ERVINO je napisao/la:Pozdrav, ovaj zapisnik ne odgovara iznesenom na sastanku ..."kratki spoj" je nastao kad je gosp. Marceljak u telefonskom razgovoru sa gosp.Baturom rekao kako ima 17 prijavljenih ptica (posjedujem taj meil)a ptice iz Splita navodno nisu prijavljene zbog greške (neispravnog meila) a to gosp. Marceljak tada nije znao pa su Zadrani nakon telefonskog razgovora Marceljak - Batur odustali od prijave (trebalo je prijaviti ptice u roku ništa od tel. dogovora '')....drugo gosp. Gatolina nije angažirao HOS već netko drugi ??? puno propusta ....i nažalost opet ostajemo kući ...
Tako sam i ja shvatio ...bilo je još nepravilnosti u zapisniku (izostavljena odluka UO HOS-a da se u Pravilnik o Državnom prvenstvu ugradi odluka da na Državnom prvenstvu temperatura prostorije nesmije biti manja od 10 stupnjeva na prijedlog Podsaveza Slavonije ....itd) razgovarali smo u podsavezu da zatražimo promjenu zapisnika ali smo odustali jer nema smisla???'Ja ne krivim zapisničara jer je gotovo nemoguće pohvatati sadržaj sastanka kod mnogi govore istovremeno ???pozdrav...toliko od mene ...još uvijek sam frustriran i tužan ..ne želim više otvarati tu temu....