Sunce iza oblaka.Bonaca.Idealno!
A tići lete,lete lete....
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
drazenxp je napisao/la:Pohvalno je šta se svi bave uzgojem
drazenxp je napisao/la:Jedan moj prijatelj tićar je rekao;
"Mladac pjeva šta stari tić kraj njega PROMISLI"
Šala, ali po istine..
Nije nego bizar pametno oce imat mlade u 9 mj.,tako da mu u 10.mj.,"zuje",a ne tuku batude ka oni od 5mj.,pa se do 10mj.pokvare.Pametno bizar,samo naprid.drazenxp je napisao/la:Bit će da ne čuju stare tiće šta pivaju?
koce je napisao/la:Nije nego bizar pametno oce imat mlade u 9 mj.,tako da mu u 10.mj.,"zuje",a ne tuku batude ka oni od 5mj.,pa se do 10mj.pokvare.Pametno bizar,samo naprid.drazenxp je napisao/la:Bit će da ne čuju stare tiće šta pivaju?
bizar je napisao/la:koce je napisao/la:Nije nego bizar pametno oce imat mlade u 9 mj.,tako da mu u 10.mj.,"zuje",a ne tuku batude ka oni od 5mj.,pa se do 10mj.pokvare.Pametno bizar,samo naprid.drazenxp je napisao/la:Bit će da ne čuju stare tiće šta pivaju?
REPLIKA: Bizar hoće pametno. Ne ja hoću ove godine glupo.Obijašnjenje.:
Koce poštovani, hvala na savijetu-željama, da obijasnim, dva puta sam se pravio "pametan"(2006. i 2009.godine)te sam mladu pticu koja dobro piva vadio na sunce i pravio se važan svakome tko je došao, i putniku i prolazniku....rezultat se zna.
E sad neću sad se pravim "glup" (vjerujte da je to puno lakše)ne vadim ptice do slijedeće mode, neka utvrđuju znanje.Ako netko dođe (dobro došao), može slušati(koliko hoće) i gledati samo kutiju.
Koce, moram se pripremiti za tebe, jak si (jer imaš "matricu"-živog učitelja, a mi još nemamo) , a svaki si dan još jači, moram te dogodine pobijediti, a to nije baš lako. Pozzzzzzzzzzz
koce je napisao/la:bizar je napisao/la:koce je napisao/la:Nije nego bizar pametno oce imat mlade u 9 mj.,tako da mu u 10.mj.,"zuje",a ne tuku batude ka oni od 5mj.,pa se do 10mj.pokvare.Pametno bizar,samo naprid.drazenxp je napisao/la:Bit će da ne čuju stare tiće šta pivaju?
REPLIKA: Bizar hoće pametno. Ne ja hoću ove godine glupo.Obijašnjenje.:
Koce poštovani, hvala na savijetu-željama, da obijasnim, dva puta sam se pravio "pametan"(2006. i 2009.godine)te sam mladu pticu koja dobro piva vadio na sunce i pravio se važan svakome tko je došao, i putniku i prolazniku....rezultat se zna.
E sad neću sad se pravim "glup" (vjerujte da je to puno lakše)ne vadim ptice do slijedeće mode, neka utvrđuju znanje.Ako netko dođe (dobro došao), može slušati(koliko hoće) i gledati samo kutiju.
Koce, moram se pripremiti za tebe, jak si (jer imaš "matricu"-živog učitelja, a mi još nemamo) , a svaki si dan još jači, moram te dogodine pobijediti, a to nije baš lako. Pozzzzzzzzzzz
Virova ili ne,volija bi da me pobijediš,jer bi onda stvarno imali što cuti.
drazenxp je napisao/la:Koce, i mladac npr. od 11. miseca ako ga se tada tempira da se izleže može se pokvarit, tako da "tajming" izleganja nije garancija ničega..
M ne stavi se baš grdelin u kesu i škrovadu s vodon, pari da je brum za u ribe, hehehe..
nego se tiću učine dupla moda da utvrdi pismu, kad se nasluša CD-a i počme dizati iz verše, ispod ćibe se stavi škrovada s malo vode, i priko ćibe lagani lancun također mokar. Naravno, školuje se sa CD-om cijelo vrijeme.
Kad tić učine duplu modu u par mjeseci, i cilo vrime sluša CD, onda je njemu "dvi godine" a ne jedna i teže kvari pismu.
Bizar, zapamti koje si ljekove davao normalnim roditeljima i dobio mutaciju mladaca, to drži u tajnosti.
Možda uz te mutagene ljekove možeš na lak način dobijati vrlo zanimljive mutacije boja grdelina.