by bizar pon 30 svi - 10:40
Poštovani forumaši,
evo me poslije 60.dana dobrovoljnog baniranja.
Pošto je sutra 01/06, rekli bi stari Latini: Hic rhodus, hic salta, znači da je došlo vrijeme da se pokaže što tko ima.
Namjerno prvo pišem tekst, a video će biti postavljen, danas kasnije.
Što hoćemo pokazati s navedenim ? Hoćemo dokazati da smo u stanju iz ničeg napraviti nešto. Napravili smo pticu (izležena prošle godine 28/06, znači nepuna godina dana starosti)koja pjeva SAMO NAŠE pjevanje, htio sam reći da to pjevanje nema nigdje u prirodi, a verzija-varijacija je Selakovog Livanjskog javljanja, te glasovitog Grgurićkog pletiva.Što je g.Čudina snimio ptica pjeva.
Nije nam namjera da se hvalimo, da izazivamo,(svijesni smo svoje nesvijesti ) jednostavno prezentiramo što imamo. A htjeli bi da i Vi isto napravite.
Molim da se suzdržite od komentara, jer sve već znamo i sami. "Sveti gral" je takav kakav jest, takvu smo mu zijadu nudili, bolju nismo imali.Ako nam ponudite bolju, nama nije problem izbaciti pticu sa boljom zijadom.
Vezano za navedenu pticu, naš je veliki uspjeh da je ptica zadržala zijadu poslije osmog trećeg ( Dax BG je o tome već pisao, na ovom forumu).
Htijeli smo dokazati da se ptica-pjevanje može stvoriti bez baštarde( mi se služimo tehnologijom), bez grdelina očaka, mislim kao ŽIVOG učitelje.
Ovo nije slučajno, imali smo 2006.g grdelina Grgurića, imali smo 2010. grdelina Lajku... problem je bio sa zadržavanjem pjesme u proljeće, a sad smo i tu situaciju u stanju riješiti.
Veoma mi je žao što NE SMIJEM prezentirati vremenski duže pjevanje, razlog je što mi isto ne daju moji iz grupe. Znači s ovim videom samo dokazujemo da je ptica živa, da je ptica zdrava, da je na zadatku (uči mlade), da se trudimo, da zna zapjevat, i ništa više.
Nikog ne potcjenjujemo, nikog ne vrijeđamo, imamo svoj put, viziju, i to je to.
Možda ima lakših načina, ali mi za njega ne znamo (rekao bi Laki: Težak si križ izabrao. Hahaha) Znači ne očekujemo vaše kritike ili pohvale, očekujemo Vaše snimke. Pozzz