Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+77
kovac rupa
emirgrdelin
Chakala
Sokoly
zako
picolet
skopski slavejar
vrabac
toni mostar
mipticar
gramofon
angelo
skopski maestro
Darko
euzebio
Renato.M
echeberija
zijada
zoke007
tomi.st
bizar
ziko
veso09
Dadoni
DjordjeVet
Vrbanja
DAMIAN
Merlo
ticar
danijelvr
pippo
bocka
dr.nenad86
Boban NA
Drago_Nin
toni69
refa95
damir64
Dean
seadriver
komiza
IGOR 72
Siskin
krstokljun
Ad3l
grdelin-omiš
zvrcko sen
zadranin
aurora2000
Miljenko
Dax BG
ssarava1
saso78
krnjolac
mutacija
Dule
crv
vlado
Said_the_great
branimirf
Carduel
ikayke
lord189
zoranV
antonio
many
PESTI
malinois
kreso
riberi
MARIN
baltic
brabus
plafonko
Sina BL
Santa
zoran ptice pjevice
81 posters

TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA

DAMIAN
    DAMIAN
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 127
    Registration date : 27.09.2009

TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA - Page 26 Empty Re: TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA

Postaj by DAMIAN čet 3 lip - 13:35

ZoraneV, ja tvoje ime a pogotovo onih ljudi koje nepoznam nisam nikad spominjao a pogotovo ne u nekom negativnom tonu! Šta se tiče moga komentara on nije bio ni negativan ni bezobrazan nego moje mišljenje koje svako ima pravo izraziti (ukoliko ne vrijeđa drugoga)!
    Sta se tiče mog komentara mislim da jedno TAKMiCENJE zaslužuje puno pažnje i kompetentnost! To znaci osigurati sudce i kategorije u kojima se takmici! To je samo moje mišljenje, a šta se tiče Rame ja sam to druženje podržao i to vise puta!
    zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV čet 3 lip - 13:56

Damjane,probaj shvatiti,NAS PJESMA NE ZANIMA PUNO,bitno je da se DRUŽIMO.
    Ja sam na ovom Forumu upoznao jako puno dobrih ljudi,neke sam upoznao samo online.a sad ću ih imati priliku i osobno upoznati ,i to me veseli.
    Šta se tiče pjeva,nas će biti -koliko će biti,svi mi smo sudci,pa ako se svi usuglasimo koji je grdelin najbolji,taj će pobjediti,ali ponavljam -nitko ne dolazi da se bori i takmiči,svi koji dolaze da se druže.
    Pročitao sam tvoj chat,a i Branimir ,koji se već danima trudi da bude sve u redu ,a ti pišeš da je sve zbrda zdola,normalno je da će čovjek poludjeti,kad pročita tako nešto.Svi mi ćemo doprinjeti da ovo druženje bude uspješno,i svi mi smo organizatori,ali Branimir je dao najviše od sebe i ja mu se ovim putem zahvaljujem i čestitam mu na volji i trudu.
    Ja sam sinoć otišao sa chata,a minutu poslije si se ti ponovno ubacio u razgovor i davao negativne komentare(a bio si cijelo vrijeme tu,samo si šutio).I onda kažeš da ne vrijeđaš nikog,ali za mene je vrijeđanje ako se omalovažava nečiji trud.Zato ne znam zašto bi moderatori sankcionirali bilo koga.
    Damjane,ja mislim da bi bilo krajnje vrijeme da se krene sa druženjem i pozitivnom pričom,a ne samo iz prikrajka čitait i na chatu blatiti sve što je fino.Ja sam spreman pružiti svima ruku pomirenja,pa i tebi,a vjerujem i Branimir,jer sam ga upoznao i garantujem svima ,da je momak od riječi i da je pošten čovjek.Zato dajte da se družimo na ovom forumu,a ne da moramo bježati sa njega da ne bi pale teške riječi.Ja sam par puta mislio se isključiti sa foruma,a vjeruj mi Damjane da si ti bio svaki put razlog ili dio razloga,zato te molim budi čovjek i pođi razmišljati pozitivno,vidjet ćeš kako je lijepo.

MISLI POZITIVNO DA TI BUDE POZITIVNO!!!!!!!!!!!!!!!
    DAMIAN
    DAMIAN
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 127
    Registration date : 27.09.2009

Postaj by DAMIAN čet 3 lip - 14:24

To zoki! Slažem se s tobom! Ali zašto bi se neko ljutio na mene zbog mog mišljenja da takmicenje zahtjeva nešto vise! Pa ja s tim misljenjem ništa ne mislim loše dapače! Pitaj koga god oces od mojih prijatelja da sam podržao to takmicenje! Branimiru svaka čast na trudu jer to je velik posal ali ona njegova izjava je skroz nekorektna i uvredljiva. Imam i ja usta odnosno tipkovnicu i mogu i ja bit neugodan al to nevodi ničemu dobrom!
    Netreba vadit rjeci iz konteksta i svacati ih kao zlo!
    Znaci ako ne hvalim nečije ptice nvaljam, tako je to kod nas. I nema naprid dok je tako.
    Zbog svega ovoga se i ne ukljucujem u rasprave, da ne ulazim u polemike
    zoran ptice pjevice
    zoran ptice pjevice

Broj postova : 662
    Registration date : 14.09.2009

Postaj by zoran ptice pjevice čet 3 lip - 14:55

Oko pjesme stiglica se vodi uvjek ista rasprava. Mi smo ovo organizovali sto rece Zoki prvenstveno radi druzenja. Datum je odredjen prije pola godine i sad se neko sikira sto Splicani odrzavaju istu manifestaciju u isto vrijeme?!! To je njihova stvar a ne nasa. Ja ih pozdravljam i podrzavam, tako da ti komentari u vezi toga nisu potrebni. Ja sam vec rekao u ranijim postovima da su se ti isti ljudi sad usutili a prije su pjevali dupla pletiva...Da se osvrnemo mi na Ramu. Sve je spremno i Branimiru treba odati posebno priznanje za sav ulozen trud oko same organizacije. Ko god dodje mislim da nece naci ni jednu primjedbu i svi ce otici zadovoljni!!! P.S. Ovaj dogadjaj ce snimati i drzavna televizija, pa eto vi sami procjenite kako je sve ovo organizovano... Very Happy
    brabus
    brabus

Broj postova : 327
    Registration date : 26.09.2009

Postaj by brabus čet 3 lip - 15:01

ajmo ljudiiiii... čeka nas pjesma,iće i piće... Very Happy
    krstokljun
    krstokljun

Broj postova : 1676
    Registration date : 01.11.2009

Postaj by krstokljun čet 3 lip - 15:49

Sjutra navece uz vino koje sam vec ranije obecao saljem i pehar za pobjednika u Rami.
    Kakav je pehar, mislim da ce mnogi vidjeti na forumu jer sam siguran da ce Zoran i Brane to snimiti i postaviti na forum. Mnogi sportisti ne dobiju takve.
    Pozdrav svim takmicarima u Rami.
    Takodje pozdravljam i takmicare u Splitu, i njima bih poslao i vino i pehar ali nisu se oglasili, samo nesto citamo izmedju redova, u svakom slucaju ostajem im duzan dogodine. Very Happy Very Happy Very Happy cheers cheers cheers
    zoran ptice pjevice
    zoran ptice pjevice

Broj postova : 662
    Registration date : 14.09.2009

Postaj by zoran ptice pjevice čet 3 lip - 16:05

Naravno Krstokljun da cemo snimiti. Unapred ti se zahvaljujemo a posebno na vinu!!! cheers drunken
    krstokljun
    krstokljun

Postaj by krstokljun čet 3 lip - 16:34

Ma vino je grom. Kad probas osjetit ces drunken Very Happy Very Happy
    bocka
    bocka

