+63
hajduk
bondza12
sturcla
madmax
stiglica
dragutin rajnović
nedeljkovg
IvoR
Carduel
sestoperac
waterslager
Renato.M
sgobin
krstokljun
BOSKO
seadriver
ERVINO
markozd
turbozd
CUBA
zvrcko sen
crv
imarij71
sasaznas
baki302000
vlada nish
pezo
waterslager bitola
mali maša
komiza
budisic
čajka
MARIN
PESTI
jere
koce
Dean
grujo
ticar
malinobosna
dr.nenad86
Fago
Merlo
malinois
damir64
bocka
ikayke
mutacija
dva grdelina
Vasko-MK
dejanzec1
mišić
faganel
pippo
Boban NA
nebojsav
misko1
vlado
Vrbanja
kreso
korkut
cuban.ue
zoranV
67 posters
malino kanarinci
imarij71- Broj postova : 64
Registration date : 15.03.2009
- Post n°251
Re: malino kanarinci
a moj merlo onda ti je ovo drugo,nebu niš od toga,jedino na internet
- Post n°252
jedino transporter pod ruku i pravac franceticar je napisao/la:imarij71 (čet pro 16, 2010 10:22 am) je napisao/la: sad će nam opet bit kriv neko treći,osobno mislim da je opet mazanje očiju,nemamo mi ništa ,niti ćemo imati dok ne uđemo u EU
ja koliko sam ima ćuti neke tice iz zadra će ići,sad oće ili neće vidićemo.
- Post n°253
marine razumim te i ja,po ovom ledu ptice bez gaća nosit,bbrrrrrkreso je napisao/la:E Marine razumin vas tu i tebe i Acu 100% ,svakako to su veliki problemi nazalost
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°254
imarij71 je napisao/la:jedino transporter pod ruku i pravac franceticar je napisao/la:imarij71 (čet pro 16, 2010 10:22 am) je napisao/la: sad će nam opet bit kriv neko treći,osobno mislim da je opet mazanje očiju,nemamo mi ništa ,niti ćemo imati dok ne uđemo u EU
tako će i biti ja mislim.
mišić- Broj postova : 118
Registration date : 22.11.2010
- Post n°255
Odlučio sam da ove godine počnem sa uzgojem malinoa.Čuo sam da malinois poklanja jedan par početnicima.Kada da dođem u Klek po moj par?
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°256
mišić je napisao/la:Odlučio sam da ove godine počnem sa uzgojem malinoa.Čuo sam da malinois poklanja jedan par početnicima.Kada da dođem u Klek po moj par?
Ti si kod mene uvjek DOBRO DOSAO
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°257
Mišiću jesi ti pobjedio na natjecanju Srbije???
pippo- Broj postova : 362
Registration date : 01.09.2009
- Post n°258
neko zna a ko dosli rezulta saiam od zadar?
CUBA- Broj postova : 92
Registration date : 26.04.2009
- Post n°259
ticar je napisao/la:imarij71 je napisao/la:jedino transporter pod ruku i pravac franceticar je napisao/la:imarij71 (čet pro 16, 2010 10:22 am) je napisao/la: sad će nam opet bit kriv neko treći,osobno mislim da je opet mazanje očiju,nemamo mi ništa ,niti ćemo imati dok ne uđemo u EU
tako će i biti ja mislim.
Prijavnica mora ići preko nacionalnog saveza članice COM-a, samo tako će vam prihvatiti prijavu.
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°260
pippo je napisao/la:neko zna a ko dosli rezulta saiam od zadar?
Pippo rezultati su na 13.oj stranici u temi Ornitološko prvenstvo Hrvatske Zadar 2010
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°261
MARIN je napisao/la:pippo je napisao/la:neko zna a ko dosli rezulta saiam od zadar?
Pippo rezultati su na 13.oj stranici u temi Ornitološko prvenstvo Hrvatske Zadar 2010
http://cesljugar-rijeka.hr/images/Dokumenti/IZLOZBE_2010/Zadar/katalog_zadar%202010.pdf
waterslager bitola- Broj postova : 145
Registration date : 13.01.2010
- Post n°262
483=4x120 i...BRAVO MAJSTORE!Cestitam i iduce godine ocekujem 500 i...MARIN je napisao/la:faganel je napisao/la:Sve čestitke istinskom šampionu naše države Marinu.
