Ervino imaš moju ,bezrezervnu,podršku.
+63
hajduk
bondza12
sturcla
madmax
stiglica
dragutin rajnović
nedeljkovg
IvoR
Carduel
sestoperac
waterslager
Renato.M
sgobin
krstokljun
BOSKO
seadriver
ERVINO
markozd
turbozd
CUBA
zvrcko sen
crv
imarij71
sasaznas
baki302000
vlada nish
pezo
waterslager bitola
mali maša
komiza
budisic
čajka
MARIN
PESTI
jere
koce
Dean
grujo
ticar
malinobosna
dr.nenad86
Fago
Merlo
malinois
damir64
bocka
ikayke
mutacija
dva grdelina
Vasko-MK
dejanzec1
mišić
faganel
pippo
Boban NA
nebojsav
misko1
vlado
Vrbanja
kreso
korkut
cuban.ue
zoranV
67 posters
malino kanarinci
BOSKO- Broj postova : 165
Registration date : 02.09.2010
- Post n°301
Re: malino kanarinci
Ne znam tko bi se trebao sramiti,i zbog ove izjave,i zbog svog rada.
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
- Post n°302
Dobro da se napokon javno vidi kakvo je stanje u HOS-u ... Vjerujem da je sazrijelo vrijeme za neke nove kriticne mase... neke su zasluzile umirovljenje odavno! Ali kako sam vec jednom negdje napisao, kolicina novaca koji se HOS morao osigurati za slanje ptica MORA i dogodine biti na racunu.
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°303
Ervino,nemoj se predavati,svi smo uz tebe.Treba tu jadnu tajnicu smijeniti i da svi skupa krenemo u nove pobjede.Trebamo im pokazati da smo jaki i složni i ustrajati u budućim idejama i planovima.Imaš moj glas podrške ,ma šta odlučio i napravio
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°304
Svaka cast Ervino razumin te 100%
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°305
BOŠKO je napisao/la:Ne znam tko bi se trebao sramiti,i zbog ove izjave,i zbog svog rada.
Pridružujem se podršci Ervino , pusti njih i njihovu indolenciju. Čuvaj zdravlje i guštaj u pticama...Ako netko može bolje od tebe - nek' se javi
A gospođa tajnica? Sigurno se zove VERA Frustrirana vjerojatno zbog loše verifikacije...
Koje licemjerno moraliziranje!?
Merlo- Broj postova : 426
Registration date : 22.08.2008
- Post n°306
Da je bilo priupitat tu famoznu tajnicu koliko je dala donacije za dicu koja nemaju za Bozic sta pojist??? Ima nas svakakvih a sve vise tuge i zalosti.
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°307
Ajde Ervino,ne brigaj se,nisi da ostavku sigurno iz ovih razloga šta ona piše,niti si takvi čovik. Mislio si da je tako najbolje,prema tome ne misli o tome.
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°308
ma kakve veze imaju gladna i siromašna dica i recesija sa svijetskom izložbom.
kako je nije sramota pisati takve gluposti.
kao da će se trošiti novac za svijetsku iz njihovih osobnih džepova.
treba tražiti stanje novaca u hosu.tu nešto smrdi.
kako je nije sramota pisati takve gluposti.
kao da će se trošiti novac za svijetsku iz njihovih osobnih džepova.
treba tražiti stanje novaca u hosu.tu nešto smrdi.
ERVINO- Broj postova : 628
Registration date : 02.12.2009
- Post n°309
Horor ? blokiran je forum ? pa sam se morao ponovno logirati.....
Hvala Vam na podršci .Da nisam dobio taj famozni meil možda bi me bili i nagovorili ali sada nema šanse dok je ovo rukovodstvo da me vide u UO HOS-a ...pustite sada HOS približavaju se blagdani provedite ih sretno i radosno sa Vašim obiteljima. Svim članovima foruma i njihovim obiteljima želim ugodne blagdane...a tajnica HOS-a šta očekivati od osobe koja ne uzgaja ptice i koja u 4 godine nije bila ni na jednom sastaku UO HOS-a.
