E ovo je bila katastrofa, uhvaćeni su na djelu MRAV ( naš budući član ) i BRABUS u krađi mravlji jaja, maznuli su ih sigurno par tisuća.
+77
kovac rupa
emirgrdelin
Chakala
Sokoly
zako
picolet
skopski slavejar
vrabac
toni mostar
mipticar
gramofon
angelo
skopski maestro
Darko
euzebio
Renato.M
echeberija
zijada
zoke007
tomi.st
bizar
ziko
veso09
Dadoni
DjordjeVet
Vrbanja
DAMIAN
Merlo
ticar
danijelvr
pippo
bocka
dr.nenad86
Boban NA
Drago_Nin
toni69
refa95
damir64
Dean
seadriver
komiza
IGOR 72
Siskin
krstokljun
Ad3l
grdelin-omiš
zvrcko sen
zadranin
aurora2000
Miljenko
Dax BG
ssarava1
saso78
krnjolac
mutacija
Dule
crv
vlado
Said_the_great
branimirf
Carduel
ikayke
lord189
zoranV
antonio
many
PESTI
malinois
kreso
riberi
MARIN
baltic
brabus
plafonko
Sina BL
Santa
zoran ptice pjevice
81 posters
TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°651
Re: TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA
https://2img.net/h/i793.photobucket.com/albums/yy211/vladorasic/Rama%202010/IMG_1826.jpg
E ovo je bila katastrofa, uhvaćeni su na djelu MRAV ( naš budući član ) i BRABUS u krađi mravlji jaja, maznuli su ih sigurno par tisuća.
- Post n°652
- Post n°653
branimirf- Broj postova : 268
Registration date : 10.02.2010
- Post n°654
evo da se i ja javim stigao doma sretno i sa peharom u ruci..ovo takmičenje je i više nego uspjelo bilo je fenomenalno druženje,ugodna atmosfera,i još jednom bi zahvalio svima koji su podržavali i sudjelovali u ovoj manifestaciji na bilo koji način.Ekipa iz zenice,banjaluke,livna,sinja,zadra,makarske,mostara i molim da se ne naljuti neko ako sam ga preskočio...veliki pozdrav krstokljunu koji nije bio s nama a uveliko je uljepšao takmičenje sa peharom i vinom...još jednom veliki pozdrav i hvala svima....
- Post n°655
E za večeras ovoliko a video ćemo stavljat naknadno kako se bude stiglo a imamo i ekskluzivne snimke spašavanja našeg pobjednika sa trećeg osvojenog mjesta.
Dečki su ga spašavali kao da je Pamela Anderson u pitanju i uz veliki trud spašavanje je uspješno završeno.
Još samo da napomenem da je fešta bila više nego odlična a i organizatori su svoj dio posla obavili na zavidnoj razini i ovim im se putem zahvaljivam na trudu i radu koji je urodio plodom a naravno i svima koji su prisustvovali u Rami na Takmičenju pjeva Štiglića i nadam se da će ovo zaista postati tradicionalno okupljanje svih zaljubljenika u ovaj sport sa područja bivše Jugoslavije.
Dečki su ga spašavali kao da je Pamela Anderson u pitanju i uz veliki trud spašavanje je uspješno završeno.
Još samo da napomenem da je fešta bila više nego odlična a i organizatori su svoj dio posla obavili na zavidnoj razini i ovim im se putem zahvaljivam na trudu i radu koji je urodio plodom a naravno i svima koji su prisustvovali u Rami na Takmičenju pjeva Štiglića i nadam se da će ovo zaista postati tradicionalno okupljanje svih zaljubljenika u ovaj sport sa područja bivše Jugoslavije.
riberi- Broj postova : 182
Registration date : 09.02.2009
- Post n°656
jučer smo svi bili pobjednici.
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°657
Zao mi je sto mi ostali, nijesmo mogli podijeliti vrijeme sa vama na Rami, ali bice prilike. Ovakvo druzenje ce sigurno preci u tradiciju. Cestitke pobjednicima i organizatorima.
- Post n°658
Ako neko ima snimke i informacije o takmicenju u Splitu, molim da postavi.
Da vidimo kako je i tamo proteklo! Pozdrav i hvala.
Da vidimo kako je i tamo proteklo! Pozdrav i hvala.
Gost- Gost
- Post n°659
Cekam snimak prvaka ,da vidim dali bi se imao cim odmjeriti,mozda bi se nasla neka kokos od ovih mojih koja bi to mogla iako nebi bilo skroz posteno c.c ili balcanica vs. major, dodje kao crveni intezivni vs. malino,ali nema veze,samo da ja cujem. Vidim gore sudci skoncetrisani,konsultuju se itd...ko je sudio i po kojim pravilima?
