Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+77
kovac rupa
emirgrdelin
Chakala
Sokoly
zako
picolet
skopski slavejar
vrabac
toni mostar
mipticar
gramofon
angelo
skopski maestro
Darko
euzebio
Renato.M
echeberija
zijada
zoke007
tomi.st
bizar
ziko
veso09
Dadoni
DjordjeVet
Vrbanja
DAMIAN
Merlo
ticar
danijelvr
pippo
bocka
dr.nenad86
Boban NA
Drago_Nin
toni69
refa95
damir64
Dean
seadriver
komiza
IGOR 72
Siskin
krstokljun
Ad3l
grdelin-omiš
zvrcko sen
zadranin
aurora2000
Miljenko
Dax BG
ssarava1
saso78
krnjolac
mutacija
Dule
crv
vlado
Said_the_great
branimirf
Carduel
ikayke
lord189
zoranV
antonio
many
PESTI
malinois
kreso
riberi
MARIN
baltic
brabus
plafonko
Sina BL
Santa
zoran ptice pjevice
81 posters

TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA

Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA - Page 28 Empty Re: TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA

Postaj by Carduel pon 7 lip - 20:29

branimirf je napisao/la:riberi je najbolje napisao u jednom od predhodnih postova:SVI SMO BILI POBJEDNICI U RAMI i u potpunosti ću se složiti sa njim jer svatko je na svoj način doprinjeo da ovo uspije i da završi ok..

Drago mi je da je Zlatna čivija uspjela i da ste se dobro zabavili. Nadam se da će se takmičenje nastaviti i prerasti u jednu veliku tradiciju. Puno pozdrava organizatorima, učesnicima i naravno pobjednicima. Sve najbolje.
    krstokljun
    krstokljun

Broj postova : 1676
    Registration date : 01.11.2009

Postaj by krstokljun pon 7 lip - 20:33

ssarava1 je napisao/la:Zahvaljujem se u ime svih ,koji su bili na fešti,gosp. Krstokljunu na pijači i prekrasnom peharu." meštar od roštilja" Smile

Nemojte zahvaljivati, samo zalim sto nisam mogao biti sa vama.
    A sto se pica tice nadam se da je moje vino ocijenjeno bolje od Very Happy Very Happy Vladovog crnog. cheers
    DjordjeVet
    DjordjeVet

Broj postova : 448
    Registration date : 11.06.2008

Postaj by DjordjeVet pon 7 lip - 20:45

EUMOx je napisao/la:Momci svaka vam cast,vidim da ste sve odlicno odradili,zao mi je sto nisam bio sa vama,da je bio Juli,bio bih sigurno,mozda sljedece godine.

. Nije ni slucajno da je Banjaluka pobjedila, najvece pticarsko uporiste u BiH, volio bi jos cuti sta je pjevao pobjednik,nadam se da ce te to uskoro postaviti. Pozdrav svima i cestitke svim ucesnicima.
    ja sam ga snimao nedelju dana pred takmicenje i opisao bih ga kao pticu sa izrazito cistim pletivima i zijadom, i to stalno ponavlja...bas onako kako bi trebalo, sve po redu, uskladjeno i svaki put zavrsi sa zijadom...dugo nisam cuo pticu koja to izvodi tako jednostavno i cisto...on jos nije u punoj formi, pa se moze ocekivati da ce tada da bude jos bolji..
    oni koji ga slusali u Rami mogu da daju svoj komentar, ja nisam bio u prilici da ga cujem i dole..
    krstokljun
    krstokljun

Broj postova : 1676
    Registration date : 01.11.2009

Postaj by krstokljun pon 7 lip - 20:47

Evo cekamo snimak sa nestrpljenjem. bounce
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic pon 7 lip - 22:39

Snimak jedino ima BiH televizija ali nama koji smo bili na Zlatnoj Čiviji jos uvijek zvoni u usima Smile

Bilo je tu jos dobri tiča ali kada su stavljeni pred sudije ili su se kupali ili su pozeljeli da se suncaju Wink

Naj vaznije je da je Zlatna Čivija uspjela .
    Vrbanja
    Vrbanja

Broj postova : 378
    Registration date : 07.03.2010

Postaj by Vrbanja pon 7 lip - 23:51

pozdrav pobjednicima (svi su pobjednici)
    sve cestitke ucesnicima ZLATNE CIVIJE
    samo nastavite tako.
    iduca sigurno jos bolja
    vlado
    vlado

Broj postova : 856
    Registration date : 22.01.2010

Postaj by vlado pon 7 lip - 23:54

vlado
    vlado

Postaj by vlado uto 8 lip - 0:18

Gost
    Gost

Postaj by Gost uto 8 lip - 10:25

Imam informacije o pjesmi prvaka, nemojte postavljati jer uvjek se moze neci neko ko bi kritikovao,i to bi bila velika steta, sam uspjeh je u tome da su ljudi udarili pecat na start jedne takve manifestacije u BiH, druzili se, kako vidim i harmonikas je tu, bas sve u duhu BiH. Nijednoj kritici nema mjesta, Krstokljun je iz CG poslao vino i pehar,dosli su ljudi sa svih strana, nasi prijatelji iz Hrvatske ,ukljucila se i BH TV itd... to je samo sve ukupno za pohvaliti i samo pohvaliti!