Hvala Vam na podršci .Da nisam dobio taj famozni meil možda bi me bili i nagovorili ali sada nema šanse dok je ovo rukovodstvo da me vide u UO HOS-a ...pustite sada HOS približavaju se blagdani provedite ih sretno i radosno sa Vašim obiteljima. Svim članovima foruma i njihovim obiteljima želim ugodne blagdane...a tajnica HOS-a šta očekivati od osobe koja ne uzgaja ptice i koja u 4 godine nije bila ni na jednom sastaku UO HOS-a.
Renato.M- Broj postova : 1494
Registration date : 14.12.2009
- Post n°310
Jbt-e tri puta sad to čitam i ne mogu vijerovati svojim očima, zar je ova normalna???ERVINO je napisao/la:Evo reakcije tajnice HOS-a gđe. Mihaele Marceljak - Ilić ... NO COMENT
Poštovani,
Vaša ostavka je Vaš osobni izbori stvar Vašeg mišljenja , no s 50 prijavljenih ptica ne može se ići na Svijetsko prvenstvo! Zašto Vaša regija nije prijavila niti jednu pticu ?????
Moje moralno mišljenje na Vašu ostavkuje sljedeće: Kako Vas nije sram da u doba opće recesije i neimaštine kada neke obitelji ne znaju da li će imati što dati djeci jesti za Božić Vi imenujete svoju ostavku kao moralni čin jer nećemo sudjelovatina na najvećoj Svjetskoj izložbi ptica i da smo time unazadili uzgoja ptica u Hrvatskoj ! Sramota Vas može biti ! Neki ljudi stvarno ne znaju što bi s vremenom i novcem!
s poštovaljem
Kao prvo zašto se sa 50 ptica ne može na svijetsko??? Lanjske godine su na svijetskom učestvovale države sa puno manje ptica. Grčka-21, Mađarska-30, Maroko-42, Poljska-4, Irska-60. Može se učestvovati i sa jednom pticom, VAŽNO JE UČESTVOVATI, da-da VAŽNO JE UČESTVOVATI. Napisao sam veljkim slovima sa razlogom, za ostale gluparije šta je napisala neču ni komentirati.
Ervino u potpunosti smo uz tebe i sad su nam neke stvari još jasnije.
BOSKO- Broj postova : 165
Registration date : 02.09.2010
- Post n°311
Recesija je Bogom data da bi se opravdala nestručnost i nerad.Pa,kad Jaca i Šuker koriste tu famoznu rijeć, da bi opravdali totalni raspad sistema,kad je za Kamensko,Podravku i brodogradilišta,kriva recesija,što tako ne bi bilo i u HOS-u.
koce- Broj postova : 360
Registration date : 16.04.2010
- Post n°312
A moj Ervino,kažu da je splitski kalahari psihijatrija,a kalahari je "mila majka"za ovu mihaelinu izjavu
pozdrav i drži se
pozdrav i drži se
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°313
ali ova zadnja njena rećenica mi ne ide u glavu.
što bi to trebalo značiti-,kao koji vrag ćete trošiti novce za svijetsko.nemam se ja vremena s tim zaje.....
što bi to trebalo značiti-,kao koji vrag ćete trošiti novce za svijetsko.nemam se ja vremena s tim zaje.....
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°314
Ljudi moji svak se može smijeniti pa tako i oni i ako smatrate da je vrijeme za tako nešto onda to i uradite a ovu gospođu što piše ovakve izjave ja bi joj posla CRVA da joj objasni šta je to VERIFIKACIJA i MAJOR.
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°315
A ti ERVINO baš sada nebi treba dat ostavku već bi treba da im oči iskopaš a i ostali bi te trebali podržati.
turbozd- Broj postova : 261
Registration date : 31.08.2010
- Post n°316
Ljudi moji ja cilo popodne važem što reći na ovaj besraman mail iz krovne kuće...
...ma mogu reći bez iti malo srama "mail iz ŠTALE"...
