Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+63
hajduk
bondza12
sturcla
madmax
stiglica
dragutin rajnović
nedeljkovg
IvoR
Carduel
sestoperac
waterslager
Renato.M
sgobin
krstokljun
BOSKO
seadriver
ERVINO
markozd
turbozd
CUBA
zvrcko sen
crv
imarij71
sasaznas
baki302000
vlada nish
pezo
waterslager bitola
mali maša
komiza
budisic
čajka
MARIN
PESTI
jere
koce
Dean
grujo
ticar
malinobosna
dr.nenad86
Fago
Merlo
malinois
damir64
bocka
ikayke
mutacija
dva grdelina
Vasko-MK
dejanzec1
mišić
faganel
pippo
Boban NA
nebojsav
misko1
vlado
Vrbanja
kreso
korkut
cuban.ue
zoranV
67 posters

malino kanarinci

malinois
    malinois

Broj postova : 1594
    Registration date : 19.03.2009

malino kanarinci - Page 10 Empty Re: malino kanarinci

Postaj by malinois čet 16 pro - 13:08

ajde ljudi ne trosite energiju na ove stvari ,uzaludan trud .

Ako nekom iz HOS-a nesto i kazemo ,sljedi po njima jedini logican odgovor :PRIMI SE FUNKCIJE PA RADI .
    To je na zalost JEDINI ODGOVOR
    mutacija
    mutacija

Broj postova : 151
    Registration date : 05.01.2010

Postaj by mutacija čet 16 pro - 13:21

malinois (čet 16 pro - 11:08) je napisao/la:ajde ljudi ne trosite energiju na ove stvari ,uzaludan trud .

Ako nekom iz HOS-a nesto i kazemo ,sljedi po njima jedini logican odgovor :PRIMI SE FUNKCIJE PA RADI .

Slazem se s tobom,ali cemu onda NADA,bilo bi mi normalnije da se zna HOS to ne organizira.Ovako se kao organizira i "moli boga" da nista od toga ne bude. A MOGLO JE BITI !!!
    čajka
    čajka

Broj postova : 412
    Registration date : 01.05.2009

Postaj by čajka čet 16 pro - 13:53

malinois (čet 16 pro - 11:08) je napisao/la:ajde ljudi ne trosite energiju na ove stvari ,uzaludan trud .

a tako su lipo zasili na fotelje da ih bog nemože izbaciti bolji su od MARKOVIĆA u hrvatskom nogometu
    faganel
    faganel

Broj postova : 177
    Registration date : 06.06.2009

Postaj by faganel čet 16 pro - 20:45

Sve čestitke istinskom šampionu naše države Marinu.
    Od 2007.god.suvereno vlada u svim kategorijama. Posebno veseli stalni napredak u kvaliteti. Kolekcije.2007 god.426 bodova,2008. bodova 465,2009. bodova 481 i 2010. bodova 483.I sigurno se ne radi o različitim kriterijima različitih sudaca. Sve 4 godine sudija je isti sudac: naš Malinois.
    Biti će interesantan sudar u Gradištu naša 2 velikana: Marina i Malinois.
    damir64
    damir64

Broj postova : 395
    Registration date : 18.02.2010

Postaj by damir64 čet 16 pro - 22:25

Čestitke Marinu na postignutom rezultatu.Šteta je što malinois mora uvijek suditi da se konkurencija ne pojača makar od njega kad mu drugi nisu ni blizu.Još jednom čestitka Marine do nagodine Very Happy
    Opet si ga bia potkupia sa dobrom spizom ma da mi je znat šta ga voli ist gospon sudac da mu ga i mi malo podmažemo.Možda malo domačih čvaraka sa malo luka ili možda krvavice na naglo sa par rezova švargle ko bi ga znao.Ili možda jedno cijelo pig
    Još jednom pozdrav majstorima sa mora i ako vrijeme da vidimo se u subotu pa i u nedjelju.
    dejanzec1

