Pozdrav za Dejana,i zahvaljujem se na čestitkama.Brate ima u toj kolekciji dosta tvoje‚‚krvi‚‚dejanzec1 je napisao/la:Sve cestitke pobednicima a posebno Sampionu i onima koji su ucestvovali na takmicenju.
+49
Renato.M
cuban.ue
dr.nenad86
PiiPS
zijada
koce
evmolp
Merlo
Branimir
crv
bocka
sasaznas
dragutin rajnović
Vrbanja
PESTI
nedeljkovg
baki302000
misko1
Miljenko
vlada nish
seadriver
čajka
Carduel
Fago
ikayke
waterslager
sgobin
zvrcko sen
MIROSLAV 79
IvoR
krstokljun
vlado
grujo
faganel
Boban NA
MARIN
klokkende
mali maša
korkut
pezo
damir64
ticar
pippo
waterslager bitola
budisic
Vasko-MK
dejanzec1
kreso
malinois
53 posters
malino kanarinci
mišić- Broj postova : 118
Registration date : 22.11.2010
- Post n°951
Re: malino kanarinci
- Post n°952
Grujane puno pozdrava od Mišića i Budišićagrujo je napisao/la:Sve cestitke Miroslavu na pobedi !!!
Slusajuci pobednicke kolekcije posebno su me zapanjile ptice gospodina Djupovac Stevana,svojom pesmom,ritmom i nacinom izvodjenja kloka-svaka cast majstore!!!
Ako sada uopste i znam sta je klok,jer posle svakog sudjenja Zeljka Aleksica ja se zapitam kakav taj klok treba da bude da bi zadovoljio njegov kriterijum (mozda samo kao klok iz njegovog jata).
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°953
mišić je napisao/la:Pozdrav za sve članove foruma od novog člana Mišića iz Šapca.Dugo godina se bavim odgojem malinoa,i nadam se da će mo se lepo družiti i razmenjivati iskustva.
pozdrav misic i cestitam na rezultatu u Beogradu
Dobro dosao na forum
- Post n°954
nebojsav je napisao/la:Tko je sudio?
'
O.M.J. expert Željko Aleksic
- Post n°955
Pocela je takmicarska sezona tako i postavljanje pjesme na You Tube .
Pretarivajuci sta ima novo naletio sam na ovaj video .Ova klok-flauta je velika opasnost u jatu cak veca od visokih tura ,rieta ,čivkanja ......Slicna je klokotu i kad se jednom pojavi tesko je se rijesiti .
Pretarivajuci sta ima novo naletio sam na ovaj video .Ova klok-flauta je velika opasnost u jatu cak veca od visokih tura ,rieta ,čivkanja ......Slicna je klokotu i kad se jednom pojavi tesko je se rijesiti .
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°956
- Post n°957
da, sve je to flauta .Ovo je tura koja je slicna klokotu .
damir64- Broj postova : 395
Registration date : 18.02.2010
- Post n°958
pezo- Broj postova : 166
Registration date : 04.02.2010
- Post n°959
Pozdrav za mog brata Misica,Budisica i Dejana Zeca batka. Sve cestitke Misicu na osvojenom prvom mestu u Beogradu drago mi je da i mi Sapcani posteno pobedimo
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°960
Da se ne zaboravi!!!
Pored prva tri mesta u Beogradu su dodeljene i nagrade za najbolje ocenjenog odgajivaca drustva "Slavuj" gde se i odrzalo takmicenje,a to je da kazem pocetnik u odgoju u odnosu na vacinu nas i stoga zasluzuje mesto medju pobednicima a to je Mikica Jevtic iz Uzica.
U kolekciji uzeo 1 mesto u drustvu sa 354 poena,
-nagradu za najbolji klok 5
-nagradu za najbolji boll 4
-pojedinacno 3 mesto.
Sve pohvale zasluzuju i drugi odgajivaci iz istog drustva ,Raicevic Vlada,Zlatkovic Slobodan i Dzambas Rade za osvojena 1,2,3 mesta na nivou svoga drustva.
