Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+77
kovac rupa
emirgrdelin
Chakala
Sokoly
zako
picolet
skopski slavejar
vrabac
toni mostar
mipticar
gramofon
angelo
skopski maestro
Darko
euzebio
Renato.M
echeberija
zijada
zoke007
tomi.st
bizar
ziko
veso09
Dadoni
DjordjeVet
Vrbanja
DAMIAN
Merlo
ticar
danijelvr
pippo
bocka
dr.nenad86
Boban NA
Drago_Nin
toni69
refa95
damir64
Dean
seadriver
komiza
IGOR 72
Siskin
krstokljun
Ad3l
grdelin-omiš
zvrcko sen
zadranin
aurora2000
Miljenko
Dax BG
ssarava1
saso78
krnjolac
mutacija
Dule
crv
vlado
Said_the_great
branimirf
Carduel
ikayke
lord189
zoranV
antonio
many
PESTI
malinois
kreso
riberi
MARIN
baltic
brabus
plafonko
Sina BL
Santa
zoran ptice pjevice
81 posters

TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA

kreso
    kreso

Broj postova : 1804
    Registration date : 24.11.2008

TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA - Page 34 Empty Re: TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA

Postaj by kreso pet 6 svi - 21:36

svaka van cast koji je osmislija program stvarno uzivancija tri dana druzenja ,nadan se da ce se odazvat ekipe jer super je program ja san u Italiji a da san doli dosa bi od gusta slusat vase tice i pomoc van pojist sta heheh iako nisan grdelinas !!! svaka cast organizatorima
    zijada
    zijada

Broj postova : 354
    Registration date : 07.08.2010

Postaj by zijada pet 6 svi - 22:54

kreso je napisao/la:svaka van cast koji je osmislija program stvarno uzivancija tri dana druzenja ,nadan se da ce se odazvat ekipe jer super je program ja san u Italiji a da san doli dosa bi od gusta slusat vase tice i pomoc van pojist sta heheh iako nisan grdelinas !!! svaka cast organizatorima

Krešo pozdrav nemožeš reć da nisi grdelinaš pa tvoji su počeci tičarstva bili koliko se meni čini na poznatoj livadi vojarna visoka.
    kreso
    kreso

Postaj by kreso pet 6 svi - 23:00

zijada je napisao/la:

Krešo pozdrav nemožeš reć da nisi grdelinaš pa tvoji su počeci tičarstva bili koliko se meni čini na poznatoj livadi vojarna visoka.
    Jesu prijatelju i slijedija san ja ispocetka ticare grdelinase i sam brat mi se bavija snjima samo sta eto u postu san tija rec da nisan grdelinas u smislu pisme ipak san ja neiskusan u pismi i kvaliteti jednostavno nisan nastavija u ton pravcu ,zbog nogometa jedan veliki period nisan ima vrimena za tice uopce a sad kad je karijera stala bacija san se na malinoe ode u Italiji ,i da ti kazen vrlo slicni tici grdelinima heeh idu u skuru ko i oni ,imaju skolu pjeva itd ,itd ... eto samo u tom smislu san mislija ipak ode ima puno kvalitetnijih poznavatelja pisme od mene da bi se ja svrstava u grdelinase
    zijada
    zijada

Broj postova : 354
    Registration date : 07.08.2010

Postaj by zijada pet 6 svi - 23:08

kreso je napisao/la: Jesu prijatelju i slijedija san ja ispocetka ticare grdelinase i sam brat mi se bavija snjima samo sta eto u postu san tija rec da nisan grdelinas u smislu pisme ipak san ja neiskusan u pismi i kvaliteti jednostavno nisan nastavija u ton pravcu ,zbog nogometa jedan veliki period nisan ima vrimena za tice uopce a sad kad je karijera stala bacija san se na malinoe ode u Italiji ,i da ti kazen vrlo slicni tici grdelinima heeh idu u skuru ko i oni ,imaju skolu pjeva itd ,itd ... eto samo u tom smislu san mislija ipak ode ima puno kvalitetnijih poznavatelja pisme od mene da bi se ja svrstava u grdelinase

Ajde brzo dolazi 8 misec Kalahari je uvik na istom mistu čekamo te a i Marin sada dolazi redovno gori tako da možeš pričat o grdelinima i malinoima.
    Jaki smo na svim područima tičije. cheers
    DjordjeVet
    DjordjeVet