Broj postova : 199
    Registration date : 24.02.2010

Postaj by dejanzec1 čet 16 pro - 22:32

Pozdrav do Marina i cestitam na pobedi
    Vasko-MK
    Vasko-MK

Broj postova : 318
    Registration date : 22.01.2010

malino kanarinci - Page 10 Empty Pozdrav iz Makedonije

Postaj by Vasko-MK čet 16 pro - 23:11

Pozdrav do Marina, cestitke i zelje za puno uspijeha ubuduce.
    Vasko-MK
    Vasko-MK

malino kanarinci - Page 10 Empty Pozdrav iz Makedonije

Postaj by Vasko-MK čet 16 pro - 23:29

Puno pozdrava nasem dragom prijatelju Aleksandru Arsicu ( malinios ). Ovim putem bih zelio da mu se puno zahvalim za prelepi poklon koji mi je pre neki dan poslao. Radi se o paru malinoa, njegovih ptica, koje su extra kvaliteta.
    Kad sam letos bio u Klek na letovanje, smesten kod Acu, imao sam prilike da 8 dana uzivam gledajuci i slusajuci njegove ptice a puno su mi znacili i njegovi nesebicni savijeti oko uzgoja ovih ptica. Tad mi je Aca obecao da ce mi poslati jedan par i to obecanje je pre neki dan ispunio.
    Da bi ptice stigle zive i zdrave do mene, pobrinuo se nas prijatelj Aleksandrar Korkutoski ( KORKUT ) iz Struge, kome se zahvaljujem na velikoj pomoci oko preuzimanja ptica, kao i na nesebicnim savijetima oko odgoja malinoa.
    Nemam sta drugo reci dragi prijatelji, osim toga da je ovo jedan odlican primer poticanja pocetinka u odgoju malinoa ( kako sto sam ja u ovom slucaju )kako bi se dao jedan istinski pravac i osnova odgoja, reprodukcije...i.t.d.
    Nasim prijateljima Malinoisu i Korkutu kao i svim forumasima, zelim najpre dobro zdravlje a posle toga sto veci uspijeh ,kako u odgoju tako i na svim takmicenjima, stvarno ima od koga da se uci i nauci.

Puno pozdrava svima iz hladne Makedonije
    malinois
    malinois

Postaj by malinois čet 16 pro - 23:41

Vasko-MK je napisao/la:Puno pozdrava nasem dragom prijatelju Aleksandru Arsicu ( malinios ). Ovim putem bih zelio da mu se puno zahvalim za prelepi poklon koji mi je pre neki dan poslao. Radi se o paru malinoa, njegovih ptica, koje su extra kvaliteta.
    Kad sam letos bio u Klek na letovanje, smesten kod Acu, imao sam prilike da 8 dana uzivam gledajuci i slusajuci njegove ptice a puno su mi znacili i njegovi nesebicni savijeti oko uzgoja ovih ptica. Tad mi je Aca obecao da ce mi poslati jedan par i to obecanje je pre neki dan ispunio.
    Da bi ptice stigle zive i zdrave do mene, pobrinuo se nas prijatelj Aleksandrar Korkutoski ( KORKUT ) iz Struge, kome se zahvaljujem na velikoj pomoci oko preuzimanja ptica, kao i na nesebicnim savijetima oko odgoja malinoa.
    Nemam sta drugo reci dragi prijatelji, osim toga da je ovo jedan odlican primer poticanja pocetinka u odgoju malinoa ( kako sto sam ja u ovom slucaju )kako bi se dao jedan istinski pravac i osnova odgoja, reprodukcije...i.t.d.
    Nasim prijateljima Malinoisu i Korkutu kao i svim forumasima, zelim najpre dobro zdravlje a posle toga sto veci uspijeh ,kako u odgoju tako i na svim takmicenjima, stvarno ima od koga da se uci i nauci.

Hvala Vasko na ljepim rijecima .Sad je sve na tebi !!! Iduce godine zelim vidjeti u katalogu takmicenja malino kanarinaca i tvoje ime .

