euzebio je napisao/la:Ako nekoga ne možeš pobijediti onda mu se pridruži. Mogu li i ja među glatke? Biću dobar i pokoran, pristojan, kulturan jer se takvi i primaju među glatke.Ali ipak bi volio najprije čuti kako izgleda taj fenomenalni svijet u kojem se tiće hrani iz ruke a oni ti pjevaju lirske glatke zijade. Dajte gospon Bizar stavite jednog da svi želanduri ugledaju svjetlo, a ne da ono bude samo za odabrane. Cilj foruma je druženje, pomaganje, toplina među ljudima. Gospon Bizar, udijelite mrvice sa stola i nama grezima, neka nas obasja nebeska svjetlost a neka nam svevišnji Bog podari mudrost i raj u obliku lirsko kolombarsko mliječno glatke zijade. Stavite jednog osrednjeg, ne mora biti ono najbolje i najsvetije što glatki imaju, da nam nebeska svjetlost GMO-a ne bi oštetila vid, jer privikavanje na svjetlost mora biti polagano. Obećajem da ću i ja početi hraniti ptice na ruku, primite i mene, viditi će te da nisam loš, iako sam malo zastranio jer su me učili naopako oni grezi. Budite dobri gospon Bizar, stavite vi jednog svoga dok čekamo da se milost Božja spusti sa biranih splitskih visina na sve nas. Zahvaljujem unaprijed. Zauvijek vaš odani Euzebio.
P.s. poslati ću vam adresu pp da mi možete poslati pristupnicu . Uplatnice mi šaljite također poštom ali ih razdijelite na ravnomjerne rate. Još jednom hvala. U iščekivanju svjetlosti u obliku snimke grdelina srdačno vas pozdravljam. Vjerojatno će prije Godot nego vaši grdelini ali isplati se čekati, jer ono što stiže je nebeskog podrijetla.
koja propovid ovo je tičasrki očenaš