Broj postova : 448
    Registration date : 11.06.2008

Postaj by DjordjeVet pet 6 svi - 23:18

Ovogodisnja Rama je zatvorenog tipa ili?
    kreso
    kreso

Postaj by kreso pet 6 svi - 23:49

zijada je napisao/la:

Ajde brzo dolazi 8 misec Kalahari je uvik na istom mistu čekamo te a i Marin sada dolazi redovno gori tako da možeš pričat o grdelinima i malinoima.
    Jaki smo na svim područima tičije. cheers
    ocu navraticu sigurno bar jednu vecer hehe
    zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV sub 7 svi - 0:08

DjordjeVet je napisao/la:Ovogodisnja Rama je zatvorenog tipa ili?

Da, DjordjeVet,ali si i ti pozvan,ako želiš doći?
    branimirf
    branimirf

Broj postova : 268
    Registration date : 10.02.2010

Postaj by branimirf sub 7 svi - 13:15

može se reći da je zatvorenog tipa ali praćeni lošim iskustvom od prošle godine tj. prvelik broj gostiju koji nije srazmjeran ni sa mjestom ni tipom događaja,tako da smo ove godine promjenili neke stvari oko samog organiziranja i nadamo se kud i kamo boljem štimungu i atmosferi... Wink
    branimirf
    branimirf

Postaj by branimirf pon 9 svi - 15:22

15.05"11.(nedjelja)jutro 09.40h na BHTV emisija od prošlogodišnjke zlatne čivije ramsko jezero 2010. cheers cheers cheers
    zoranV
    zoranV

Postaj by zoranV pon 9 svi - 16:21

Na žalost,gledao sam na Max-tv,nema BHTV.Brane,sjedni ispred TV-a i snimi nam emisiju,pa nam pusti na forum Very Happy Very Happy
    branimirf
    branimirf

Postaj by branimirf uto 10 svi - 10:02

bit će,bit će..... Wink
    Darko
    Darko

Broj postova : 25
    Registration date : 27.04.2011

Postaj by Darko čet 12 svi - 1:51

Darko
    Darko

Broj postova : 25
    Registration date : 27.04.2011

Postaj by Darko čet 12 svi - 2:07

krnjolac
    krnjolac

Broj postova : 791
    Registration date : 16.03.2009

Postaj by krnjolac čet 12 svi - 9:17

darko,ja ti ne ganjam pijev,ali znam šta se traži,a to nije ovo.da ne misliš da pametujem ovako pjevaju većinom i moji grdelini,ali to ti nije baš za ocjenjivanje od stručnjaka pijeva...nema ziju,ima cja,cja,strilu....
    Said_the_great
    Said_the_great

Broj postova : 97
    Registration date : 17.01.2009

Postaj by Said_the_great ned 15 svi - 11:18

gledao sam emisiju jutros slucajno prebaci kad ono rama zlatna civija Very Happy
    lijep prilog, lijepo druzenje.

pozzz Very Happy
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic ned 15 svi - 15:28

Nisam gledao emisiju vidio sam na tel.. da je trajala 20 min.

Jeli neko uspijeo snimiti da nam stavi to na you tube iz 2 puta taman stane?
    branimirf
    branimirf

Postaj by branimirf pon 16 svi - 9:24

biće balta postavit ćemo....
    zoranV
    zoranV

Postaj by zoranV sri 8 lip - 13:39

Evo da se javim povodom ovogodišnjeg druženja na Ramskom jezeru.Poslao sam svima PP,za koje sam mislio da žele i mogu doći na ramsko jezero,gdje sam sve fino napisao . Ovu godinu sam dogovorio sa Branimirf,da stavimo cijenu 100KM (50 €),jer smo prošlu godinu stavili 40KM (20€),pa smo nas dvojica morali nadoplatiti po 1.500 KM (750€),pa smo odlučili da se to ne bi ponovilo,stavili veću cijenu,ali kako mi se čini da su mnogi pomislili da ćemo mi zaraditi milione... Jasno sam naglasio da će se voditi evidencija o svakom računu i da će se sve obračunati ,a sa ostatkom novca ćemo vidjeti šta će se napraviti.Bio je prijedlog,da se obračunaju svi troškovi i da se ostatak novca vrati učesnicima,iako sam ja mislio predložiti da se to da u neke humanitarne svrhe,nekoj bolnici ili da se nađe obitelj u Bosni kojoj je to potrebno i da se učini dobro djelo.Ali..... Crying or Very sad .

Ja znam da bi mnogi došli sa rukama u džepovima i uživali,a kasnije nitko ne bi upitao da li je to dovoljno i da li treba još šta platiti ,kao što prošlu godinu osim Sileta (Saše iz BL) koji je vidio da je 40 maraka malo i čovjek je dao još 100KM.Neki su došli ,jeli i pili ,pa su još gledali da ponesu mesa ili vina ili rakija ,sa sobom kući.Neki su čak kupovali meso i piće,ali su zaboraviljali ponjeti od kuće,SVAKA IM ČAST.
    Ovo bi prvenstveno trebalo biti druženje i da se skupimo jednom u godinu dana i da se zezamo i družimo,ali ....
    Ovu godinu ćemo ići na Ramsko jezero i družiti se,samo ćemo skratiti za jedan dan ,tako da ćemo doći tek u subotu oko 11-12 sati i u nedjelju popodne ćemo se razići.Oni koji još razmišljaju i koji žele doći,neka se jave na ovoj temi,jer nemam volje pisati i slati PP-ove i odgovarati pojedinačno.Šta se tiče cijene ,odlučili smo spustiti na 70 KM (pošto će biti jedan dan manje),,sa tim da će se i dalje vratiti višak,a i ako bude falilo ,trebat će svi ravnopravno raspodjeliti.Jer ja ne želi da nas dvojica finansiramo nečije gušte.

Bez obzira na sve,ipak nas već ima 20-tak i Rama će i ovu godinu proći uspješno Very Happy cheers cheers

A sad evo i preslik PP koji su dobili svi koji su trebali biti na Ramskom jezeru:

Poštovani,evo da vam se još jednom javim vezano za Ramu 2011.Naime,pošto sam ja zadužen za kontakte sa javnošću ,evo još par bitnih točaka ,koje moramo riješiti .Kao prvo,jako mi je bitno da mi do 1.06. javiš da li ćeš doći na Ramsko jezero i ako da,tko još dolazi sa tobom? Bitno je da mi se javiš ako ne dolaziš,bilo sms porukom,mailom ili preko pp na forumu,tako da sam u toku i zbog daljnjeg planiranja i organiziranja . Druženje će se održati 2 i 3 Srpnja (sedmi mjesec),a mi ćemo biti već tamo 1.7. u popodnevnim satima,tako ako imaš volju dobro si i ti došao već u petak,tj. 01.07.
    Cijena je 100 km ili 380 kuna,a u cijenu je uračunato sve,jelo piće i spavanje,kao i kompletna usluga korištenja otoka.Mnogi su me pitali ,kakva je cijena ako bi došli samo jedan dan? CIJENA JE ISTA ,BIO JEDAN,DVA ILI TRI DANA.Isto tako želim naglasiti da će se voditi evidencija o potrošenom novcu i da će se u nedjelju do ručka , znati pravi troškovi,a o višku novca ćemo se dogovoriti šta napraviti.

Svi koji mi potvrde do 01.06,smatrat ću ih ozbiljnim ,a koji se ne jave do tad ,smatrat ću ih ne ozbiljnima i prekrižit ću ih sa spiska.

Uplate bi se trebale izvršiti najkasnije do 15.06. i to

U BiH na račun :

Unicredit Bank

Zoran Vukadin
    Broj računa 3381502503848581

a u Hrvatskoj na:

Privredna banka Zagreb

Zoran Vukadin

Broj računa 2340009-3200378539

Molim te,kad uplatiš,potvrdi mi preko PP .

Isto tako napominjem da sam se sa mnogima već čuo povodom ovoga,a ovaj tekst je serijski ,pa ako sam sa tobom već o ovom razgovarao,nemoj mi zamjeriti .

Očekujem tvoj odgovor,hvala unaprijed .