DjordjeVet- Broj postova : 448
Registration date : 11.06.2008
- Post n°660
prvo bih želio da čestitam kolegi Saši Tešiću (u BL poznatijem kao Sila)i da kažem da sam ponosan na rezultate svog grada...
uz to bih rekao da poznajem pticu koja je osvojila prvo mjesto ... nadam se da postoji snimak iz Rame, a kad ga snimimo u punoj formi, okačićemo...
uz to bih rekao da poznajem pticu koja je osvojila prvo mjesto ... nadam se da postoji snimak iz Rame, a kad ga snimimo u punoj formi, okačićemo...
antonio- Broj postova : 247
Registration date : 30.04.2009
- Post n°661
Drago mi je da je sve super proslo i da ce se ovo nastaviti
Dadoni- Broj postova : 28
Registration date : 30.04.2010
- Post n°662
Cestitke ucesnicima a nadamo se da ovaj skup prelazi u tradicionalno okupljanje!!!
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°663
Ovo treba doživjeti Preporučio bi svakome ko može da posjeti ostrvo Zlatne Čivije.
- Post n°664
Obzirom da smo već navikli da se svaki snimak koji je postavljen na ovaj forum vrlo loše okarakterizirao od strane ljudi koji ne postavljaju svoje snimke mislim da se neće staviti snimak pjeva osim ako to organizatori ne učine ili narede.
- Post n°665
vlado je napisao/la:Obzirom da smo već navikli da se svaki snimak koji je postavljen na ovaj forum vrlo loše okarakterizirao od strane ljudi koji ne postavljaju svoje snimke mislim da se neće staviti snimak pjeva osim ako to organizatori ne učine ili narede.
Postavite snimak, nek daje komentar ko oce, imali ste svi dovoljno vremena da naucite i shvatite cije komentare treba uzeti u obzir a cije treba ignorisati.
Gost- Gost
- Post n°666
Ljudi stavite snimak,neka govori ko sta hoce samo onda taj neka postavi svoje ako ima bolje.
- Post n°667
EUMOx je napisao/la:Ljudi stavite snimak,neka govori ko sta hoce samo onda taj neka postavi svoje ako ima bolje.
U pravu si EUMOx.
zoran ptice pjevice- Broj postova : 662
Registration date : 14.09.2009
- Post n°668
Evo da se i ja oglasim. Zahvaljujemo se svim ucesnicima a bogami bilo nas je dosta. Nadamo se da su svi bili zadovoljni, ako i nesto nije bilo u redu necete nam zamjeriti jer ovo je ipak prvi put organizovano. Iako sam i sam organizator ove manifestacije posebno priznanje treba odati mom kolegi Branimiru jer je on ipak sve ovo iznio preko svojih ledja. Sve ovo puno kosta, organizatori su u minusu ali neka. Zahvaljujemo se i Zoranu Vukadinu koji nam je pomogao finansijski koliko toliko. Moram i ovo napomenuti tj pohvaliti ucesnika Sinu BL koji je cak doletio iz Dablina da uvelica ovaj skup! Javicu preko foruma kad ce biti emitovan ovaj dokumentarac na BHT.
- Post n°669
- Post n°670
Ne cuje se bastard Vlado!
ssarava1- Broj postova : 146
Registration date : 31.03.2009
- Post n°671
Zahvaljujem se u ime svih ,koji su bili na fešti,gosp. Krstokljunu na pijači i prekrasnom peharu." meštar od roštilja"
- Post n°672
- Post n°673
Neznam Momo,vidi jeli ti pojačan zvuk i upaljeni zvučnici. Ja čujem zvuk na oba videa.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°674
pozdrav svima
Toliko sam se radovao druzenju na Ramskom jezeru ALI nisam imao srece i mogucnosti posjetit vas .
Vratio sam se sa puta sa bronhitisom i blazom upalom pluca .
Cestitam svima na posjeti natjecanja a posebne cestitke vlasnicima nagradenih ptica .
Toliko sam se radovao druzenju na Ramskom jezeru ALI nisam imao srece i mogucnosti posjetit vas .
Vratio sam se sa puta sa bronhitisom i blazom upalom pluca .
Cestitam svima na posjeti natjecanja a posebne cestitke vlasnicima nagradenih ptica .
branimirf- Broj postova : 268
Registration date : 10.02.2010
- Post n°675
riberi je najbolje napisao u jednom od predhodnih postova:SVI SMO BILI POBJEDNICI U RAMI i u potpunosti ću se složiti sa njim jer svatko je na svoj način doprinjeo da ovo uspije i da završi ok..