Ti neznaju letit Marko,a i na mojin gajbama je to osigurano štipaljkommarkoxp je napisao/la:nemoj se ti zaletit pa da sve ode kvragu,nemoj se di poskliznit bas kad budes nosio ih,pa da budu ponovo u nebu
+106
Splićanin
Tomislav
stiglic77
Nenad
Jack Sparrow
PetarMakce
Ši-Pemma
mali mate
Vele
ToniST
IvoR
gramofon
toni mostar
DAMIAN
aquila
kostaskopje
Mica Vasic
emirgrdelin
zelandur
Goran Cvetanoski-Coko
Ticar5
Ive Labin
skopski maestro
zmajcom
neznalica
valter
Mozaik
Darko
zako
damir64
dva grdelina
bizar
jigor
angelo
Vrbanja
zijada
toni ilići
euzebio
vrabac
klapa-sinj
riberi
Starac_Mostarac
echeberija
refa95
pavao
BOSKO
Senior
grdelin-omiš
batke
baltic
mirzet
vlado
zoranV
crv
Renato.M
toni69
ERVINO
komiza
pippo
koce
trava
kekic123
evmolp
zoran ptice pjevice
Alen
tefik1
Carduel
zlaja11
MARIN
kreso
ivanu
plafonko
malinois
windbag
krepat ma ne molat
Miljenko
antonio
dragec
Dule
krele
ssarava1
krnjolac
zvrcko sen
PESTI
franeperuzovic
japirko1
sestoperac
bocka
kemo89
Zvrcko
Sina BL
lord189
ikayke
Fago
žalacST
saso78
Merlo
seadriver
steva318
DjordjeVet
Dean
vansal
Lazar
Branimir
xyz
ticar
110 posters
parenje i uzgoj grdelina
Gost- Gost
- Post n°101
Re: parenje i uzgoj grdelina
Gost- Gost
- Post n°103
Ovo je prijatelju dobra škola,sad će i on siguromarkoxp je napisao/la:u mene zicon
Gost- Gost
- Post n°104
neko ko je tek pocea sa ticama,moze odavde naucit puno i previse,a vid u tebe lipe slike,ma idem i ja koju montirat!
Sina BL- Broj postova : 202
Registration date : 31.10.2008
- Post n°105
miklja je napisao/la:Jučer kupio od ikayka prvog uzgojenog gardelca sad se čeka Boškova grdelinka i na proljeće krećem.Jedva čekam.Deane,Fago dobro ste rekli:da je uzgojena tica nešto drugo,i mislim da ću sve divljake pustit.Možda ipak ostavin par komada koji nisu toliko divlji
Ovo je pohvalno, narocito sto procitah da neko i pokloni pokoju pticu. Vrijeme darivanja
A koliko si platio tog uzgojenog od Ikayka, ako nije tajna?
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°107
Sina BL je napisao/la:miklja je napisao/la:Jučer kupio od ikayka prvog uzgojenog gardelca sad se čeka Boškova grdelinka i na proljeće krećem.Jedva čekam.Deane,Fago dobro ste rekli:da je uzgojena tica nešto drugo,i mislim da ću sve divljake pustit.Možda ipak ostavin par komada koji nisu toliko divlji
Ovo je pohvalno, narocito sto procitah da neko i pokloni pokoju pticu. Vrijeme darivanja
a nije više od 500 kn,tu negdi.
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°109
Kvaliteta košta, a još više šund. Bolje ti je jedna prava tica nego hrpa šunda od kojih nikakve koristi. Mili Bože čega sam ja sve dobio kad sam se počeo baviti pticama!! Svega i svačega.
Fago- Broj postova : 704
Registration date : 16.10.2008
- Post n°110
Branimir je napisao/la:Kvaliteta košta, a još više šund. Bolje ti je jedna prava tica nego hrpa šunda od kojih nikakve koristi. Mili Bože čega sam ja sve dobio kad sam se počeo baviti pticama!! Svega i svačega.
Pravo zboriš Branimire!
I ja sam imao slična iskustva kad sam krenuo ko dijete...
Gost- Gost
- Post n°111
Carduelis++ u google pa biraj to je žuta mutacija majoramarkoxp je napisao/la:neko ko je tek pocea sa ticama,moze odavde naucit puno i previse,a vid u tebe lipe slike,ma idem i ja koju montirat!