22.05.2011,Poreč

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic sri 8 lip - 15:51

Da se nadovezem na temu posto se blizi zlatna civija.
    Koliko se ja sjecam prosle godine je bila uplata 10e i mislim da je to stvarno premalo isto mislim da je i 50e previse ali koliko para toliko muzike znaci kupi se koliko je para uplaceno zasto neko da daje iz svoga djepa jer tamo niko nije domacin.
    Usput neka svako ponese iz svoga kraja pokoju kilicu cevapcica,ribica,kobasica itd.
    Ja i Sole smo prosle godine prezentirali cevape iz viteza jer smo zaboravili kupiti u Zenici ali obecajemo ove godine ako dodjemo(zavisi sole hocel moci od posla) mislim zorane da oni tvoji Sinjski cevapi ce dobit konkurenciju Smile

Ps Ljudi hocel biti i koja tica da se slusa Smile
    zoranV
    zoranV

Postaj by zoranV sri 8 lip - 16:31

Evo sad sam se vraćao u arhivu i vidio da smo prošlu godinu davali po 10€,a ne po 20€. E sad vidite,65 ljudi po 10€,to je 650 eura,a Zoran ptice pjevice je rekao da mu je uplaćeno 450€,znači da nisu svi platili.A samo janje nas je koštalo okp 300 km,i dečko koji ga je peko još 50 km.A onda troškovi za najam otoka,pa meso,pa piće,pa usluga čamca,pa usluge od gazde Tomislava ,pehari,pa nagrade za prva tri mjesta,pa harmonikaš,pa platili televiziji itd...

Balta,svi vidite da je malo 10€(20km),a znate li da sam ja došao kao i svi vi kao gost,pa me je koštalo još oko 1300 km,platio sam Prsanu 200 km,15 kg ćevapa je 150 km,12 kg soma 120 km ,pa smo Brane i ja morali nadoplatiti po 100€ za plaćanja računa i još koje kakve sitnice.

Slažem se da je 100 maraka puno,ali će koštati koliko košta i sve ravnopravno.
    Isto tako se slažem da sve šta se kupi i donese sa sobom da se prilože računi i da se to plati.
    zoranV
    zoranV

Postaj by zoranV sri 8 lip - 16:32

A ptica će biti, BHTP(Bosanskohercegovačka tradicija pjeva,hahaahhahahaha
    ssarava1
    ssarava1

Broj postova : 146
    Registration date : 31.03.2009

Postaj by ssarava1 sri 8 lip - 18:26

Balta king , sumnjam da ćeš igdje jesti bolje ćevape od onih Ićinih Sinjskih ,što smo ih jeli lani na Rami. cheers
    branimirf
    branimirf

Postaj by branimirf sri 8 lip - 23:46

evo da se i ja malo uključim u temu...osobno ja bi najviše volio da neko organizira ono što smo zoran i ja prošle godine a da ja budem jedan od članova koji će platiti 100 maraka...meni osobno bi to bilo najdraže jer znam šta znači organizirat to i izborit se da sve bude savršeno...ali isto tako čisto sumljam da će se itko uhvatiti te odgovornosti bez obzira na veličinu uplate...!ovim putem pozivam sve zainteresirane koji bi želili da organiziraju ovo druženje na bilo kojem mijestu i bilo koju cijenu uplate i ja prvi plaćam sve i dolazim...pozivam zorana iz banja luke pošto je on prošle godine izrazio želju da on organizira isto u banja luci da malo promjenemo položaj pa da ove godine lokaciju preselimo u bl,pa iduće godine opet negdje drugo.......
    refa95
    refa95

Broj postova : 1274
    Registration date : 12.04.2009

Postaj by refa95 sub 18 lip - 21:40

Evo da i ja najavim svoj dolazak,dolazim i ja na ramui nadam se ugodnom druzenju....Lijep Pozdrav
    zoranV
    zoranV

Postaj by zoranV pet 1 srp - 19:22

Sutra kreće Ramska fešta,pa da obavijestim sve koji dolaze :

Okupljanje će biti u kafani koja se nalazi na slijedećoj lokaciji:
    -Gosti koji dolaze iz smjera Livna i Tomislavgrada,skrenuti desno za samostancrkvu na Šćitu,200 metara sa desne strane je osnovna škola i pored nje je velika kuća ,bez fasade,i u prizemlju je kafić
    - Gosti koji dolaze od strane Prozora,samo im skretanje za Šćit dolazi sa lijeve strane.

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 8:18.