Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+44
raskokat
klapa-sinj
vrca
Miljenko
toni mostar
riberi
angelo
Renato.M
echeberija
saso78
gramofon
skopski maestro
refa95
zelandur
topaz
euzebio
brabus
DAMIAN
ticar
xyz
Carduel
Sina BL
bizar
NAVI
vlado
pavao
komiza
crv
mutacija
toni ilići
vrabac
many
bocka
lord189
Dax BG
Dule
PESTI
koce
zijada
zadranin
baltic
DjordjeVet
MARIN
krnjolac
48 posters

ŠKOLA PJEVA

skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 488
    Registration date : 19.09.2011

ŠKOLA PJEVA - Page 12 Empty Re: ŠKOLA PJEVA

Postaj by skopski maestro pet 4 stu - 18:08

poz . i tako dalje

obečavam vi da neču vas više uznemiravati s mojim tcunamima affraid affraid affraid da bi bilo mir u kuču
    lord189
    lord189
    Opomena pred isključenje
    Opomena pred isključenje

Broj postova : 1872
    Registration date : 28.10.2008

Postaj by lord189 pet 4 stu - 20:01

maestro samo ti daj neće na tebe niko vikat Wink
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro ned 6 stu - 1:43

lord189 je napisao/la:maestro samo ti daj neće na tebe niko vikat Wink

pozdrav lorde ..

kako je ko tebe. Question imal šta dobro jel izašlo nešto po tvom meraku
    lord189
    lord189
    Opomena pred isključenje
    Opomena pred isključenje

Broj postova : 1872
    Registration date : 28.10.2008

Postaj by lord189 ned 6 stu - 1:55

skopski maestro je napisao/la:

pozdrav lorde ..

kako je ko tebe. Question imal šta dobro jel izašlo nešto po tvom meraku

a ima nešto ali ima tu puno grešaka produžili su mi neka pletiva i zijade a to mrzin What a Face
    raskokat
    raskokat

Broj postova : 24
    Registration date : 08.07.2009

Postaj by raskokat sri 8 vel - 3:19

Evo i mog mladog stiglica,star je 6 meseci.Nije vasa skola,mislim ne peva zijade,ali tema je skola peva,pa reko da podelim.Vidim,dosta ima znanja a malo klipova sa pesmom.Veliki pozdrav
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar sri 8 vel - 5:53

ovaj je bolji od 50 zadnjih videa.
    zoranV
    zoranV

Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV sri 8 vel - 10:04

ticar je napisao/la:ovaj je bolji od 50 zadnjih videa.

Tičar,probaj kometirati kanarince stasa
    zoranV
    zoranV

Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV sri 8 vel - 10:06

raskokat je napisao/la:

Evo i mog mladog stiglica,star je 6 meseci.Nije vasa skola,mislim ne peva zijade,ali tema je skola peva,pa reko da podelim.Vidim,dosta ima znanja a malo klipova sa pesmom.Veliki pozdrav

Raskokat,svaka čast na trudu.Vidim da školuješ mlade grdeline i dobro ti ide za rukom,ali fali ono malo na kraju Very Happy Very Happy Wink .Pošto vi to ne ganjate (mislim na ziju)i ako nju isključimo iz pjeva ,ovo nije loše cheers
    bocka
    bocka

Broj postova : 1656
    Registration date : 23.11.2008

Postaj by bocka sri 8 vel - 10:22

Ovaj mladi kad porasne biče odličan španjolac.
    Raško Basketball malo je ptičara koji školuju štiglice na španjolsku pjesmu, ovaj peva kao da je progutao CD. king
    Bravo majstore, ja nisam sumnjao u tebe jer nije ti ovo prvi učenik koj uskoro postače učitelj sledečim generacijama. farao
    Pozdrav Bocka
    raskokat
    raskokat

Postaj by raskokat sri 8 vel - 12:23

Pa ok,zavisi sta ko voli,ja razumem i postujem razlicite ukuse.Meni je konkrotno to jurenje zije ne razumljivo,ali kazem to ne znaci da nije lepo.Ako cujem pticu koja se vidi da je skolovana,a ne tek tako nasumice pohvatala ture,ja uvek skidam kapu.To je kao ljudi koji drze stiglice za lepotu a cuvaju balkaniku,a ne mutaciju.Ako ima smisla i cilja,uvek cu reci da je ptica dobra.
    saso78
    saso78

Broj postova : 771
    Registration date : 20.07.2008

Postaj by saso78 sri 8 vel - 13:54

Rasko ptica ti je naucila za 5.
    Kad kazem 5 mislim da je naucila lekciju koju je postavio profesor Smile.
    A kad bi imao i ziju verovatno dopalo bi mu se i na one koji gone STP.Ti mislim da si ostvario cilj i to je za pohvalu.

P.S Ptica je uhvacena kao mlada ili izvedena u kafez?
    raskokat
    raskokat

Postaj by raskokat sri 8 vel - 14:25

Da kazem izvedena.Ja sam stvarno zadovoljan,ovo je prva ptica posle sigurno pet godina da ne mogu da joj nadjem manu,kazem po mojim kriterijumima.
    raskokat
    raskokat

Postaj by raskokat sri 8 vel - 18:30

bocka je napisao/la:Ovaj mladi kad porasne biče odličan španjolac.
    Raško Basketball malo je ptičara koji školuju štiglice na španjolsku pjesmu, ovaj peva kao da je progutao CD. king
    Bravo majstore, ja nisam sumnjao u tebe jer nije ti ovo prvi učenik koj uskoro postače učitelj sledečim generacijama. farao
    Pozdrav Bocka

Hvala gospodine Bocka Smile
    bocka
    bocka

Broj postova : 1656
    Registration date : 23.11.2008

Postaj by bocka sri 8 vel - 22:30

Raško, moj moderator o školovanje štiglica je Sašo78 pa uvjek tražim njegovo mišljenje, konkrteno, raduje me da je i Saša izneo svoje stručno mišljenje.
    Pozdravjlam Te Raško king Basketball
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro čet 9 vel - 2:06

raskokat je napisao/la:Da kazem izvedena.Ja sam stvarno zadovoljan,ovo je prva ptica posle sigurno pet godina da ne mogu da joj nadjem manu,kazem po mojim kriterijumima.
    POZ RASKOKAT

ptica ko ptica ti je dosta naučila od tvog cd-a ili od živog tiča ako ga več imaš sa takvom pjesmom Question
    inače još je rano reči što i kako če kasnije pjevati..nadam se bolje daj bože da ti zadovoljan budeš sa tvoim tičem

svaka čast tebi na tvoj trud jer svako žudi da ponešto nauči

ali kad neko što pojma nema ....i zna samo kako izgleda grdelin i komentira tvoj tič i njegov pjev stvarno čovek da poludi ...ali nije važno što su oni komentirali važno da i oni ponešto komentiraju ko što kažu ovaj forum je za družbu ....

svako dobro tebi I DAJ BOŽE TI BILI OVAKVI SVAKE GODINE
    raskokat
    raskokat

Postaj by raskokat pet 10 vel - 2:24

skopski maestro je napisao/la:
    POZ RASKOKAT

ptica ko ptica ti je dosta naučila od tvog cd-a ili od živog tiča ako ga več imaš sa takvom pjesmom Question
    inače još je rano reči što i kako če kasnije pjevati..nadam se bolje daj bože da ti zadovoljan budeš sa tvoim tičem

svaka čast tebi na tvoj trud jer svako žudi da ponešto nauči

ali kad neko što pojma nema ....i zna samo kako izgleda grdelin i komentira tvoj tič i njegov pjev stvarno čovek da poludi ...ali nije važno što su oni komentirali važno da i oni ponešto komentiraju ko što kažu ovaj forum je za družbu ....

svako dobro tebi I DAJ BOŽE TI BILI OVAKVI SVAKE GODINE

Nije rano,ova ptica peva identicno kao i pesma kojom sam je skolovao,inace imam vec zive ucitelje,moze da se cuje i u pozadini da ptice pevaju isto.Ja razumem da ljudi ne skoluju pesmom kojom ja skolujem(spanskom) i da vole neke druge pesme,ali ja jednostavno u spanskoj pesmi vidim neki buduci svetski standard,ako ikada zazivi,jer je kod njih najrazvijenija skola peva,takmicenja i posvecenost,takodje i tradicija.Pored svega navedenog,pesma mi je najkompletnija i najprijatnija za uvo,a ujedno se vidi da je dugi niz godina selektirana i isciscavana.Pozdrav
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pet 10 vel - 3:30

poz raskokat

ma sa tobom ili sa nekim što stvarno školuje grdeline sa vama ču se lako sporazumeti oko svega ,,,ali sa ponekim stvarno ti kažem da boli glava.....,kad se kaže da neko školuje grdeline to znači da nesme imati ništa divljo u pjev grdelina ko što nema ni tvoj ovaj kojeg si postavio na forumu.. e sad bi poneki rekli da nema GLATKU ziju tvoj grdelin a ja im kažem da zijA nije sve u pjeV grdelina .... ZNAČI DA MOJ POTPIS NIJE ZA ĐABE.. ''DA JEDNA LASTA NE ČINI PROLEČE''....

nekažem da sam ja br 1 i da ja imam najbolje grdeline sa školovanim pjevom ..ali kad več pričamo
    i pišemo za školovani pjev znači da bude nešto van prirode ko što je ovaj tvoj

svako dobro RASKOKAT
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 10 vel - 11:03

skopski maestro je napisao/la: e sad bi poneki rekli da nema GLATKU ziju tvoj grdelin a ja im kažem da zijA nije sve u pjeV grdelina .... ZNAČI DA MOJ POTPIS NIJE ZA ĐABE..

maestro,mozda ti nisi to u vezi zije najbolje rauzumio,ili se previse druzis sa glatkima... glatki hvale glatku ziju jer njihove ptice takvu pjevaju, pusti ti to, zija mora da ima svoju snagu,da bude ispaljenja ko raketa,a ne ko mala zabica-petarda... Cool
    raskokat
    raskokat

Postaj by raskokat pet 10 vel - 11:31

skopski maestro je napisao/la:poz raskokat

ma sa tobom ili sa nekim što stvarno školuje grdeline sa vama ču se lako sporazumeti oko svega ,,,ali sa ponekim stvarno ti kažem da boli glava.....,kad se kaže da neko školuje grdeline to znači da nesme imati ništa divljo u pjev grdelina ko što nema ni tvoj ovaj kojeg si postavio na forumu.. e sad bi poneki rekli da nema GLATKU ziju tvoj grdelin a ja im kažem da zijA nije sve u pjeV grdelina .... ZNAČI DA MOJ POTPIS NIJE ZA ĐABE.. ''DA JEDNA LASTA NE ČINI PROLEČE''....

nekažem da sam ja br 1 i da ja imam najbolje grdeline sa školovanim pjevom ..ali kad več pričamo
    i pišemo za školovani pjev znači da bude nešto van prirode ko što je ovaj tvoj

svako dobro RASKOKAT

Jel imas na youtube-u svoje ptice,voleo bi da cujem.
    many
    many

Broj postova : 762
    Registration date : 13.10.2009

Postaj by many pet 10 vel - 16:40

po meni je bolje ako je do pjeva školovati bastarde jači pjev imaju,
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pet 10 vel - 18:53

raskokat je napisao/la:

Jel imas na youtube-u svoje ptice,voleo bi da cujem.

poz

bilo ih je do skoro na netu moi tscunami ..i ponešto od moih prijatelja sam postavljao na netu..

nadam se biče ih još

poz
    PESTI
    PESTI

Broj postova : 1419
    Registration date : 11.03.2009

Postaj by PESTI sub 11 vel - 11:50

raskokat je napisao/la:

Raško potpuno si u pravu da forumi pucaju od znanja ,ali rezultata vrlo malo.
    Ovaj tvoj tić je još u razvoju ,lako bi mogao i ono malo tragova dzije ,,preskočiti,, i završiti kao odličan pletadur bez dzijade.(na jednom mjestu ima nešto ozbiljniji pokušaj izvođenja dzijade)
    Bez obzira na pticu ,pokazao si da možeš stvoriti što god želiš ,a tu padaju sve teorije od strane raznih kritičara koji ,,imaju fino i istančano uho,,a u životu im nitko nije čuo grdelina ,čak ni najbolji prijatelji.
    Ja prvi volim grdelina što pjeva ,,dzijade,,ali tvoja snimka traje dobre 4 minute i vidim ,,čistog grdelina,,iako se čuje nekoliko malih dzija koje su nepoželjne.
    Samo nastavi tako ,zanimljivo bi bilo da pokušaš učiti sa ozbiljnijom dzijadom.
    raskokat
    raskokat

Postaj by raskokat sub 11 vel - 18:48

Hvala Pesti.Moram samo da te ispravim,moj stiglic ne peva dziju,to je zavrsetak,nazovi ga kako god hoces,kojim inace spanske ptice zavrsavaju,posto je celokupna pesma spanska,a taj kraj izveden je od zebe Fringilla coelebs.Svako zna kako bi voleo da mu ptica peva,a samo ljudi koji istinski skoluju znaju koliko je to tesko i dobiti,pa u zavisnosti od komentara,mozes da vidis ko je analiticar,a ko covek izlozen analizi.Tako je svuda,ko gaji za lepotu zna koliko je tesko dobiti idealnu pticu,a ko ne gaji on zna kakva je idealna ptica.Veliki pozdrav
    echeberija
    echeberija

Broj postova : 209
    Registration date : 07.06.2009

Postaj by echeberija ned 12 vel - 0:04

Mogu da kazem da je Rasko sa mozda 1 ili 2 clana ovde na forumu pokazao referentnu pticu i kasnije pokazao kakve je ptice po tome napravio, pod referentnom podrazimevam ciljani pev kod ptice ka kome se tezi. Svaka cast njemu i svaka cast ostalima koji posteno prezentiraju svoj trud i rad ovde na forumu.
    Licno misljenje, ptica tezi da postane dobar pevac, jos je mlada, izuzetno mi se svidjaju javljanja koja izuzetno cenim i koja je skinuo savrseno i stavlja ih na pravo mesto. Voleo bih cuti pesmu snumljenu u Junu.
    Svaka cast, srecno i uzivaj.
    nytro

Broj postova : 7
    Registration date : 12.02.2012

Postaj by nytro uto 14 vel - 15:24

svaka čast kako si odškolovao tića,još da ostane na pismi...sritno

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: čet 21 stu - 11:36.