SRETNO cheers
    malinois
    malinois

Postaj by malinois čet 16 pro - 23:46

faganel je napisao/la:Sve čestitke istinskom šampionu naše države Marinu.
    Od 2007.god.suvereno vlada u svim kategorijama. Posebno veseli stalni napredak u kvaliteti. Kolekcije.2007 god.426 bodova,2008. bodova 465,2009. bodova 481 i 2010. bodova 483.I sigurno se ne radi o različitim kriterijima različitih sudaca. Sve 4 godine sudija je isti sudac: naš Malinois.

Faganel ,hvala na : " Kolekcije.2007 god.426 bodova,2008. bodova 465,2009. bodova 481 i 2010. bodova 483." .Zanimljiv podatak i napredak u uzgoju .To me veseli dok je tako .

U Gradistu ce sudar biti na zavrsnoj proslavi svih zaljubljenika u malino kanarince drunken drunken A ptice sta god urade ,bit cemo zadovoljni Very Happy Very Happy

Druzenje je najbitnije i tome se veselim cheers
    crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

Postaj by crv čet 16 pro - 23:58

Vasko-MK je napisao/la:Puno pozdrava nasem dragom prijatelju Aleksandru Arsicu ( malinios ). Ovim putem bih zelio da mu se puno zahvalim za prelepi poklon koji mi je pre neki dan poslao. Radi se o paru malinoa, njegovih ptica, koje su extra kvaliteta.

Dragi naši prijatelji iz Makedonije sve što ste o Malinoisu pomenuli je vrlo lijepo i hvale vrijedno .Ali Aco je nastavio sa dobrim djelima i kod nas. Nama u Makarskoj je poklonio malino kanarince , dvije ženkice i mužjaka a uz to je obećao i uputstva za upotrebu.
    Aco , nije mi jasno zašto nema nijedan nasmiješeni smajlić sa suzom ,,radosnicom''. Trebao si vidjeti izraz lica novoga vlasnika Very Happy
    Veliko HVALA Exclamation
    MARIN
    MARIN

Broj postova : 2096
    Registration date : 17.11.2008

Postaj by MARIN pet 17 pro - 0:00

faganel je napisao/la:Sve čestitke istinskom šampionu naše države Marinu.

Hvala svima na čestitkama!

Nadodao bi još jedino Rijeku 2006.-429 bodova također prvo mjesto.

A za Gradište ćemo vidjeti.Nisam još odlučio hoću li ići.A možda i odem onako turistički ,bez ptica.
    Vasko-MK
    Vasko-MK

Postaj by Vasko-MK pet 17 pro - 0:06

malinois je napisao/la:

Hvala Vasko na ljepim rijecima .Sad je sve na tebi !!! Iduce godine zelim vidjeti u katalogu takmicenja malino kanarinaca i tvoje ime .

SRETNO cheers
    Ja se iskreno nadam da cu da uspijem u tome. Very Happy
    pezo
    pezo

Broj postova : 166
    Registration date : 04.02.2010

Postaj by pezo pet 17 pro - 0:34

Marine svaka cast ako ovako budes napredovao eto i 500 bodova pozdrav...
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 1607
    Registration date : 08.12.2008

Postaj by zvrcko sen pet 17 pro - 0:51

Mutacija da te napomenem S.Periš je jedan od tih funkcioner toga saveza po kojem ti pljucaš i još neki koji je mogao nešto učiniti....

alooo koji digresija sramota ............................................

Dragi moji svi zapisnici su javni sve skupštine su javne zna se gdje se neke stvari riješavaju...... isto tako nije sve onako kako se prikazuje nažalost...

dragi moji prije što poseremo nekog trebamo se zapitati dali smo mi osobno učinili sve da to funkcionira. I da vam iskreno rečem i ja bi htio nać neku budalu koja će sve radit a ja ću se gospodarit.

Zadnja promjena: zvrcko sen; pet 17 pro - 1:09; ukupno mijenjano 1 put.
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN pet 17 pro - 1:03

Ma ljudi moji Vi to ništa ne razumite!
    Jer HOS misli na Vas.
    Ko je to vidija sad ić trošit eure na slanje ptica na Svjetsko.Čuvajte to za poklone,tuke prajce!Recesija je!
    vlado
    vlado

Broj postova : 856

Postaj by vlado pet 17 pro - 1:16

Fredi svaka čast, samo nastavi tako.
    malinois
    malinois

Postaj by malinois pet 17 pro - 1:19

Dragi naši prijatelji iz Makedonije sve što ste o Malinoisu pomenuli je vrlo lijepo i hvale vrijedno .Ali Aco je nastavio sa dobrim djelima i kod nas. Nama u Makarskoj je poklonio malino kanarince , dvije ženkice i mužjaka a uz to je obećao i uputstva za upotrebu.
    Aco , nije mi jasno zašto nema nijedan nasmiješeni smajlić sa suzom ,,radosnicom''. Trebao si vidjeti izraz lica novoga vlasnika Very Happy
    Veliko HVALA Exclamation [/quote]

Nemojte me puno hvaliti Embarassed Embarassed

Ljudi koji su meni bliski znaju da pocetnicima ptice POKLANJAM .Treba nas hobi rasiriti .

Novom vlasniku zelim puno mladih iduce godine cheers
    Merlo
    Merlo

Broj postova : 426
    Registration date : 22.08.2008

Postaj by Merlo pet 17 pro - 1:22

A ja vam mogu rec samo jedno:Ako nebude tica iz Hrvatske i na ovom svjeckom onda je to vise nego zalosno.
    koce

Broj postova : 360
    Registration date : 16.04.2010

Postaj by koce pet 17 pro - 9:20

Bravo Frede,i grdelinaši su ponosni,pozdrav iz Kalaharija,a Malinoisu cestitike,covik i po.
    faganel
    faganel

Postaj by faganel pet 17 pro - 10:43

Marine, bilo bi Bogu za plakat da sa takvim pticama ne odeš na završno slavje. Ugledaj se na Malinois kad kaže:"A ptice što god urade bit ćemo zadovoljni." Samo hrabro gazi svoju prtinu!
    faganel
    faganel

Postaj by faganel pet 17 pro - 10:48

Marine, izostavio sam 2006.godinu,jer 2007.godina ne pokazuje napredak,ali je karakteristična za početak napretka.Još jednom sve čestitke i, naravno, tvom mentoru Malinois.
    pippo
    pippo

Broj postova : 362
    Registration date : 01.09.2009

Postaj by pippo pet 17 pro - 11:02

Marine cestitam cat cat cat cheers
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN pet 17 pro - 12:40

faganel je napisao/la:Marine, bilo bi Bogu za plakat da sa takvim pticama ne odeš na završno slavje. Ugledaj se na Malinois kad kaže:"A ptice što god urade bit ćemo zadovoljni." Samo hrabro gazi svoju prtinu!

Svi znaju kako naše ptice putuju u inozemstvo.Svaki put mi je muka kada treba preko granice.Ali to je manje bitno.Bitno je što se takvim načinom transporta ptice izmrcvare i nisu u stanju dati sve od sebe.A do Gradišta je po lijepom vremenu desetak sati.Znači može potrajati i znatno više.A ja opet nisam od onih kojemu je jedino važno sudjelovati.Uvijek nastojim predstaviti sebe i svoj uzgoj na pravi način.A ovako je to veoma teško.Zato sam u dilemi da li nositi ptice.Jer kad natjecanje završi nitko te ne pita kako su ptice putovale ,nego koliko su bodova ispjevale.A radi atmosfere i društva vrijedi otići u svakom slučaju.

P.S. Još jednom hvala na čestitkama!
    kreso
    kreso

Broj postova : 1804
    Registration date : 24.11.2008

Postaj by kreso pet 17 pro - 12:42

E Marine razumin vas tu i tebe i Acu 100% ,svakako to su veliki problemi nazalost

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 10:46.