zijada je napisao/la:Da nije bilo učitelja ne bi bilo ni dobrih mladaca.Sretna Nova godina 2011 svim tičarima a posebno mome prijatelju Marinu.baltic je napisao/la:koce je napisao/la:Carduel je napisao/la:
Poštovanje svima, zamolio bi iskusne grdelinaše da mi pomognu oko rješavanja jednog pitanja vezano za školovanje grdelina. Negdje sam pročitao da se sistem školovanja mladih sastoji od toga da se učitelj postavlja u sredinu a mladi se redaju oko njega u polici. U slučaju da mladi nisu adekvatno zamračeni i ako su hranjeni jačom hranom može li doći do preglasnog pjevanja tj. mogu li preuzeti glavnu ulogu u školovanju i povući učitelja za sobom (asimilacija) tako da učitelj bude neupotrebljiv za iduću godinu? Da li genetika utiče na stalnost pjesme kod učitelja? Hvala svima. Pozzz
Ovako prijatelju:
Prvi mladac sa desne strane od ucitelja,ovi basetni sa jakim prsima, plete fenomnalno,a za zijadu još nisam siguran,ali po plecima,ima iz cega pivat.
Drugi mladac sa desna je iša na zijadu ka mliko,talenat samo takvi,i voli batudu.
Prvi mladac sa live strane od ucitelja je apsolutni talenat,samo se ceka da grune.
Drugi mladi sa live strane,tanki,visoki,cuja sam ga,ima zijadu mekšu od duše,klasa od grdelina.
Znaci, svi su mladi prišišali ucitelja,tako da se slobodno mogu odvojit iza Nove godine,jer jedino tako ce ici naprid.Ucitelja bi tribalo maknit,da se mladi talenti sami razvijaju.
Svim ticarima,grezima i glatkima,debelima i tankima,kalaharistima i antikalaharistima,gmo-vcama i "uzgajivacima",želim puno zdravlja i dugih zijadi.
Samo sam cekao kada ce neko da krene zezanciju u tom smijeru
Prvi lijevi od ucitelja cini mi se da je bjelogrli ima bjelo na vratu
Sretna nova godina
poštovani gluvaši kao prvo ovu sliku je slika poznati fotograf lupino (WD-40)
a što se tiče zijada znate kome se tribate obratit... u... U SPLITU samo mogu bit prave zije aokolo su sve NASTEZAČE haha nemojte zamirit sritna vam nova 2011 hahahha