PESTI je napisao/la:
Nemoj tako klapa.
Znaš da ima više foruma koje i sam posjećuješ .
- Klapa Sinj kaže: Tko više mari za KALAHARI?...
NIJE ISTINA, jučer je bilo 23.TOČNO JA BROJIO tičara (Brabus je došao kao 22. a Vele kao 23.
-Ujedno zahvaljujem Marinu, Malinois-u, DvaGrdelina,Jeri..... na dolasku i druženju ugodnom.
- Ujedno skromno pitam šta je to točno "STP"? Ako mi netko može dati neku definiciju-objašnjenje-obrazloženje (bio bih veoma zahvalan)?
Neke opće odredbe "STP-a".Imaju li STP neki statut?, sjedište,tko su zastupnici,članovi kakva je to grupa-udruga-organizacija,savez...?
Imaju li pečat, kojeg je oblika pečat?Mogu li se kao takvi udruživati s drugima?Imaju li upravni odbor?Jeli njihov rad javan?Koji imaju program, smjernice, zaključke ciljeve, orjentacija iste?Imaju li počasne članove ili redovne? Članarina?Imaju li neku godišnju skupštinu, imaju li neka svoja tijela?Kad i kako se natječu??Po kojem standardu?
TKO JE predsjednik, dopredsjednici, upravni odbor????Imaju li imovinu? Tko skrbi o imovini...???HAHAHAHAAAA
--Da skratim STP ne postoji( a Kalahari DA ), niti je ikada postojao, u Splitu postoji samo "službeno-oficijelno", natjecanje (te kao takvo i prijavljeno nadležnim institucijama) pjeva grdelina ,a koje se natječe po prijedlogu standarda g.Ž.Selaka.
- Molim, a ako stvarno postoji , da mi se odgovori na gore navedena pitanja???Hahaaa