Dax BG je napisao/la:Druze,za mesec dana bi trebao kuci i sve stoji spremno kao nekada...Moram izaci u polje bar DVA PUTA jer cu crci ljudi moji! Nisam isao u polje vec 4 godine, a volio bi cuti uzivo cvrku i tucu kada se pocnu spustati na hladnoci. Pa neka me hapse ali moram. Valjda me vi ovde razumete.PESTI je napisao/la:Dax BG je napisao/la:Rekao bi da je meni najlakse. Ni ptica, ni muke, ni prozivke...
Dax BG ,pozzz ,nije ni to lako kad voliš čuti grdelina a nemaš nijednog zbog posla ili drugog razloga .Tko nebi volio uživati uz kavicu slušati par grdelina...haha .
Grdelinaši se uvjek osječaju prozvanima ,malo je realnih ljudi pa če svoje ptice opisati stvarnima kakve jesu ,večinom su od takvih čudo prirode ali kad ih dodješ čuti , ili ne pjevaju ili čuješ svega i svačega.
Grdelin nije CD u polici pa kad ga želimo čuti on kao robot ,a očito se to očekuje od njega .Čuju se male dzije u drugih a one u vlastitoj kuči ne,...itd.....da ne nabrajam jer se odmah nadje netko prozvan a nemam razloga upirati prstom u nikog.
hahahahha....evala ti....luđi si od ovog mog puzdrekana (sin mi),danas po kiši,
on i još jedan ka i on,okrenilo nevrime,ja po njih,mobitel ispod bošketa,ja im govorin pa mobitel će van skvasit...a oni da ko ga jebe........kad san ih ugleda šćućurene ispod zida umra san od smija....a oni mislili da ću ja vikat...ma di ću vikat...odma san se sitija sebe.....hahahha......