dva grdelina je napisao/la:Tajniče spavaj ne bavi se p.ko je ko na ovoj slici??????
a oni ti se minjaju,nema veze ko je donji
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
dva grdelina je napisao/la:Tajniče spavaj ne bavi se p.ko je ko na ovoj slici??????
imarij71 je napisao/la:dva grdelina je napisao/la:Tajniče spavaj ne bavi se p.ko je ko na ovoj slici??????
a oni ti se minjaju,nema veze ko je donji
imarij71 je napisao/la:a proće još koja godinica,kad meni nokat naraste na njemu onda ćemo mi na SP
bocka je napisao/la:imarij71 je napisao/la:a proće još koja godinica,kad meni nokat naraste na njemu onda ćemo mi na SP
imarij, nedaj bože da trebaš iči na operaciju, bolovi su opasni kad se skida nokat
bravo srđane napokon da neko kaže onako iskreno iz duše,upravo onako kako i ovi funkcijoneri saveza i zaslužuju, dosta je praznih obećanja i svakojakih izgovora ako nemožete ništa napraviti u pogledu svjetskog prvenstva dugi niz godina .... molim ostupite vjerovatno će se naći netko ko će i tu našu želju pretvoriti u stvarnost mislim na sve ljude koji imaju iti malo želje da se pojave na svjetskom prvenstvumutacija je napisao/la:zvrcko sen je napisao/la:Mutacija da te napomenem S.Periš je jedan od tih funkcioner toga saveza po kojem ti pljucaš i još neki koji je mogao nešto učiniti....
alooo koji digresija sramota ............................................
Dragi moji svi zapisnici su javni sve skupštine su javne zna se gdje se neke stvari riješavaju...... isto tako nije sve onako kako se prikazuje nažalost...
dragi moji prije što poseremo nekog trebamo se zapitati dali smo mi osobno učinili sve da to funkcionira. I da vam iskreno rečem i ja bi htio nać neku budalu koja će sve radit a ja ću se gospodarit.
S.Peris je uzgajivac koji je vjerovao da HOS moze ovu avanturu odradit do kraja,funkcioner koji nije na funkciji i koji moze nesto predlozit ili dignit ruku.Funkcioner koji nikad nije organizirao odlazak na svjetsko prvenstvo,funkcijoner kojeg nije sram uciti od iskusnijih,funkcioner kojeg nije sram priznat pogreske.
Uzgoj ptica mi je puno,puno ispred ponosa,a ni na kraj pameti mi nije hranit ego putem ovog medija.
To sta sam ja mogao nesto napravit mozes objesit macku o ...
Ponavljam ja sam samo vjerovao da odlazak na mundijal moze sprijeciti neki famozni ¨papir¨,vjerovao sam da ce presjednik savjesno odradit(ovlastit ljude koji rade na tome,vjerovao sam da ce stariji (iskusniji)poput tebe znati u pravom trenutku uvidjeti i reci TO NEVALJA,TREBA OVAKO !!!
Slazem se da je tesko naci covjeka koji ce KRVARIT za savez (jer ce mu i ako je sve savrseno uvijek neko nesto naci i reci nevalja)ili ga nazvat budalom!
Smatram da je ovo pravo mjesto za rec da je SRAMOTA da Hrvatska ne odlazi na mondijal,ma koliko ovaj hobi bio VOLONTERSKI.
iskrene čestitke na postignutim rezultatima prijatelju MARINUfaganel je napisao/la:Sve čestitke istinskom šampionu naše države Marinu.
Od 2007.god.suvereno vlada u svim kategorijama. Posebno veseli stalni napredak u kvaliteti. Kolekcije.2007 god.426 bodova,2008. bodova 465,2009. bodova 481 i 2010. bodova 483.I sigurno se ne radi o različitim kriterijima različitih sudaca. Sve 4 godine sudija je isti sudac: naš Malinois.
Biti će interesantan sudar u Gradištu naša 2 velikana: Marina i Malinois.
ERVINO je napisao/la:- Predsjedniku HOS-a
- Članovima UO HOS-a
- Članovima UO Istre,Primorja i Like
- Predsjednicima udruga Saveza Istre,Primorja i Like
O S T A V K A
Poštovana Gospodo podnosim ostavku na članstvo UO HOS-a zbog neodlaska ptica na Svjetsko prvenstvo.
Ostavku podnosim kao moralni čin jer smatram da svi zajedno nismo učinili dovoljno da prisustvujemo najvećoj Svjetskoj izloži ptica te da smo time unazadili uzgoj ptica u Hrvatskoj.
Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu.
ERVINO je napisao/la:- Predsjedniku HOS-a
- Članovima UO HOS-a
- Članovima UO Istre,Primorja i Like
- Predsjednicima udruga Saveza Istre,Primorja i Like
O S T A V K A
Poštovana Gospodo podnosim ostavku na članstvo UO HOS-a zbog neodlaska ptica na Svjetsko prvenstvo.
Ostavku podnosim kao moralni čin jer smatram da svi zajedno nismo učinili dovoljno da prisustvujemo najvećoj Svjetskoj izloži ptica te da smo time unazadili uzgoj ptica u Hrvatskoj.
Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu.