Vi bi nam tili razvodnit kriterije,ali mi se ne damo.Tvrdoglavi smo ka mazge.
ILI S.T.P. ILI NIŠTA!
ŽIVIJA S.T.P.!
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
MARIN je napisao/la:Nečemo se mi razvodnit!
ILI S.T.P. ILI NIŠTA!
ŽIVIJA S.T.P.!
ILI S.T.P. ILI NIŠTA!
ŽIVIJA S.T.P.!
ILI S.T.P. ILI NIŠTA!
ŽIVIJA S.T.P.!
EUMOx je napisao/la:meni je jako pletivo draze od zije,sta znaci draze,znaci uvjek vise volim imati pticu sa jacim pletivima nego sa dobrom zijom a da mrljavi pletiva. Mada mi jos neizlazi iz usiju ona zija od bastarda faganelXtimbrado, na par mjesta zija je ko suza,eto meni pase,sta ja mogu,nisam kriv,iskren sam.
ps. i odoh jos jednom poslusati,za dusu
MARIN je napisao/la:
MA Miljenko nisu se kriteriji razvodnili,već upravo suprotno.Pooštrili su se.Dzija je postala važna,najvažnija.I jedno i drugo je u skladu sa tradicijom.I jedni i drugi ne toleriraju nikakva šporkavanja.Tolerancija 0. To je osnov svega.
Ako tić piva čiste batude,tek onda možemo pričat o njemu.
drazenxp je napisao/la:Eumox, znaš kako je pok. Dino pjevao,
"Ko more platit, ko more platit, pogled sa Kineskog zida, vidi se more, Marjan i riva, i kuće cilega Splita.."
(Kineski zid = ogromna zgrada u Splitu)
A jesan dobro slika grdelina na avataru, pisli pisli slivi slivi vindzijjjuuuu
drazenxp je napisao/la:Eumox, znaš kako je pok. Dino pjevao,
"Ko more platit, ko more platit, pogled sa Kineskog zida, vidi se more, Marjan i riva, i kuće cilega Splita.."
(Kineski zid = ogromna zgrada u Splitu)
A jesan dobro slika grdelina na avataru, pisli pisli slivi slivi vindzijjjuuuu
drazenxp je napisao/la:Hmm, puno znanja, šareno mi je to
e pa neka, ja volin i lipotu
angel je napisao/la:MA ka da si mene pitala šta ćeš mu reć;vidin ja da se ti u tiće dobro razumiš,jer taj zaključak spada u sferu tičarskih finesa.Samo si tribala nadodat da bude u tičarskom stilu,škuri tić ti piva,mali škuri,prljavi.
PS : jesi li išla u Ljubostinje ,ja san nekidan prolazija.Jesi li ti iz Ljubostinja?
marti je napisao/la:angel je napisao/la:MA ka da si mene pitala šta ćeš mu reć;vidin ja da se ti u tiće dobro razumiš,jer taj zaključak spada u sferu tičarskih finesa.Samo si tribala nadodat da bude u tičarskom stilu,škuri tić ti piva,mali škuri,prljavi.
PS : jesi li išla u Ljubostinje ,ja san nekidan prolazija.Jesi li ti iz Ljubostinja?
Nisam ti išla u LJubostinje tamo ti ja imam kuma ,pakod njega ponesem baštarde i grdeline širit ,kad je vrime za širenje... evo čitaš draženxp nam se ljuti misli da jedna žena se nemože razumit u ptice ja sam imala odličnog učitelja ...draženaxp sam pitala on je rekao da nema iskustva.. znači nije imao pravog učitelja...treba i za to imat sreće da te neko nauči što je kvalitetna ptica,jer ako te uči loš učiutelj i ti si loš nikad nećeš imat uho za kvalitet...tako je i kod ptica ako je uči loš učitelj isadne....draženexp nemoj se ljutit ovdje smo da se družimo i komentiramo jedni druge ako se neslažemo ili slažemo,dražene doć ćeš ti kod mene pa ću te ja podučit o pticama... ..nemoj sad i na mene pustit onog sokola kanjca...
Angele kad budem išla za LJubostinje svratit ću do tebe imam ti ja prijatelje u Balovima....