubedljivo najbolji klok u Srbiji,bolende tanak, ostale ture bez komentara.I zato mislim da treba malo da se spustis na zemlju a ne da glumis tudjeg advokata i da mislis da si sa znanjem u rangu sa sudijama.Svi mi se ucimo dok smo zivi.Ovo ti kazem sve dobronamerno.
Svi mi odgajivaci se druzimo najvise zbog ptica i ucimo jedni od drugih,sto i treba da nam bude cilj,a ne da zabadamo jedni drugima noz u ledja,sto mnogi to i rade.
Ako bude tvojih replika na ovu temu znaj da ti necu odgovarati ,jer sam ja sa ovim rekao sve sto sam mislio.
sto se tice sudija ispricacu ti moju pricu,nadam se da drugima necu biti naporan.Pre dve godine sam se takmicio u Beogradu,prvi put u zivotu.Inace drzim malinoe nekih 8-9 godina i hteo sam da vidim kako je to takmiciti se.Odmah da ti kazem da ja ptice drzim iz ljubavi prema njima a ne zbog drugih, kako to mnogi rade.Ja sam posten covek i volim istinu ma kakva to ona bila,laz me opasno nervira.Ako su moje ptice lose u pesmi ,onda su lose i ja nikada necu reci da su dobre.Na takmicenju su sudili Aco Arsic i Nedeljko Vasic.Izneo sam jednu kolekciju i jednog belog pojedinacno.Ocene su bile sledece 78,81,81,84 za kolekciju i to bez kloka,bola i rola.Receno mi je da su vodene ture suve.Beli mi je doneo 96 poena ali mi je taj broj prepolovljen zato sto mi je ptica imala fleku i zbog toga sam izgubio 3 mesto.E sad zamisli mene pocetnika u toj situaciji.Aca sam mrzeo najvise na svetu zato sto mi nije ocenio tri ture,u trenutku sam hteo da ga udarim da mu prsne glava.I mogu ti reci da sam ga mrzeo sve do skoro.Sto se tice belog (moja greska) a Nedeljko mi je bio nekako draga-simpaticna osoba tako da nisam mogao da ga mrzim kao Aca,a i znao sam ga od pre.Mislio sam da je to takmicenje namesteno.
Nakon toga sam odlazio kod mnogih odgajivaca i slusao njihove ptice,sto mi je mnogo pomoglo i uvideo sam moju gresku.Ljutio sam se na ljude koji su bili u pravu,ali to sam tek kasnije uvideo.Ove godine cu otici i preko grane.
Prosle godine sam bio na takmicenju u Nisu i pukom slucajnosti sam seo za sto sa tim istim Acom. Kada sam video kroz razgovor da je on jedna postenjacina i covek sa takmicarskim duhom bez obzira sto je sudija, pruzio sam mu ruku i rekao sve u lice sta sam mislio o njemu,a on se samo nasmejao i rekao mi da nisam jedini!!!
Rezime:Svi mrze sudije kada su im ptice lose ocenjene!!!!
Ja sam siguran da se u Srbiji sudi posteno,nema nikakvih podmicivanja,poznanstva i velicanja drugih zarad novca i stoga hocu da ti kazem da ti i tvoji Sapcani vise ne provocirate na tu temu, jer cete nadam se brzo promeniti misljenje o pojedinim sudijama.
Milose ,slusao sam i tvoje ptice u Gradistu,mislim da imas ubedljivo najbolji klok u Srbiji,bolende tanak, ostale ture bez komentara.I zato mislim da treba malo da se spustis na zemlju a ne da glumis tudjeg advokata i da mislis da si sa znanjem u rangu sa sudijama.Svi mi se ucimo dok smo zivi.Ovo ti kazem sve dobronamerno.
Svi mi odgajivaci se druzimo najvise zbog ptica i ucimo jedni od drugih,sto i treba da nam bude cilj,a ne da zabadamo jedni drugima noz u ledja,sto mnogi to i rade.
Ako bude tvojih replika na ovu temu znaj da ti necu odgovarati ,jer sam ja sa ovim rekao sve sto sam mislio.