Jos bih da napomenem da je Jevtic Mikica i na predhodnim takmicenjima osvajao 1 mesta a za sve njegove uspehe je vecim delom zasluzan,ne bih mogao a da ga ne izostavim,Aleksandar Arsic iz "Klok-a",car,kralj,prvak u pesmi u dalj.!!!!
Eto cisto da se ne zaborave i drugi takmicari koji zasluzuju nasu paznju!!!
Pozzzz
Pored prva tri mesta u Beogradu su dodeljene i nagrade za najbolje ocenjenog odgajivaca drustva "Slavuj" gde se i odrzalo takmicenje,a to je da kazem pocetnik u odgoju u odnosu na vacinu nas i stoga zasluzuje mesto medju pobednicima a to je Mikica Jevtic iz Uzica.
U kolekciji uzeo 1 mesto u drustvu sa 354 poena,
-nagradu za najbolji klok 5
-nagradu za najbolji boll 4
-pojedinacno 3 mesto.
Sve pohvale zasluzuju i drugi odgajivaci iz istog drustva ,Raicevic Vlada,Zlatkovic Slobodan i Dzambas Rade za osvojena 1,2,3 mesta na nivou svoga drustva.
Jos bih da napomenem da je Jevtic Mikica i na predhodnim takmicenjima osvajao 1 mesta a za sve njegove uspehe je vecim delom zasluzan,ne bih mogao a da ga ne izostavim,Aleksandar Arsic iz "Klok-a",car,kralj,prvak u pesmi u dalj.!!!!
Eto cisto da se ne zaborave i drugi takmicari koji zasluzuju nasu paznju!!!
Pozzzz
dejanzec1- Broj postova : 199
Registration date : 24.02.2010
- Post n°961
Dobro dosao na forumu mafijo sve najlepse i opet cestitke i hvala na pohvale za moje krvi ali tu je najzasluzeniji sampion Zeljko Furlan
- Post n°962
Bravo Aco za primer i stvarno je zlo da se ima u jatu ali na zalost ima je puno odgajivaca ali lako je se resiti prodas sve i pocnes od pocetka kupis nove pticemalinois je napisao/la:Pocela je takmicarska sezona tako i postavljanje pjesme na You Tube .
- Post n°963
Hteo bi da kazem nesto za to ko je sudijo svaki sudac ne odgovara svakome odgajivacu i zato dolazi do problema ali ipak sudije su sudije i oni imaju zadnju rec i oni znaju sta je klok,bol,rol i ostale ture.I da ne bi imalo pristrasnosti i sumnje treba dovesti sudije sa strane i da ima direktan prenos gde pevaju ptice pa nek svi slusaju i gledaju sta i kako
- Post n°964
Problem je ako ptica ima klok pa ide u klok -flautu .Takvu pticu kad slusaju mladi lakse uce flautu nego klokot .Ovakva ptica nije problem JER NEMA KLOKOT pa se ne mozemo ni prevariti
- Post n°965
dejanzec1 je napisao/la:Hteo bi da kazem nesto za to ko je sudijo svaki sudac ne odgovara svakome odgajivacu i zato dolazi do problema ali ipak sudije su sudije i oni imaju zadnju rec i oni znaju sta je klok,bol,rol i ostale ture.I da ne bi imalo pristrasnosti i sumnje treba dovesti sudije sa strane i da ima direktan prenos gde pevaju ptice pa nek svi slusaju i gledaju sta i kako
najbolje je kad 2 suca ocjenjuju u isto vrijeme ptice pa se njihova ocjena zbroji i podjeli sa 2 ,TAKO JE NA SVJETSKOM PRVENSTVU
- Post n°966
Tako je Aco nema klokota ali tebi je lako ali tesko onome sto ne razumemalinois je napisao/la:Problem je ako ptica ima klok pa ide u klok -flautu .Takvu pticu kad slusaju mladi lakse uce flautu nego klokot .Ovakva ptica nije problem JER NEMA KLOKOT pa se ne mozemo ni prevariti
- Post n°967
Mora nesto da se smeni i sami vidimo da ima problema ako treba dva sudca dva ako treba i nesto drugo nek se uradi samo neka bude mir u kuci imao sam i ja broblema sa sudije od strane odgajivacamalinois je napisao/la:dejanzec1 je napisao/la:Hteo bi da kazem nesto za to ko je sudijo svaki sudac ne odgovara svakome odgajivacu i zato dolazi do problema ali ipak sudije su sudije i oni imaju zadnju rec i oni znaju sta je klok,bol,rol i ostale ture.I da ne bi imalo pristrasnosti i sumnje treba dovesti sudije sa strane i da ima direktan prenos gde pevaju ptice pa nek svi slusaju i gledaju sta i kako
najbolje je kad 2 suca ocjenjuju u isto vrijeme ptice pa se njihova ocjena zbroji i podjeli sa 2 ,TAKO JE NA SVJETSKOM PRVENSTVU
- Post n°968
dejanzec1 je napisao/la:Mora nesto da se smeni i sami vidimo da ima problema ako treba dva sudca dva ako treba i nesto drugo nek se uradi samo neka bude mir u kuci imao sam i ja broblema sa sudije od strane odgajivacamalinois je napisao/la:dejanzec1 je napisao/la:Hteo bi da kazem nesto za to ko je sudijo svaki sudac ne odgovara svakome odgajivacu i zato dolazi do problema ali ipak sudije su sudije i oni imaju zadnju rec i oni znaju sta je klok,bol,rol i ostale ture.I da ne bi imalo pristrasnosti i sumnje treba dovesti sudije sa strane i da ima direktan prenos gde pevaju ptice pa nek svi slusaju i gledaju sta i kako
ma nije to problem .Zadovoljan je samo jedan ,ONAJ KOJI POBJEDI .To je sasvim normalno .Pa niko ne salje ptice na takmicenje da pokaze koliko komada ima ,SVAKO SE NADA POBJEDI .Uzgaivac slusa pticeu 365 dana a sudac 20 minuta .
Najbolje je pred takmicenje 7 dana ,uzeti ptice i odnjeti kod nekoga kolege pticara ,provozati ih .Pustiti ptice da se par sati odmore pa iznjeti na stol .TAKVA PJESMA JE SLIKA KAKVA CE BITI NA TAKMICENJU
- Post n°969
Aco nema veze kakva ce pesma biti na takmicenju to zavisi od puno faktora a najvise od samog odgajivaca kako je pripemio i sta je radio sa pticama ali da se vratimo opet daj da se druzimo nemozes svakome da objasnis a kamoli da dokazesmalinois je napisao/la:dejanzec1 je napisao/la:Mora nesto da se smeni i sami vidimo da ima problema ako treba dva sudca dva ako treba i nesto drugo nek se uradi samo neka bude mir u kuci imao sam i ja broblema sa sudije od strane odgajivacamalinois je napisao/la:dejanzec1 je napisao/la:Hteo bi da kazem nesto za to ko je sudijo svaki sudac ne odgovara svakome odgajivacu i zato dolazi do problema ali ipak sudije su sudije i oni imaju zadnju rec i oni znaju sta je klok,bol,rol i ostale ture.I da ne bi imalo pristrasnosti i sumnje treba dovesti sudije sa strane i da ima direktan prenos gde pevaju ptice pa nek svi slusaju i gledaju sta i kako
ma nije to problem .Zadovoljan je samo jedan ,ONAJ KOJI POBJEDI .To je sasvim normalno .Pa niko ne salje ptice na takmicenje da pokaze koliko komada ima ,SVAKO SE NADA POBJEDI .Uzgaivac slusa pticeu 365 dana a sudac 20 minuta .
