MARIN je napisao/la:Poz svima!
Prije nego dam komentar želim nešto reći.Ne smatram se stručnjakom,jer to su samo oni sa licencom.Poznavatelj možda da ,a ljubitelj sigurno.Kad su u pitanju ovakve ptice najrađe prešutim kako se nebi nekom zamjerio.ali ako već inzistirate na komentaru moram biti iskren i reći stvarno onako kako ja to doživljavam.
Pod hitno nešto treba mijenjati.Jer inače nema smisla.Nema vode,nema metala ,a to je ono što pjesmu malinoa čini plemenitom i zanimljivom.
Pozdrav Marine !
Za mene jesi strucnjak jer si veci poznavatelj malino pjesme od mene.Nevidim razlog zasto izbjegavati komentirati ako je neko postavio klip treba biti i spreman na sve komentare i nema ljutnje.Postavljanje ovih klipova mi je bila zelja da pokrenem malo ovu stranicu jer je zamrla.Volio bi vi koji ste znalci pjeva da mozda ako netrazim previse mozda da komentirate od-do klok,bol.......jer na taj nacin pomazete onima koji jos nemogu razaznati sve ture malinoa.
Imali bola ,rola ,flauta.............od - do dobro - lose otpjevano na taj nacin pomazete neiskusnim malinasima.
Znam da nekompletna ptica nije vrijedna za dalji rad i na ovom sam poradio vec odavno.
Ove ptice su vec davno skartirane .
Svako dobro