+44
raskokat
klapa-sinj
vrca
Miljenko
toni mostar
riberi
angelo
Renato.M
echeberija
saso78
gramofon
skopski maestro
refa95
zelandur
topaz
euzebio
brabus
DAMIAN
ticar
xyz
Carduel
Sina BL
bizar
NAVI
vlado
pavao
komiza
crv
mutacija
toni ilići
vrabac
many
bocka
lord189
Dax BG
Dule
PESTI
koce
zijada
zadranin
baltic
DjordjeVet
MARIN
krnjolac
48 posters
ŠKOLA PJEVA
skopski maestro- Opomena
- Broj postova : 488
Registration date : 19.09.2011
- Post n°251
Re: ŠKOLA PJEVA
oprosti lorde umalo zaboravih da ti zahvalim na tvoje komplimente ,, i objasni sta je to cincara
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°252
skopski maestro je napisao/la:podrav cardeul .znaci sise uvjerijo sam .i natreba vise da komentiram.mislim da smo na istim radio talasima.a ne kao sa ponekim amaterima ....nemislim na sve forumase .bez ljutnje
Čuo iz prve ruke i to je to!
skopski maestro- Opomena
- Post n°253
lorde nemoj me podrzavati ,kao sto si rekao malo pre da drzim vasa pjevanja.i zato mi dajes podrsku sto nemaveze sa podrskom o vezi pjeva .eto vidite sami da je dosao trenutak istine .kad sam govorio da nema veze tradicija dali je nasa ili vasa.sami stese uvjerili da ono sto je lepo o bogu je milo lordeeeeeeeee
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
- Post n°254
lord189 je napisao/la:
miljenko brate obisi nan kojeg sta piva u CENTRAL PARKU iz LA tamo bi tribalo bit pravih niko ih nikad nije dira
Lorde, Lorde,...
Pobrka si Central Park u New Yorku i onaj u Los Angelesu. U Los Angeles Central Parku mozes cuti samo Mexicki "Marijaci".
PS: Kako "tice" podno Kozjaka?
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°255
miljenko tići podno Kozijaka nemaju zijadu sa autoritetom a isto tako sve ovisi o njihovim gazdama
maestro previše se zamaraš pizdarijama ,pišimo o tićima dosata o pdrškama i pohvalama njih čuvajte ua video klipove
maestro previše se zamaraš pizdarijama ,pišimo o tićima dosata o pdrškama i pohvalama njih čuvajte ua video klipove
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°256
skopski maestro je napisao/la:lorde nemoj me podrzavati ,kao sto si rekao malo pre da drzim vasa pjevanja.i zato mi dajes podrsku sto nemaveze sa podrskom o vezi pjeva .eto vidite sami da je dosao trenutak istine .kad sam govorio da nema veze tradicija dali je nasa ili vasa.sami stese uvjerili da ono sto je lepo o bogu je milo lordeeeeeeeee
Maestro ti si legenda i takvi će da žive vječno.
Može se primjetiti da si sposoban i po tome kako brzo savladavaš hrvatski pravopis, skoro je sve bez greške.
Sada ti ipak vjerujem da bi tvoji tići mogli bit ono što mnogi godinama traže i nastoje stvoriti i imati.
Od mene puna podrška za Maestra, samo naprid.
skopski maestro- Opomena
- Post n°257
moraosm ovako reagirati jer nisam vise mogao trpeti poneke poedince,sto su mislili da sam ja provokator ,sto nema veze jer sam dokazao da nisam provokator.i na kraju sam dokazao da samnom nema frke jer sam mnogo ozbiljan kad je rec o pjevu stiglica
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
- Post n°258
lord189 je napisao/la:miljenko tići podno Kozijaka nemaju zijadu sa autoritetom a isto tako sve ovisi o njihovim gazdama
Hoces rec, ako gazde nemaju autoriteta, nemaju ga ni tice? ( )
Veseo mi budi, a za autoritet cemo lako!
PSS: A sto je s tradicijom, zapitat ce se Marko? Tradficija s autoritetom, ili bez?
Gost- Gost
- Post n°259
vlado je napisao/la:
Maestro ti si legenda i takvi će da žive vječno.
Može se primjetiti da si sposoban i po tome kako brzo savladavaš hrvatski pravopis, skoro je sve bez greške.
Sada ti ipak vjerujem da bi tvoji tići mogli bit ono što mnogi godinama traže i nastoje stvoriti i imati.
Od mene puna podrška za Maestra, samo naprid.
Samo Hajduk živi vječno
- Post n°260
Miljenko je napisao/la:
miljenko upravo to tice su oličenje čovikove sposobnosti i znjanja...ŽIVIJA AUTORITET ZIJADI
skopski maestro- Opomena
- Post n°261
pozdrav svima ,,,pa sto ste se toliko upuhali oko te zijadeee ,,pa nije sve oko te zijadeee ,,, ma ima i ostalih stvari mnogo bitnih stvari za razliku od te zijadee,a kod nas se kaze da jedna lasta ne cini proljecee
- Post n°262
maestro ima pletaša u 5-6 prekrasnih štekatih pletiva danas pa i ne znači ništa osim ako nema zijadu jebi ga takva su pravila
skopski maestro- Opomena
- Post n°263
ako si mislijo na vasu tradiciju upravu si potpuno ,ali zapmti da jedna lasta ne cini proljece
vrca- Broj postova : 31
Registration date : 03.02.2011
- Post n°264
Na Batudi je bolnica,a ovdi je umobolnica.....Zivili forumi hahaha
Gost- Gost
- Post n°265
vrca je napisao/la:Na Batudi je bolnica,a ovdi je umobolnica.....Zivili forumi hahaha
Hahahahhahaahahhahahaha vrca kralju
Maestro jednom ćeš ti razumit šta je zijada, a ko zna možda i nećeš. Nećeš ti bit kriv, nema te ko naučit...
toni mostar- Broj postova : 182
Registration date : 28.07.2011
- Post n°266
ovo je bolje od lexiliuma
skopski maestro- Opomena
- Post n°267
dabi bilo dobro za vas poneke, a umalo zaboravih da spomenem i sebe neka bude kako vi kazete i neka tako ostane ,sta tu mogu ja nisam kriv sto je tako nemogu ja proti bozije volje tako je sudbina htjla ,,,prijatelji moji dragi,,,pozdrav tradicionerima
zadranin- Broj postova : 232
Registration date : 06.03.2010
- Post n°268
To MAESTRO majstore od pisme oni misle da je zijada sve , a di je to za teška pletiva , te zadane ture koje pivaju tići , sve po redosljedu i zanatu , zije ima na svakom kantunu , to šta ti gojiš i držiš je već nešto šta se zna početak , kraj , pravila itd , sad mi je jasno što je to STP , nije ni SPLITSKA ni SINJSKA , nego SKOPSKA TRADICIJA PJEVA , pozzzzzzzzzz 10 points from Skopje
klapa-sinj- Broj postova : 120
Registration date : 13.09.2010
- Post n°269
Ovaj maestro me podsjeća na barbu sa free batuda forum ,samo je razlika šta ovi stavi koji snimak ,a ovo ostalo je identično hahaha
skopski maestro- Opomena
- Post n°270
pozdrav svima radni narode ovog foruma,de se mozda niste uspavali,nema vas dugo vremena da se malo da bi objesio nesto drugo moram nesto i ja pogledati ,da bi video sakim imam biznis mislim da ste merazumeli drugovi i drugarice ovog foruma,,,,,,dosad je samo jedan ispunijo normu a toje ,,,,zoran,v,,,,,,mozda i vi imate po nesto slicno njemu ,hahahahaha,ovo se odnosi za ostale a znase o kome je rec
- Post n°271
maestro ti si za mene meštar svaka čast ti sve lipo ufino diplomatski i pošteno ,ee ža mi je sta nisi malo bliže
skopski maestro- Opomena
- Post n°272
pozdrav svima nešto ste se ušutelji i primukli oko školovanja
valjda ste nešto naučili za ovu godinu pa dajte pohvalite se malo
ko je ko šta naučijo nekogog štigliča ili bastarda ili mozda ste promašili i ovu godinu jer tako je svugde po svetu
da nebude i ovo svačeno kao što je bilo ....da ja provociram
pozdrav majstorima
valjda ste nešto naučili za ovu godinu pa dajte pohvalite se malo
ko je ko šta naučijo nekogog štigliča ili bastarda ili mozda ste promašili i ovu godinu jer tako je svugde po svetu
da nebude i ovo svačeno kao što je bilo ....da ja provociram
pozdrav majstorima
- Post n°273
maestro ti nas poduči ti si ode meštar mi neznamo ništa..pričat ti sta i sad triba radit ,pa makar nas nešto nauči
skopski maestro- Opomena
- Post n°274
lord189 je napisao/la:maestro ti nas poduči ti si ode meštar mi neznamo ništa..pričat ti sta i sad triba radit ,pa makar nas nešto nauči
pozdrav lorde
nemoj tako .jer znam da si i ti veliki maesrto .tako su mi rekli
skopski maestro- Opomena
- Post n°275
pozdrav svima i amaterima i profesionalcima
nešto ste se učuteli oko ove škole pjeva.da ve mozda oni moji tcunami uplašili ..jer ako je tako obečavam da sada za sad neču obesiti ..da bi vam bilo komotno na forumu .ostavljam mesto i vama pa mozda se i ja uplašim prijatelji moji
mala šala pa treba malo da se
nešto ste se učuteli oko ove škole pjeva.da ve mozda oni moji tcunami uplašili ..jer ako je tako obečavam da sada za sad neču obesiti ..da bi vam bilo komotno na forumu .ostavljam mesto i vama pa mozda se i ja uplašim prijatelji moji
mala šala pa treba malo da se