Od 2007.god.suvereno vlada u svim kategorijama. Posebno veseli stalni napredak u kvaliteti. Kolekcije.2007 god.426 bodova,2008. bodova 465,2009. bodova 481 i 2010. bodova 483.I sigurno se ne radi o različitim kriterijima različitih sudaca. Sve 4 godine sudija je isti sudac: naš Malinois.
Biti će interesantan sudar u Gradištu naša 2 velikana: Marina i Malinois.
Hvala svima na čestitkama!
Nadodao bi još jedino Rijeku 2006.-429 bodova također prvo mjesto.
A za Gradište ćemo vidjeti.Nisam još odlučio hoću li ići.A možda i odem onako turistički ,bez ptica.
turbozd- Broj postova : 261
Registration date : 31.08.2010
- Post n°263
Sve ovo svodi na onu "trla baba lan da joj prođe dan"...a bome joj je i prošle godine bez SP-amutacija je napisao/la:malinois (čet 16 pro - 11:08) je napisao/la:ajde ljudi ne trosite energiju na ove stvari ,uzaludan trud .
Ako nekom iz HOS-a nesto i kazemo ,sljedi po njima jedini logican odgovor :PRIMI SE FUNKCIJE PA RADI .
To je na zalost JEDINI ODGOVOR
Slazem se s tobom,ali cemu onda NADA,bilo bi mi normalnije da se zna HOS to ne organizira.Ovako se kao organizira i "moli boga" da nista od toga ne bude. A MOGLO JE BITI !!!
- Post n°264
a proće još koja godinica,kad meni nokat naraste na njemu onda ćemo mi na SP
mutacija- Broj postova : 151
Registration date : 05.01.2010
- Post n°265
zvrcko sen je napisao/la:Mutacija da te napomenem S.Periš je jedan od tih funkcioner toga saveza po kojem ti pljucaš i još neki koji je mogao nešto učiniti....
alooo koji digresija sramota ............................................
Dragi moji svi zapisnici su javni sve skupštine su javne zna se gdje se neke stvari riješavaju...... isto tako nije sve onako kako se prikazuje nažalost...
dragi moji prije što poseremo nekog trebamo se zapitati dali smo mi osobno učinili sve da to funkcionira. I da vam iskreno rečem i ja bi htio nać neku budalu koja će sve radit a ja ću se gospodarit.
S.Peris je uzgajivac koji je vjerovao da HOS moze ovu avanturu odradit do kraja,funkcioner koji nije na funkciji i koji moze nesto predlozit ili dignit ruku.Funkcioner koji nikad nije organizirao odlazak na svjetsko prvenstvo,funkcijoner kojeg nije sram uciti od iskusnijih,funkcioner kojeg nije sram priznat pogreske.
Uzgoj ptica mi je puno,puno ispred ponosa,a ni na kraj pameti mi nije hranit ego putem ovog medija.
To sta sam ja mogao nesto napravit mozes objesit macku o ...
Ponavljam ja sam samo vjerovao da odlazak na mundijal moze sprijeciti neki famozni ¨papir¨,vjerovao sam da ce presjednik savjesno odradit(ovlastit ljude koji rade na tome,vjerovao sam da ce stariji (iskusniji)poput tebe znati u pravom trenutku uvidjeti i reci TO NEVALJA,TREBA OVAKO !!!
Slazem se da je tesko naci covjeka koji ce KRVARIT za savez (jer ce mu i ako je sve savrseno uvijek neko nesto naci i reci nevalja)ili ga nazvat budalom!
Smatram da je ovo pravo mjesto za rec da je SRAMOTA da Hrvatska ne odlazi na mondijal,ma koliko ovaj hobi bio VOLONTERSKI.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°266
mutacija je napisao/la:zvrcko sen je napisao/la:Mutacija da te napomenem S.Periš je jedan od tih funkcioner toga saveza po kojem ti pljucaš i još neki koji je mogao nešto učiniti....
alooo koji digresija sramota ............................................
