koce je napisao/la:Svi smo mi Kalahari
Svaka čast!
Kako si se samo sitija ovo reć za ne reć ništa.
Nema šta JAK SI!
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
koce je napisao/la:Svi smo mi Kalahari
MARIN je napisao/la:koce je napisao/la:zijada je napisao/la:nebi puno naučili bolja je mendula.U mendule su zijade.VINKO je napisao/la:baltic je napisao/la:
nebi bilo lose da se ode 3 dana edukaciju u Kalahari kafee
pozz.
I to gratis......tek san sad tamo vidija....hahahahhahhha...neznam koji mi je ...ac
večeras,samo mi se smije....hahahahhahaha...
Nema zijada više mendule,posadili smo je u kalaharija,i neka je pustinja,dobro smo zalivali i uvatila se.U proliće će mo po njoj širit glatke.Zijada,ti si odsluša edukaciju i proša sa vrlo dobrim,čestitam,diploma stiže poštom i upisuje se u radnu knjižicu.
Može li se znati tko je dekan i profesori?tu se nezna ni ko pije ni ko plača.
Tko dili ocjene i diplome?
zijada je napisao/la:MARIN je napisao/la:Za dekana je izabran Dvornik za prof Neno,Pajo,Baraba,a ovi drugi su pokorni učenici i još nešto g.Koce je vanjski suradnik za dekana.koce je napisao/la:zijada je napisao/la:nebi puno naučili bolja je mendula.U mendule su zijade.VINKO je napisao/la:baltic je napisao/la:
nebi bilo lose da se ode 3 dana edukaciju u Kalahari kafee
pozz.
I to gratis......tek san sad tamo vidija....hahahahhahhha...neznam koji mi je ...ac
večeras,samo mi se smije....hahahahhahaha...
Nema zijada više mendule,posadili smo je u kalaharija,i neka je pustinja,dobro smo zalivali i uvatila se.U proliće će mo po njoj širit glatke.Zijada,ti si odsluša edukaciju i proša sa vrlo dobrim,čestitam,diploma stiže poštom i upisuje se u radnu knjižicu.
Može li se znati tko je dekan i profesori?tu se nezna ni ko pije ni ko plača.
Tko dili ocjene i diplome?
zijada je napisao/la:Mendula je zakon tičarstva.Tu pričaju stari tičari svoje doživljaje i puštaju se snimci sa kompjuterski rastegnutom zijadom.U mendule mladi tičar može naučit puno jer nema edukacija kao u kalaharija(LIPA LIŠA ZIJADA)bez dekana i profesora i vanjskih suradnika.Sada kad su neki napustili mendulu lakše se komunicira i priča o grdelinima.Pozdrav iz mendule...
MARIN je napisao/la:zijada je napisao/la:Mendula je zakon tičarstva.Tu pričaju stari tičari svoje doživljaje i puštaju se snimci sa kompjuterski rastegnutom zijadom.U mendule mladi tičar može naučit puno jer nema edukacija kao u kalaharija(LIPA LIŠA ZIJADA)bez dekana i profesora i vanjskih suradnika.Sada kad su neki napustili mendulu lakše se komunicira i priča o grdelinima.Pozdrav iz mendule...
Sad mi ništa nije jasno.
koce je napisao/la:MARIN je napisao/la:zijada je napisao/la:Mendula je zakon tičarstva.Tu pričaju stari tičari svoje doživljaje i puštaju se snimci sa kompjuterski rastegnutom zijadom.U mendule mladi tičar može naučit puno jer nema edukacija kao u kalaharija(LIPA LIŠA ZIJADA)bez dekana i profesora i vanjskih suradnika.Sada kad su neki napustili mendulu lakše se komunicira i priča o grdelinima.Pozdrav iz mendule...
Sad mi ništa nije jasno.