Ps. ili ako se odluci postaviti video,treba zamoliti moderatore da salju na kratki odmor bilo koga ko bi pokusao odvesti temu u raspravu i svadju.
    ikayke
    ikayke
    Admin
    Admin

Broj postova : 1510
    Registration date : 09.09.2008

Postaj by ikayke uto 8 lip - 11:02

EUMOx je napisao/la:

Ps. ili ako se odluci postaviti video,treba zamoliti moderatore da salju na kratki odmor bilo koga ko bi pokusao odvesti temu u raspravu i svadju.

To se ne treba moliti, to se podrazumjeva! Samo naprijed!
    branimirf
    branimirf

Broj postova : 268
    Registration date : 10.02.2010

Postaj by branimirf uto 8 lip - 12:05

još jednom svima hvala na podršci i nadamo se da će iduća godina biti još bolja i što se tiče broja ptica,gostiju te same organizacije... cheers
    Gost
    Gost

Postaj by Gost uto 8 lip - 15:35

evo da se i ja oglasim kao pobjednik zlatne civije ali prvo da se zahvalim organizatorima na gostoprimstvu vrhunskoj organizaciji preljepom druzenju,stvarno odavno nisam ljepse proveo dan u preljepom ambijentu i u dobrom drustvu,a st se pobjednicke ptice tice vrlo brzo ce te je vidjeti i cuti,ptica je perspektivna ali stvarno nije ni blizu forme sto su svi prisutni mogli vidjeti u ptice je totalno crn kjun,ja nisam opterecen takmicenjima i ko ce sta reci za pticuja ptice drzim iskljucivo za svoj gust i radi dobrog druzenja i ponavljam da je pobjeda tu najmaanje vazna i da su svi prisutni pobjednici a posebno organizatori,pa ljudi znate li vi da je moj veliki drug zoran iz livna doveo klince koji nemaju po deset godina a ja odavno nisam vidjeo takvu djecu da lude za pticama,e to je uspjeh zlatne civije a ne moja pobjeda.
    Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Postaj by Carduel uto 8 lip - 16:48

sila banjaluka je napisao/la:evo da se i ja oglasim kao pobjednik zlatne civije ali prvo da se zahvalim organizatorima na gostoprimstvu vrhunskoj organizaciji preljepom druzenju,stvarno odavno nisam ljepse proveo dan u preljepom ambijentu i u dobrom drustvu,a st se pobjednicke ptice tice vrlo brzo ce te je vidjeti i cuti,ptica je perspektivna ali stvarno nije ni blizu forme sto su svi prisutni mogli vidjeti u ptice je totalno crn kjun,ja nisam opterecen takmicenjima i ko ce sta reci za pticuja ptice drzim iskljucivo za svoj gust i radi dobrog druzenja i ponavljam da je pobjeda tu najmaanje vazna i da su svi prisutni pobjednici a posebno organizatori,pa ljudi znate li vi da je moj veliki drug zoran iz livna doveo klince koji nemaju po deset godina a ja odavno nisam vidjeo takvu djecu da lude za pticama,e to je uspjeh zlatne civije a ne moja pobjeda.

Čestitke Sila na pobjedi a naravno i na ovako lijepom tekstu. Puno pozdrava. Very Happy
    zoran ptice pjevice
    zoran ptice pjevice

Broj postova : 662
    Registration date : 14.09.2009

Postaj by zoran ptice pjevice uto 8 lip - 17:26

Pozdrav Sili!! Forum je dobio jos jednog zaljubljenika stiglica. Mogu samo reci da mi je zao sto Sila nije ponio jos ptica. Razlog, nisu u formi jos. A da jesu ja bi morao pobjeci iz Rame. Rama bi se tresla od pjesme. cheers
    toni69
    toni69
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 78
    Registration date : 23.03.2010

Postaj by toni69 uto 8 lip - 18:22

svaka čast banjalučani,mislio sam da su moji mostarci najjači u štiglićima,ali sam se prevario.
    IGOR 72
    IGOR 72

Broj postova : 18
    Registration date : 11.03.2010

Postaj by IGOR 72 uto 8 lip - 21:05

sve cestitke za organizatora i ucesnike vidi se da je bilo lepe druzbe cheers
    vlado
    vlado

Postaj by vlado sri 9 lip - 0:16

zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV sri 9 lip - 0:57

Evo da i ja se uključim u postavljanje snimaka,bit će ih dosta,ali samo jedan ,gdje je bilo pokušaja snimanja pjesme,jer je bilo predaleko,ali nama je bio cilj druženje ,a pjesma nam je bila u drugom planu. Svi smo se bili došli zabaviti i vjerujem da smo svi u tom i uspjeli.
    Ja bi se još jednom zahvalio organizatoru Branimirf,jer je taj čovjek povukao sa sve i odradio sve bez greške. Organizacija je bila super i mislim da su svi gosti bili zadovoljni ,a sad evo ,uvodni video: