Zadnja promjena: lord189; pon 30 svi - 11:09; ukupno mijenjano 1 put.
+44
raskokat
klapa-sinj
vrca
Miljenko
toni mostar
riberi
angelo
Renato.M
echeberija
saso78
gramofon
skopski maestro
refa95
zelandur
topaz
euzebio
brabus
DAMIAN
ticar
xyz
Carduel
Sina BL
bizar
NAVI
vlado
pavao
komiza
crv
mutacija
toni ilići
vrabac
many
bocka
lord189
Dax BG
Dule
PESTI
koce
zijada
zadranin
baltic
DjordjeVet
MARIN
krnjolac
48 posters
ŠKOLA PJEVA
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°101
Re: ŠKOLA PJEVA
evo Bizar da TVOJ tekst popratimo i TVOJOM snimkom
Zadnja promjena: lord189; pon 30 svi - 11:09; ukupno mijenjano 1 put.
Sina BL- Broj postova : 202
Registration date : 31.10.2008
- Post n°102
bizar je napisao/la:Poštovani forumaši,
evo me poslije 60.dana dobrovoljnog baniranja.
Pošto je sutra 01/06, rekli bi stari Latini: Hic rhodus, hic salta, znači da je došlo vrijeme da se pokaže što tko ima.
Namjerno prvo pišem tekst, a video će biti postavljen, danas kasnije.
Što hoćemo pokazati s navedenim ? Hoćemo dokazati da smo u stanju iz ničeg napraviti nešto. Napravili smo pticu (izležena prošle godine 28/06, znači nepuna godina dana starosti)koja pjeva SAMO NAŠE pjevanje, htio sam reći da to pjevanje nema nigdje u prirodi, a verzija-varijacija je Selakovog Livanjskog javljanja, te glasovitog Grgurićkog pletiva.Što je g.Čudina snimio ptica pjeva.
Nije nam namjera da se hvalimo, da izazivamo,(svijesni smo svoje nesvijesti ) jednostavno prezentiramo što imamo. A htjeli bi da i Vi isto napravite.
Molim da se suzdržite od komentara, jer sve već znamo i sami. "Sveti gral" je takav kakav jest, takvu smo mu zijadu nudili, bolju nismo imali.Ako nam ponudite bolju, nama nije problem izbaciti pticu sa boljom zijadom.
Vezano za navedenu pticu, naš je veliki uspjeh da je ptica zadržala zijadu poslije osmog trećeg ( Dax BG je o tome već pisao, na ovom forumu).
Htijeli smo dokazati da se ptica-pjevanje može stvoriti bez baštarde( mi se služimo tehnologijom), bez grdelina očaka, mislim kao ŽIVOG učitelje.
Ovo nije slučajno, imali smo 2006.g grdelina Grgurića, imali smo 2010. grdelina Lajku... problem je bio sa zadržavanjem pjesme u proljeće, a sad smo i tu situaciju u stanju riješiti.
Veoma mi je žao što NE SMIJEM prezentirati vremenski duže pjevanje, razlog je što mi isto ne daju moji iz grupe. Znači s ovim videom samo dokazujemo da je ptica živa, da je ptica zdrava, da je na zadatku (uči mlade), da se trudimo, da zna zapjevat, i ništa više.
Nikog ne potcjenjujemo, nikog ne vrijeđamo, imamo svoj put, viziju, i to je to.
Možda ima lakših načina, ali mi za njega ne znamo (rekao bi Laki: Težak si križ izabrao. Hahaha) Znači ne očekujemo vaše kritike ili pohvale, očekujemo Vaše snimke. Pozzz
Toooo, jedva cekam da cujem!
Pozzzz i svako dobro!
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°103
crv je napisao/la:Malobrojni su uzgajivači grdelina , a još malobrojniji UZGAJIVAČI grdelina pisme.
Pesti , ZoranV , Bizar , Boško-
bi na ovu temu mogli iznjeti više činjenica iz osobnog iskustva.
Ispričavam se onima koje sam zaboravio navesti!
E crve, zar se vako vrbuje?
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
- Post n°104
Ako je ovo šta je Lord stavija stvarno otpiva tić (jer kad se kamera približi, tić kraj gnizda šuti, a čuje se CD u pozadini - zvuk ostaje "iza leđa" snimatelju!) onda stvarno svaka čast!
Ja nemam šta stavit, jer nemam ništa dobrog od pisme, kad i ako budem imat stavit ću.
Volija bi vidit snimku tog tića na brokvi, da zvučni zapis prati i njegovo otvaranje kljuna.
Ako bude takva snimka, di se vidi da je to to, tić je vrh i svaka čast!
Ja nemam šta stavit, jer nemam ništa dobrog od pisme, kad i ako budem imat stavit ću.
Volija bi vidit snimku tog tića na brokvi, da zvučni zapis prati i njegovo otvaranje kljuna.
- Post n°105
dražene pomnije prouči kako piva cd a kako će to tić otpivat
- Post n°106
Ej Lorde!
Da se unaprid izvinem svima, koji su čuli tog tića, i da kažem da ja ne tvrdim da tić to ne zna otpivat u stvarnosti.
Mene samo buni trenutak kad se kamera približi, iza leđa se u tom trenutku čuje CD, a tić u ćibi napravi nešto "pici pici".
Samo san tija reć, da bi stvarna potvrda da tić to stvarno piva bila kad bi tić bija na brokvi, i kad bi ga se snimalo zumirano da se vidi otvaranje kljuna. Bez ikakvog CD-a u pozadini.
Pre dobra je pisma i traži sigurnu potvrdu. Ovo nije dičja igra, pa da nagađamo - je , nije. Snimit zumiranjem nije problem, jer s takvom potvrdom da on to stvarno piva, tić je vrh!!
Da se unaprid izvinem svima, koji su čuli tog tića, i da kažem da ja ne tvrdim da tić to ne zna otpivat u stvarnosti.
Mene samo buni trenutak kad se kamera približi, iza leđa se u tom trenutku čuje CD, a tić u ćibi napravi nešto "pici pici".
Samo san tija reć, da bi stvarna potvrda da tić to stvarno piva bila kad bi tić bija na brokvi, i kad bi ga se snimalo zumirano da se vidi otvaranje kljuna. Bez ikakvog CD-a u pozadini.
Pre dobra je pisma i traži sigurnu potvrdu. Ovo nije dičja igra, pa da nagađamo - je , nije. Snimit zumiranjem nije problem, jer s takvom potvrdom da on to stvarno piva, tić je vrh!!
- Post n°107
Evo sluša san video dosta puta, i zaključija da je ipak tić to sigurno otpiva!
CD u pozadini je puno tiši, i prije približavanja kamere stvarno je ono otpiva tić u ćibi pokraj gnizda, jer tada zvuk dolazi od naprid.
Svaka čast!
CD u pozadini je puno tiši, i prije približavanja kamere stvarno je ono otpiva tić u ćibi pokraj gnizda, jer tada zvuk dolazi od naprid.
Svaka čast!
- Post n°108
ptici je snimana samo jedna batuda a na pitanje "zašto jedna..??" stoji obrazloženje gospodina bizara u njegovom tekstu koji je prethodio ovoj snimci
bizar- Broj postova : 389
Registration date : 21.09.2010
- Post n°109
drazenxp je napisao/la:Ako je ovo šta je Lord stavija stvarno otpiva tić (jer kad se kamera približi, tić kraj gnizda šuti, a čuje se CD u pozadini - zvuk ostaje "iza leđa" snimatelju!) onda stvarno svaka čast!
Poštovani, PONAVLJAM , ptica je na "poslu", ptica uči mlade grdeline, nije mi zgodno je iznositi vanka.
Glede potvrde, ovu su pticu slušali (neki i više puta) Marin, Dva Grdelina, Lord, Marko, ZoranV, Dado s Pujanki-Grande na drugom forumu, Toni iz Tihaljine, Brabus, Sizgoreo....Toni iz Drniša, braća Sapunar.... Čudina je ima snimljenu kao mladu gdje pjeva četverostruko pletivo s duplo dužom i ispravnijom zijadom... da ne nabrajam. S ovom pticom sam trebao izaći na "megdan-natjecanje" 01/06 ove godine( s.Kocom), ali smo suglasno oba odustali...
Uvjeravam te da u mene nema laži, ali mi je ovo prva snimka, prvi mačići.
Ali da skratimo, pošto si iz Splita, javi mi se na PP, dam ti da slušaš orginal snimku, koja nije skraćena, a možeš vidit i pticu u živo.
Zaboravio sam reći da ja NIKAD ne držim ptice koje imaju cja, cja, frrr.krrrr ili već što ide, nikad nisam uzgajao šporke ptice, držim se Selakovog standarda (dok se bolji ne izmisli-napravi).
Još bih za kraj spomenuo jednu malu sitnicu, mladi grdelini ne slušaju živu pticu, nego KEFove zvučnike koji rade na 55 kiloherca (a čovjek-djete čuje do 20 kiloherca) i tako dalje, ne da mi se ponavljat, već sam o tome sve rekao.....Pozz
- Post n°110
Bizar svaka čast!
Rezultate imaš, budi jako zadovoljan jer ti se sav trud i sve muke ipak isplaćuju!
Ja isto dolazim u doba kad se mogu ponovo normalno posvetit tićima, i imam cilj lomit se na uzgoju pisme.
Od škartova do nečega. Ali o tom potom.
Samo naprid, nastavi sa radom tako i super će ić!
Rezultate imaš, budi jako zadovoljan jer ti se sav trud i sve muke ipak isplaćuju!
Ja isto dolazim u doba kad se mogu ponovo normalno posvetit tićima, i imam cilj lomit se na uzgoju pisme.
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
- Post n°111
lord189 je napisao/la:dražene pomnije prouči kako piva cd a kako će to tić otpivat
je boga mi,na cd-u je produženija zija nego što je otpiva grdelin,nije da mi se baš sviđa,ali je otpiva.
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°112
bizar je napisao/la:
Poštovani, PONAVLJAM , ptica je na "poslu", ptica uči mlade grdeline, nije mi zgodno je iznositi vanka.
Glede potvrde, ovu su pticu slušali (neki i više puta) Marin, Dva Grdelina, Lord, Marko, ZoranV, Dado s Pujanki-Grande na drugom forumu, Toni iz Tihaljine, Brabus, Sizgoreo....Toni iz Drniša, braća Sapunar.... Čudina je ima snimljenu kao mladu gdje pjeva četverostruko pletivo s duplo dužom i ispravnijom zijadom... da ne nabrajam. S ovom pticom sam trebao izaći na "megdan-natjecanje" 01/06 ove godine( s.Kocom), ali smo suglasno oba odustali...
Uvjeravam te da u mene nema laži, ali mi je ovo prva snimka, prvi mačići.
Ali da skratimo, pošto si iz Splita, javi mi se na PP, dam ti da slušaš orginal snimku, koja nije skraćena, a možeš vidit i pticu u živo.
Zaboravio sam reći da ja NIKAD ne držim ptice koje imaju cja, cja, frrr.krrrr ili već što ide, nikad nisam uzgajao šporke ptice, držim se Selakovog standarda (dok se bolji ne izmisli-napravi).
Još bih za kraj spomenuo jednu malu sitnicu, mladi grdelini ne slušaju živu pticu, nego KEFove zvučnike koji rade na 55 kiloherca (a čovjek-djete čuje do 20 kiloherca) i tako dalje, ne da mi se ponavljat, već sam o tome sve rekao.....Pozz
Bizar, čestitke na ovakvoj ptici.
Želim ti puno uspjeha u daljnjem radu.
- Post n°113
[quote="drazenxp"]Bizar svaka čast!
Poštovani Dražene,
hvala na čestitki, skromno se slažem da nije ni tako loše za :Novopečene GMO grdelinaše iz kante Jupola (kako smo sve već bili nazivani-blaćeni-izrugivani na ovom forumu).
Ovu pticu je na g.Kocinom forumu, g Yogi već nekoliko puta "sahranio", spominjao je u aoristu.....zbog toga je i postavljena snimka.
Da se vidi da kod nas nema niti smije biti bolesti niti problema.
**** Napomena Dražene, ja sam cijelo vrijeme pričao u pluralu,množini, grupi.
Ovo (snimka) ako je dobro je timski rad, a ako ne valja svali krivicu na mene, hahahhaaaa
**** Još jedna napomena, snimka se skida za nekoliko dana, ne dam gušta Aboriđinima nekima u Kalaharija, niti da je čuju na you tube.
Poštovani saso 78,
da ti javno odgovorim na PP. Uvjeravam te da imamo dvije ptice sa ljepšim pletivom-nabrajanjem, ali lošijom zijadom, što automatski (na žalost) nije za Split, a mi živimo u Splitu.
Da živimo u Španjolskoj ili Srbiji.... uvjeravam te da bi davno g.Čudina bio prvak.
"Prokleta"zijada je problem. Ovaj stvarno divni-poučni forum ima ukupno oko 60.000.postova, "mislim" oko 1000.opisa "svetog grala", a niti jednu snimku u živo.
NITI JEDNU zijadu da je splićani priznaju...što sad? Kako da ti ja prezentiram pticu, kako da je naučim? Što da pjeva, kako da je učim, što da joj nudim?
Što ti god prezentiram (Kalahari) kaže ne valja......ne da mi se više pisat.
Sve čestitke Sinjanima, samo naprijed,uvedite malo reda, naučite neke da ne mogu blatiti kako hoće i koga hoće bez odgovornosti-posljedica, ja sam "stukao volju" za borit protiv nekog stp-a i Kalaharija, evo su me jučer trajno banirali s g.Kocinog foruma.
Hvala i Pozzz
ps
Aboriđini su domorodački Australski narod, koji priznaje-traži: TRADICIJU U SVEMU I PO SVAKU CIJENU.
Poštovani Dražene,
hvala na čestitki, skromno se slažem da nije ni tako loše za :Novopečene GMO grdelinaše iz kante Jupola (kako smo sve već bili nazivani-blaćeni-izrugivani na ovom forumu).
Ovu pticu je na g.Kocinom forumu, g Yogi već nekoliko puta "sahranio", spominjao je u aoristu.....zbog toga je i postavljena snimka.
Da se vidi da kod nas nema niti smije biti bolesti niti problema.
**** Napomena Dražene, ja sam cijelo vrijeme pričao u pluralu,množini, grupi.
Ovo (snimka) ako je dobro je timski rad, a ako ne valja svali krivicu na mene, hahahhaaaa
**** Još jedna napomena, snimka se skida za nekoliko dana, ne dam gušta Aboriđinima nekima u Kalaharija, niti da je čuju na you tube.
Poštovani saso 78,
da ti javno odgovorim na PP. Uvjeravam te da imamo dvije ptice sa ljepšim pletivom-nabrajanjem, ali lošijom zijadom, što automatski (na žalost) nije za Split, a mi živimo u Splitu.
Da živimo u Španjolskoj ili Srbiji.... uvjeravam te da bi davno g.Čudina bio prvak.
"Prokleta"zijada je problem. Ovaj stvarno divni-poučni forum ima ukupno oko 60.000.postova, "mislim" oko 1000.opisa "svetog grala", a niti jednu snimku u živo.
NITI JEDNU zijadu da je splićani priznaju...što sad? Kako da ti ja prezentiram pticu, kako da je naučim? Što da pjeva, kako da je učim, što da joj nudim?
Što ti god prezentiram (Kalahari) kaže ne valja......ne da mi se više pisat.
Sve čestitke Sinjanima, samo naprijed,uvedite malo reda, naučite neke da ne mogu blatiti kako hoće i koga hoće bez odgovornosti-posljedica, ja sam "stukao volju" za borit protiv nekog stp-a i Kalaharija, evo su me jučer trajno banirali s g.Kocinog foruma.
Hvala i Pozzz
ps
Aboriđini su domorodački Australski narod, koji priznaje-traži: TRADICIJU U SVEMU I PO SVAKU CIJENU.
DAMIAN- Opomena
- Broj postova : 127
Registration date : 27.09.2009
- Post n°114
Nemoze se otvorit ovaj clip na Youtubeu! Može li ponovno postavljanje?? Hvala
Gost- Gost
- Post n°115
drazenxp je napisao/la:Ako je ovo šta je Lord stavija stvarno otpiva tić (jer kad se kamera približi, tić kraj gnizda šuti, a čuje se CD u pozadini - zvuk ostaje "iza leđa" snimatelju!) onda stvarno svaka čast!
Tica piva dražene CD je čisto radi mladaca kad muči i da njega potakne, još se nije diga vidi se po glasu ali vjerojatno oće...
Gorane svaka čast
brabus- Broj postova : 327
Registration date : 26.09.2009
- Post n°116
Gorane samo naprid...drzi te ga,nedaj te mu da skrene sa auto-puta prema konacnom cilju
dugo je trebalo da se dodje do ovoga,a mozda i nije jer nepuna godina je iza mladoga tica,a neki to vec dugi niz godina pokusavaju pa nisu uspijeli...
pozzz
dugo je trebalo da se dodje do ovoga,a mozda i nije jer nepuna godina je iza mladoga tica,a neki to vec dugi niz godina pokusavaju pa nisu uspijeli...
pozzz
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°117
Momci čestitam i samo naprid, ko ima bolje neka postavi.
DAMIAN- Opomena
- Broj postova : 127
Registration date : 27.09.2009
- Post n°118
Halo, jel možete postavit ponovno da se čuje???
Ovaj link je zatvoren!!!
Ovaj link je zatvoren!!!
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
- Post n°119
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°120
ovo nije klasično viiizzzziiiiuuuuu, nego viiiizzzzzzziiiiiiiijjjjjjjuuuuu...