Ni meni
drazenxp je napisao/la:Marko šta će ti ta kuja od faganela, pusti priče vjeruj instiktu
drazenxp je napisao/la:Pogledaj iznad sredine kljuna, pa gori na vrhu slike, vidit ćeš krug i dole križ iz kruga, znak za žensko
Triba jemat jednoga da piva kriii č č č č huiii trliiii č č č ajme gušta
Marine ovu godinu su tičari izbacili iz svog uzgoja dosta mladih pa ž...... nije potribna.Uzgoj je budučnost tičarstva.MARIN je napisao/la:Nije baš tako kasno ,a nema nijednog grdelinaša na forumu.
Da nije ovo gnjilo jugo još bi pomislija kako ujutro idu u ž......
Mlada baštarda može naučit CD dok grdelin teško može savladat snimke koje kakvih pletiva i rastegnuti zijadi na kompjuter šta su napravili neki polu tičari.Neka me netko razuvjeri da sam u krivu i stavi snimak na video klipove.Dok se takav tić ne prezentira ja i dalje smatram da je to nemoguće naučit grdelina sa CD ili DVD.krnjolac je napisao/la:a šta mislite o cjelonoćnom puštanju cd-a mladim školarcima?možda bi im šta ostalo u glavi,kao kad staviš knjigu ispod kušina pa se nadaš da ćeš tako naučit za ispit..
Eto Marine počea si davat ocjene,a Kalahari traži profesora možeš se javit Koci pa možeš i ti svratit u kalaharija.Ajde dođi sve ih iznenadi.
zijada je napisao/la:Mlada baštarda može naučit CD dok grdelin teško može savladat snimke koje kakvih pletiva i rastegnuti zijadi na kompjuter šta su napravili neki polu tičari.Neka me netko razuvjeri da sam u krivu i stavi snimak na video klipove.Dok se takav tić ne prezentira ja i dalje smatram da je to nemoguće naučit grdelina sa CD ili DVD.krnjolac je napisao/la:a šta mislite o cjelonoćnom puštanju cd-a mladim školarcima?možda bi im šta ostalo u glavi,kao kad staviš knjigu ispod kušina pa se nadaš da ćeš tako naučit za ispit..
zijada je napisao/la:Eto Marine počea si davat ocjene,a Kalahari traži profesora možeš se javit Koci pa možeš i ti svratit u kalaharija.Ajde dođi sve ih iznenadi.
Bravo dobro si to reka baš liči na pervanovu većernju školu.Viruj da bi psihijatar iz pustinje izaša lud.MARIN je napisao/la:zijada je napisao/la:Eto Marine počea si davat ocjene,a Kalahari traži profesora možeš se javit Koci pa možeš i ti svratit u kalaharija.Ajde dođi sve ih iznenadi.
Meni to sliči na Pervanovu "večernju školu".
Tamo bi najbolje lega jedan dobar psihijatar.Ima bi posla koliko hoćeš.
Oče me dovest u kalaharija pa mi sve ugađaju nedam se ja Mendula je zakon.VINKO je napisao/la:Šta je sad ovo,ja ode ništa ne razumin...Zijada ali nisi položija sa vrlodobrin....oli nisi zadovoljan sa ocjenom..
zijada je napisao/la:Oče me dovest u kalaharija pa mi sve ugađaju nedam se ja Mendula je zakon.VINKO je napisao/la:Šta je sad ovo,ja ode ništa ne razumin...Zijada ali nisi položija sa vrlodobrin....oli nisi zadovoljan sa ocjenom..
Neče te me dobit tako lako u večernju školu (glatka zijada)vidiš da psihijatri kruže oko pustinje neću ja tamo.Nama je dobro doli.koce je napisao/la:zijada je napisao/la:Oče me dovest u kalaharija pa mi sve ugađaju nedam se ja Mendula je zakon.VINKO je napisao/la:Šta je sad ovo,ja ode ništa ne razumin...Zijada ali nisi položija sa vrlodobrin....oli nisi zadovoljan sa ocjenom..
Ha ha ha,ludilo,Zijada u Kalaharija dođe prvi,a izađe zadnji,ha ha ha,dobro je reka Vinko i meni se večeras smije.Što se tice večernje škole i psihijatrije,ima i žešcih okupljališta od Kalaharija, sa glatkim zijunima,(kako kaže Marin duplo dužim).Neka,neka psihijatrija i glatkih.