Broj postova : 1656
    Registration date : 23.11.2008

Postaj by bocka čet 3 lip - 17:35

Kad god želim nešto napisati izlazi da popujem, verujte mi da i ja neželim da mi bilo ko popuje međutim od porodičnih razloga nisam u mogučnosti da i ja pređem 1000 km. i da prisustvujem tog susreta.
    Ako ipak nešto trebam dati neki doprinos tom skupu ponudio bi neke predloge.
    Na ovom skupu odredite pa i nemorate odabrati koji je grdelin najbolje pjevao, međutim prvo i osnovno je na tom skupu da se odabere odbor koj če rukovoditi taj sastanak.
    Dobro bi bilo ako se dogovorite da osnivate jedno udruženje građana za Zaštitu ptice pevačice fauna evrope a dalje zna se šta treba da sledi.
    Najvažnija stvar je da to udruženje odredi kriterijum ocenjivanja ptice i ocensku listu kako bi iduče godine sve išlo kako treba.
    Unapred sam siguran da če te uspeti i realizirati ono šta ste zamislili pa ovom prilikom želim Vam puno uspeha i ljepog druženja.

Pozdrav za sve učesnike od Bocke cheers cheers cheers
    Vrbanja
    Vrbanja

Broj postova : 378
    Registration date : 07.03.2010

Postaj by Vrbanja sub 5 lip - 0:59

pozdrav svim ucesnicima
    provedite se lijepo i nezaboravno

uuhhh. da sam samo malo blize pa da i ja dodjem
    neuzgajam stiglice ali bi volio biti sa vama da se druzimo

sretnooooooooo
    krstokljun
    krstokljun

Postaj by krstokljun sub 5 lip - 23:38

Alo Rama, javite se! Very Happy
    vlado
    vlado

Broj postova : 856
    Registration date : 22.01.2010

Postaj by vlado ned 6 lip - 0:50

Ujutro stiže vino i rakija pa ako ko slučajno pogleda forum nek izvjesti ostale i naravno pehar koji je poslao Krstokljun.
    Siskin
    Siskin

Broj postova : 437
    Registration date : 29.10.2009

Postaj by Siskin ned 6 lip - 0:54

vlado je napisao/la:Ujutro stiže vino i rakija pa ako ko slučajno pogleda forum nek izvjesti ostale i naravno pehar koji je poslao Krstokljun.

To nisi čitavo vino popio ... Moj Momo, kad je krenuo od mene ja vidim otvara vino - zamirisalo mu a nije mogao izdržati do sutra... cheers bounce cheers bounce
    MARIN
    MARIN

Broj postova : 2096
    Registration date : 17.11.2008

Postaj by MARIN ned 6 lip - 0:55

Pozdravljam sve sudionike i želim Vam ugodno druženje i dobru zabavu!
    krstokljun
    krstokljun

Postaj by krstokljun ned 6 lip - 20:25

Ko je pobijedio, navijam za Riberija, slavio rodjendan na Ramskom danas. Very Happy
    zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV ned 6 lip - 23:17

poštovana gospodo i dragi prijatelji,evo da vam se javim među prvima sa najnovijim vijestima sa Ramskog jezera.
    Kao prvo da vam kažem,sve je završilo vrlo uspješno tj. ODLIČNO cheers .Takmičenje je prošlo u vrlo opuštenoj atmosferi i nagrađene su ptice koje su se pokazale u najboljem svijetlu.pobjednik ramskog jezera je grdelin iz Banje luke,a vlasnik je Saša.A bastarda je pobjedila od Branimirf.Atmosfera je bila super,vratili smo se svi sa par kila više Very Happy Very Happy .Snimke će doći u utorak,a svi koji mogu pratiti televiziju Bosne i Hercegovine,moći će gledati i dokumentarnu emisiju,u trajanju od pola sata,gdje će se sve fino vidjeti cheers .
    Bilo nas je oko 60 grdelaša,iz dosta gradova ,a i dosta naših forumaša,a među mnogima su se našli ,osim mene ,Branimirf i Zoran ptice pjevice ,u su bili i Brabus,Vlado Baltic,Riberi,Sina BL,Ssarava1,Pesti,Antonio-mlađi Very Happy i ostali.Ovim putem bi se zahvalio svim ptičarima koji su došli i uljepšali ovo naše druženje.A sad da vam opišem kako je to sve izgledalo:
    Prvi su došli,i to još u petak braimirf sa svojom ekipom,timom za sve,kojima se isto zahvaljujem na trudu i radu,a isto tako,u petak je došao i Ssarava1,i oni su odradili veći dio posla,ja sam sa svojima došao u subotu oko 13 sati,pa sam i ja sa svojima odradio isto dosta toga (to jest,jeli smo i pili )
    Very Happy Very Happy ,sinoć su došli i Brabus,Riberi i Baltic,i mi smo odmah počeli sa takmičenjem-čiji su bolji ćevapi Very Happy .harmonika je svirala cijelu večer,a mi smo jeli i pili.Jutros su već od 8 sati počeli svi dolaziti gosti sa svih strana. u 10 sati smo dobili 4 tepsije Ramske pite ispod sača.U 12 sati je bilo takmičenje,do 14 sati,a janje je bilo gotovo oko 17 sati,pjeli smo ga uz lagne sevdalinke i oko 19 sati smo bili na obali,i krenuli smo svatko svojim putem u nove pobjede.