...samo to mi je palo na pamet jer takvo ponašanje jedne gospođe se ne može ni zamisliti
...sad vidimo da nas se mazalo sve zar ovo nije jedan od argumenata ne odlaska na SP
...radilo se sve da nas se okrene ali nisu znali da među redovima imaju jednu poštenjačinu
...to je naš Ervino i hvala mu što nam je omogućio da svi vidimo koja nas bahatost okružuje
...svi ste vidjeli ono što ja pričam i još nekolicina kolega na ovom forumu a nadam se da su i SLIPCI progledali
...ma mogu reći bez iti malo srama "mail iz ŠTALE"...
...samo to mi je palo na pamet jer takvo ponašanje jedne gospođe se ne može ni zamisliti
...sad vidimo da nas se mazalo sve zar ovo nije jedan od argumenata ne odlaska na SP
...radilo se sve da nas se okrene ali nisu znali da među redovima imaju jednu poštenjačinu
...to je naš Ervino i hvala mu što nam je omogućio da svi vidimo koja nas bahatost okružuje
...svi ste vidjeli ono što ja pričam i još nekolicina kolega na ovom forumu a nadam se da su i SLIPCI progledali
vlada nish- Broj postova : 155
Registration date : 09.05.2009
- Post n°317
Zdravo svima!
Redovno pratim ovu temu ali retko kada pišem iz više meni znanih razloga, formirao sam neko svoje mišljenje a verovatno je i neko pre mene pitao ovo, pošto svako od nas kupuje ptice , često kupimo kompletne ptice( mislim na ture) ali u najčešćem broju slučajeva jednogodišnje, koje posle određenog vremena nemaju onu pesmu tj. izgube i polovinu svog repertoara koje su imale u vreme takmičenja, čini mi se da ih je Aca nazvao kvarljivom robom, takođe ima i ptica koje zadržavaju svoju pesmu i po svojoj prirodi takvi bi trebali i da budu pravi malinoi, ako nije tako da počnem opet sa slavujarima , .
Da skratim malo priču, zar nije poštenije takmičenje sa dvogodišnjim pticama i da se uvede i ova kategorija kod malinoa, jer ipak bi tu na takvom takmičenju došli do realnije slike pravog stanja i kvaliteta ptica svih odgajivača????
Želeo bih da čujem mišljenja svih vas i unapred se zahvaljujem na odgovorima.
Pozdrav
Redovno pratim ovu temu ali retko kada pišem iz više meni znanih razloga, formirao sam neko svoje mišljenje a verovatno je i neko pre mene pitao ovo, pošto svako od nas kupuje ptice , često kupimo kompletne ptice( mislim na ture) ali u najčešćem broju slučajeva jednogodišnje, koje posle određenog vremena nemaju onu pesmu tj. izgube i polovinu svog repertoara koje su imale u vreme takmičenja, čini mi se da ih je Aca nazvao kvarljivom robom, takođe ima i ptica koje zadržavaju svoju pesmu i po svojoj prirodi takvi bi trebali i da budu pravi malinoi, ako nije tako da počnem opet sa slavujarima , .
Da skratim malo priču, zar nije poštenije takmičenje sa dvogodišnjim pticama i da se uvede i ova kategorija kod malinoa, jer ipak bi tu na takvom takmičenju došli do realnije slike pravog stanja i kvaliteta ptica svih odgajivača????
Želeo bih da čujem mišljenja svih vas i unapred se zahvaljujem na odgovorima.
Pozdrav
Zadnja promjena: vlada nish; sub 25 pro - 14:12; ukupno mijenjano 1 put.
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
- Post n°318
Nisam mislio ovo komentirati, ali odgovor koji je tajnica poslala...vjerojatno nije baš mislila da če biti javno objavljen na forumu ...je jednom rječju SRAMOTA, njoj samoj ali i nama, kad smo dozvolili da nam tajnica krovne organizacije bude osoba koju nikad nismo ni vidili ni čuli, apsolutno je jasno svima, da je njoj do HOS a i do ptica uopće, stalo koliko i meni do lanjskog snjega u predgrađu Moskve, i ja to čak i razumijem, ali nije mi jasno da smo mi to uspijeli tolerirati 4 godine, naglašavam još jednom SRAMOTA.