Najbolje je pred takmicenje 7 dana ,uzeti ptice i odnjeti kod nekoga kolege pticara ,provozati ih .Pustiti ptice da se par sati odmore pa iznjeti na stol .TAKVA PJESMA JE SLIKA KAKVA CE BITI NA TAKMICENJU
- Post n°970
Za druzenje sam uvjek spreman a to moji prijatelji znaju pa i ti
Dokazivati se ne moram a objasniti imam volju i zelju koliko znam .Nauciti se uvjek moze jer covjek uci dok je ziv
Dokazivati se ne moram a objasniti imam volju i zelju koliko znam .Nauciti se uvjek moze jer covjek uci dok je ziv
- Post n°971
Aco u pravu si.Toliko sam saslušao malinoa u životu da me ništa više ne može iznenaditi,ali postavlja se pitanje koliko smo mi kopententni da dajemo ocenu i bilo kojem suđiji(ovom prilikom mislim na odgajivače koji nisu položili za sudije).Zna se da je ocena na takmičenju samo trenutno stanje ili forma ptice,i da je promenjiva.Pozivam te da dođešu Šabac na državni šampionat(09-12.12.2010.)malinois je napisao/la:Za druzenje sam uvjek spreman a to moji prijatelji znaju pa i ti
- Post n°972
mišić je napisao/la:Aco u pravu si.Toliko sam saslušao malinoa u životu da me ništa više ne može iznenaditi,ali postavlja se pitanje koliko smo mi kopententni da dajemo ocenu i bilo kojem suđiji(ovom prilikom mislim na odgajivače koji nisu položili za sudije).Zna se da je ocena na takmičenju samo trenutno stanje ili forma ptice,i da je promenjiva.Pozivam te da dođešu Šabac na državni šampionat(09-12.12.2010.)malinois je napisao/la:Za druzenje sam uvjek spreman a to moji prijatelji znaju pa i ti
Hvala na pozivu !!!
Mogu li se takmiciti ? Pitam posto je drzavno
- Post n°973
malinois je napisao/la:mišić je napisao/la:Aco u pravu si.Toliko sam saslušao malinoa u životu da me ništa više ne može iznenaditi,ali postavlja se pitanje koliko smo mi kopententni da dajemo ocenu i bilo kojem suđiji(ovom prilikom mislim na odgajivače koji nisu položili za sudije).Zna se da je ocena na takmičenju samo trenutno stanje ili forma ptice,i da je promenjiva.Pozivam te da dođešu Šabac na državni šampionat(09-12.12.2010.)malinois je napisao/la:Za druzenje sam uvjek spreman a to moji prijatelji znaju pa i ti
Hvala na pozivu !!!
Proveriću,pa ti javljam.Ne vidim u čemu bi bio problem?
- Post n°974
mišić je napisao/la:malinois je napisao/la:mišić je napisao/la:Aco u pravu si.Toliko sam saslušao malinoa u životu da me ništa više ne može iznenaditi,ali postavlja se pitanje koliko smo mi kopententni da dajemo ocenu i bilo kojem suđiji(ovom prilikom mislim na odgajivače koji nisu položili za sudije).Zna se da je ocena na takmičenju samo trenutno stanje ili forma ptice,i da je promenjiva.Pozivam te da dođešu Šabac na državni šampionat(09-12.12.2010.)malinois je napisao/la:Za druzenje sam uvjek spreman a to moji prijatelji znaju pa i ti
Hvala na pozivu !!!
Proveriću,pa ti javljam.Ne vidim u čemu bi bio problem?
Bilo bi mi zadovoljstvo .Ovu godinu sam planirao za takmicenja .Malo i moje ptice da vide puta
grujo- Broj postova : 244
Registration date : 30.12.2009
- Post n°975
Lepo bi bilo to da se i sudije takmice,da stanu na crtu sa drugim takmicarima.
Ujedno pozdrav za prvake iz Sapca i za mog prijatelja Budisica !!!
Ujedno pozdrav za prvake iz Sapca i za mog prijatelja Budisica !!!