Gost- Gost
- Post n°112
400 rvackih kunelića(ubila bi me žena da zna )Sina BL je napisao/la:miklja je napisao/la:Jučer kupio od ikayka prvog uzgojenog gardelca sad se čeka Boškova grdelinka i na proljeće krećem.Jedva čekam.Deane,Fago dobro ste rekli:da je uzgojena tica nešto drugo,i mislim da ću sve divljake pustit.Možda ipak ostavin par komada koji nisu toliko divlji
Sina BL- Broj postova : 202
Registration date : 31.10.2008
- Post n°113
Daj sliku da ga vidimo
Gost- Gost
- Post n°114
Odi u slikeSina BL je napisao/la:Daj sliku da ga vidimo
Gost- Gost
- Post n°115
nemoj ti spominjat zeni nista,mi bi volili da si jos uvk sa nama na forumu,e ko bi mene sve ubija radi tica..?!?!?!?...?!?!? i radi novaca naravno,mlad ali zajeban,isto tako prefrigan,i koristan!!
Gost- Gost
- Post n°116
Evo je prijatelj bio u Splitu po gardelca meštra(koji je još u perju,ali ga je čuo prije)i platio 500eura
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
- Post n°117
miklja je napisao/la:Evo je prijatelj bio u Splitu po gardelca meštra(koji je još u perju,ali ga je čuo prije)i platio 500eura
zato mene žena zove da sam epilepTIČAR.kad uvjek za tiće nešto kupujem a njoj pizdim kad nešto kupi.
Gost- Gost
- Post n°118
Moja je konačno malo zadovoljnija jer sam od prijatelja dobio jednog malino kanarinca pa kad ga je čula kako klokoće i žubori bilo joj je smišno i pustila mi da bude u dnevnom boravkuticar je napisao/la:miklja je napisao/la:Evo je prijatelj bio u Splitu po gardelca meštra(koji je još u perju,ali ga je čuo prije)i platio 500eura
zato mene žena zove da sam epilepTIČAR.kad uvjek za tiće nešto kupujem a njoj pizdim kad nešto kupi.
Gost- Gost
- Post n°119
miklja kako to ti imas dalmatinski naglasak a u novom vinodolskom si?sve su zene takve,opcenito,cistunice!!!
xyz- Broj postova : 2232
- Post n°120
Miklja tako se moja zaljubila samo u grdelina, i ne da drugu ticu u kuću!
Njoj je grdelin ljep, faganel divlji vrabac, kanarinac bezvezan.
Ma može za sad dok je dite malo i puzi po podu, kasnije će tice opet u kuću.
E da, malino je njoj dosadan.
Govori da uz grdelina lipo spava..
Njoj je grdelin ljep, faganel divlji vrabac, kanarinac bezvezan.
Ma može za sad dok je dite malo i puzi po podu, kasnije će tice opet u kuću.
E da, malino je njoj dosadan.
Govori da uz grdelina lipo spava..
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°121
Miklja onda prijatelj ima kunića, svaka čast, a ženske znaš njih stalno cvokoću ali brzo prođe
Gost- Gost
- Post n°122
hahhaa divlji vrabac,ja i zvrcko pitali ravnateljicu skole mozemo li zalipit par plakata za izlozbu i dopustila nam je i na par mista smo stavili,to je plakat od izlozbe u splitu,a je smo se puvali,sve me cure vole!!!
Zvrcko- Broj postova : 170
Registration date : 13.10.2008
- Post n°123
ha ha
neko mi je skinija plakate sutra ću zalipit nove
neko mi je skinija plakate sutra ću zalipit nove
Gost- Gost
- Post n°124
Ja govorin čakavski pa je dosta slično a i iman rodbinske veze u Sukošanu kraj Zadra pa se tu na forumu družin s Vama dalmatincima......... al ne navijan za "ajduka(armada ) i iman rođakinju udatu u Solinu(mislim,al moram pitat)u familiju Škorić................................itd..markoxp je napisao/la:miklja kako to ti imas dalmatinski naglasak a u novom vinodolskom si?sve su zene takve,opcenito,cistunice!!!