Toliko sa prvog javljanja Very Happy Very Happy cheers
    kreso
    kreso

Broj postova : 1804
    Registration date : 24.11.2008

Postaj by kreso ned 6 lip - 23:19

neka znaci bilo je veselo to je najbitnije cheers
    vlado
    vlado

Postaj by vlado ned 6 lip - 23:23

Evo momci da vas pozdravim sve koji ste poželjeli da ovo takmičenje uspije i naravno USPILO JE. Imali smo oko 19 takmičara a ptica još više.
    Ja ću vam ukratko reć a Branimir i Zoran će detaljnije. Pošto ja neznam svakog pojedinačno ja ću koliko sam upamtija reć:
    TAKMIČENJE ŠTIGLIĆA
    1. Mjesto- TEŠIĆ iz Banja Luke
    2. Mjesto- Čuljak iz Mostara
    3. Mjesto- Halilović iz Zenice

Takmičenje Bastarda
    Dodjeljen jedan pehar i to zasluženo Branimiru iz Mostara
    PESTI
    PESTI

Broj postova : 1419
    Registration date : 11.03.2009

Postaj by PESTI ned 6 lip - 23:53

Upoznao sa mnogo krasnih ljudi , druženje , zezancija , ....da ne nabrajam , sve za pet.
    Malo je reči da je uspilo , pozzz čitavoj ekipi sa Ramskog jezera.
    vlado
    vlado

Postaj by vlado pon 7 lip - 0:02

Gost
    Gost

Postaj by Gost pon 7 lip - 0:07

Momci svaka vam cast,vidim da ste sve odlicno odradili,zao mi je sto nisam bio sa vama,da je bio Juli,bio bih sigurno,mozda sljedece godine.

. Nije ni slucajno da je Banjaluka pobjedila, najvece pticarsko uporiste u BiH, volio bi jos cuti sta je pjevao pobjednik,nadam se da ce te to uskoro postaviti. Pozdrav svima i cestitke svim ucesnicima.
    Siskin
    Siskin

Broj postova : 437
    Registration date : 29.10.2009

Postaj by Siskin pon 7 lip - 0:22

Prije svega, čestitke organizatorima i pobjednicima.

Drago mi je pa vam je sve odlično ispalo, vrijeme vas je odlično poslužilo a vidim i bilo je pravo veselo.

Svaka čast, probili ste led, od ove godine svake godine će biti sve lakše i lakše organizovati ovaj događaj na koji će dolaziti sve veći br. ptičara, pa i ja Very Happy

Dajte postavite nama koji nismo mogli doći još slika i snimaka i javite nam kada će ta 30. minutna emisija biti na TV.
    vlado
    vlado

Postaj by vlado pon 7 lip - 0:29

vlado
    vlado

Postaj by vlado pon 7 lip - 0:30

Zadnja promjena: vlado; pon 7 lip - 0:51; ukupno mijenjano 1 put.
    vlado
    vlado

Postaj by vlado pon 7 lip - 0:31

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 9:58.