- Post n°121
Eh, ja o tiću da je super, a tu ima velika "politička" pozadina a pošto ne volim ni pravu politiku, ne volim ni tićarsku.
Tri klana se izdvajaju, GMO, Sinj i Glatki. Osobno nisam za nikoga konkretno, pohvalit ću i njihove tiće ako dođu na forum, ili ću šutit ako mi ne pašu.
Trebali bi se smatrati kao zdrava konkurencija, a ne tako "na nože". Ali eto šta je tu je.
Tebi Bizar svaka čast šta si stavija tića u javnost. Često znaš pitat zašto nema tića od drugih na forumima.
Odgovor ti je zato, šta neki smatraju da će se izvuć .mp3 iz video zapisa, i da će se tuđi mladci učit sa tom pismom.
Tako da neće nikad ni bit na forumu drugih snimki vrhunskih tića, vjerovatno
Pozdrav!
Tri klana se izdvajaju, GMO, Sinj i Glatki. Osobno nisam za nikoga konkretno, pohvalit ću i njihove tiće ako dođu na forum, ili ću šutit ako mi ne pašu.
Trebali bi se smatrati kao zdrava konkurencija, a ne tako "na nože". Ali eto šta je tu je.
Tebi Bizar svaka čast šta si stavija tića u javnost. Često znaš pitat zašto nema tića od drugih na forumima.
Odgovor ti je zato, šta neki smatraju da će se izvuć .mp3 iz video zapisa, i da će se tuđi mladci učit sa tom pismom.
Pozdrav!
- Post n°122
drazenxp je napisao/la:Eh, ja o tiću da je super, a tu ima velika "politička" pozadina a pošto ne volim ni pravu politiku, ne volim ni tićarsku.
Pozdrav!
------------Poštovani Dražene, evo malo podataka(mojih razmišljanja).
Ja osobno ne znam Sinjsku grupu (Lakića vidio dva puta a Pelea jednom, u kafiću) ali ti tvrdim da su Sinjska i GMO grupa nastala kao odgovor-reakcija na "glatke".
Također Sinjanima poručujem da ih je malo, da vode izgubljenu bitku, da nema šanse da pobijedite "glatke". Glatki su nepobjedivi.
Kad ovo kažem, mislim na njihovu pohlepu,spletke, budalaštine, ljubomoru, laži (koje oni nazivaju driblingom tičarskim)....
Molim malo se vratite u nazad, 90% baniranja na ovom forume je vezano za provokacije "glatkih".
Onaj tamo novi forum ne čitam jer nije NIŠTA napisano pametno na njemu, to je nivo splitske ribarnice ili big bradera.Svi koji su mogli nešto pametno napisati, kao npr.Petsi,Vinko.... su napustili taj forum???
-Ajde da vidim, tko će to na onom forumu nešto napisati protiv "glatkih", a da ne bude baniran...... Hahahaaaa
Ima još, ali mi se ne da, već sam pisao da sam stukao volju, naprijed sinjani.
Htio sam ti reći Dražene, da s glatkima nema zdrave konkurencije, unaprijed tvoje ne valja, a njihovo je sve dobro.
Moj prvi post prije godinu dana je bio: Da je ovo super bašta u koju je zalutala zmija.....
Pozz svima osim glatkima.
Sina BL- Broj postova : 202
Registration date : 31.10.2008
- Post n°123
Pozzzzzzz Gorane, sve pohvale za pticu, imam onaj snimak sto si mi slao kad je imao par mjeseci i cekao sam na ovaj sad...
Nego, citam na drugom forumu da "dvoboja" ipak ima???
Pozzz i svako dobro!
Nego, citam na drugom forumu da "dvoboja" ipak ima???
Pozzz i svako dobro!
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°124
Izgleda SinaBL da ce biti dvoboj, ali ja mislim da je to najvise zbog druzenja bez obzira sto se cini da se prepucavaju na forumu ,ipak oni cesto sjede u istom kaficu
Kako ce pobjediti moj imenjak Goran kad u ovi nekoliko sekundi se cuju 2 male zije ?
Kako ce pobjediti moj imenjak Goran kad u ovi nekoliko sekundi se cuju 2 male zije ?
Gost- Gost
- Post n°125
komiža je napisao/la:ovo nije klasično viiizzzziiiiuuuuu, nego viiiizzzzzzziiiiiiiijjjjjjjuuuuu...
Bodule kakva ti je ta klasična "viiiziiiuuuu", koji ti je to standard ?