Dragi moji svi zapisnici su javni sve skupštine su javne zna se gdje se neke stvari riješavaju...... isto tako nije sve onako kako se prikazuje nažalost...
dragi moji prije što poseremo nekog trebamo se zapitati dali smo mi osobno učinili sve da to funkcionira. I da vam iskreno rečem i ja bi htio nać neku budalu koja će sve radit a ja ću se gospodarit.
S.Peris je uzgajivac koji je vjerovao da HOS moze ovu avanturu odradit do kraja,funkcioner koji nije na funkciji i koji moze nesto predlozit ili dignit ruku.Funkcioner koji nikad nije organizirao odlazak na svjetsko prvenstvo,funkcijoner kojeg nije sram uciti od iskusnijih,funkcioner kojeg nije sram priznat pogreske.
Uzgoj ptica mi je puno,puno ispred ponosa,a ni na kraj pameti mi nije hranit ego putem ovog medija.
To sta sam ja mogao nesto napravit mozes objesit macku o ...
Ponavljam ja sam samo vjerovao da odlazak na mundijal moze sprijeciti neki famozni ¨papir¨,vjerovao sam da ce presjednik savjesno odradit(ovlastit ljude koji rade na tome,vjerovao sam da ce stariji (iskusniji)poput tebe znati u pravom trenutku uvidjeti i reci TO NEVALJA,TREBA OVAKO !!!
Slazem se da je tesko naci covjeka koji ce KRVARIT za savez (jer ce mu i ako je sve savrseno uvijek neko nesto naci i reci nevalja)ili ga nazvat budalom!
Smatram da je ovo pravo mjesto za rec da je SRAMOTA da Hrvatska ne odlazi na mondijal,ma koliko ovaj hobi bio VOLONTERSKI.
Ne deri se
Srki ,slazem se sa svakom rijeci sto si napisao .
dva grdelina- Broj postova : 118
Registration date : 23.01.2009
- Post n°267
zašto se dereš -VOLONTERSKI-??????????????????'Bravo S.Perišu......nisam se ovo nada od mirnog S.Periša.....
- Post n°268
Jesam,hvala na pitanju kolekcija mi je imala 454 bodova.Sudio Italijan Karleto Dri.vlado je napisao/la:Mišiću jesi ti pobjedio na natjecanju Srbije???
- Post n°269
Nikada nisam ni sumnjao u tebemalinois je napisao/la:mišić je napisao/la:Odlučio sam da ove godine počnem sa uzgojem malinoa.Čuo sam da malinois poklanja jedan par početnicima.Kada da dođem u Klek po moj par?
Ti si kod mene uvjek DOBRO DOSAO
- Post n°270
mišić je napisao/la:Jesam,hvala na pitanju kolekcija mi je imala 454 bodova.Sudio Italijan Karleto Dri.vlado je napisao/la:Mišiću jesi ti pobjedio na natjecanju Srbije???
Svaka čast, imaš li snimak da poslušamo?
turbozd- Broj postova : 261
Registration date : 31.08.2010
- Post n°271
Tako miran a puka ka kokica....nedaj nase jer znam koliko si bija za SP...instalacije se moraju branit bile one od plastike,bakra ili od rđava željeza...
- Post n°272
Trenutno nemam,ali se nadam da ću ga ovih dana postaviti.Inače pobedio sam i u Beogradu u 11 mesecu kod OMJ sudije Željka Aleksića sa osvojenih 465 bodova (126,120,99,120)Ptica C nije izbacila stalton,a na sledećem takmičenju ga je otpevala za 4 i skupila 111 bodova.
- Post n°273
ljudi jeli mislite na ovo deranje
dva grdelina- Broj postova : 118
Registration date : 23.01.2009
- Post n°274
Tajniče spavaj ne bavi se p.ko je ko na ovoj slici??????
- Post n°275
Na žalost desi se baš kad nebi trebalo.
Sve najbolje i za ubuduće.
Sve najbolje i za ubuduće.