PS. još malo pa neče "Vuk pojesti crvenkapicu" nego "zločesta teta RECESIJA"
PS. još malo pa neče "Vuk pojesti crvenkapicu" nego "zločesta teta RECESIJA"
CUBA- Broj postova : 92
Registration date : 26.04.2009
- Post n°319
Dragi moji, Božić je, Sv. Stipan, Sv. Ivan, Nova godina, Tri kralja, pravoslavni Božić i ostali veliki dani.
Vrijeme je za obitelj, veselje i radost a ne za velike riječi i svađe, ostavimo to za slijedeću godinu.
Svima skupa želim ugodne i sretne blagdane i puno uspjeha u novoj 2011 godini.
Vrijeme je za obitelj, veselje i radost a ne za velike riječi i svađe, ostavimo to za slijedeću godinu.
Svima skupa želim ugodne i sretne blagdane i puno uspjeha u novoj 2011 godini.
čajka- Broj postova : 412
Registration date : 01.05.2009
- Post n°320
Malo nas je al nas ima, ERVINO svi hrvatski ptičari su uz tebe nedaj se prijatelju ,kompjutor mi je bloka nisam se prije mogao javiti
faganel- Broj postova : 177
Registration date : 06.06.2009
- Post n°321
Što se čudite?????????????Bahato i bezobrazno.Uostalom, zar niste več na to navikli i toga se nagledali.Šukeri!
Zbrojimo se i vidimo što trebamo poduzeti. Ne što možemo,več ŠTO TREBAMO!!!!Jednom NAPOKON!!!!!!
Zbrojimo se i vidimo što trebamo poduzeti. Ne što možemo,več ŠTO TREBAMO!!!!Jednom NAPOKON!!!!!!
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°322
Imao problema sa registracijom na forum jučer pa se nisam mogao očitovati o odgovoru službene tajnice. Što mogu reći da je dobro......
Kako mi kućni odgoj ne dopušta da kažem svoje mišljenje ovoj dami od istog ću se suzdržati...........
sad je Izborna skupština Saveza i trebalo bi neke stvari dovesti na čistac. Nadam se da će podsavezi kvalitetno pripremiti i doć spremni na Iz.Sku.Saveza ........jer samo se tamo mogu riješiti ovi problemi.
Neću više aktivno sudjelovati u ovoj temi jer ovo nije mjesto gdje se donose odluke,niti se može išta promjenit.
Zna se da su ptičari davali posebne prigodne nazive ........svojim predsjednicima
Sinaj B -Napoleon
Duško M - Neron
Vjenceslav Č - Miner
Ivan Č -
Štef M -
Za ova dva neznam pa vas molim da ih nadopunite radi
Čestiti blagdani svima od srca Zvrcko sen (miner)
Kako mi kućni odgoj ne dopušta da kažem svoje mišljenje ovoj dami od istog ću se suzdržati...........
sad je Izborna skupština Saveza i trebalo bi neke stvari dovesti na čistac. Nadam se da će podsavezi kvalitetno pripremiti i doć spremni na Iz.Sku.Saveza ........jer samo se tamo mogu riješiti ovi problemi.
Neću više aktivno sudjelovati u ovoj temi jer ovo nije mjesto gdje se donose odluke,niti se može išta promjenit.
Zna se da su ptičari davali posebne prigodne nazive ........svojim predsjednicima
Sinaj B -Napoleon
Duško M - Neron
Vjenceslav Č - Miner
Ivan Č -
Štef M -
Za ova dva neznam pa vas molim da ih nadopunite radi
Čestiti blagdani svima od srca Zvrcko sen (miner)
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°323
Cestitke svima sto slave BOZIC i srecni Novogodisni Praznici i sve najlepse u novoj 2011god.
korkut- Broj postova : 88
Registration date : 20.03.2009
- Post n°324
SRETAN BOZIC SVIMA I SVE NAJBOLJE U ZIVOTU
faganel- Broj postova : 177
Registration date : 06.06.2009
- Post n°325
Sretan Božić i sve najbolje u Novoj 2011.