by Gost ned 6 oľu - 13:33
E BOCKA , legendo slavujarstva ! Opet si fulio ime, ali nema veze,nadam se da u trecem obracanju neces jer tad kazu "i Bog pomaze"
Sad malo o tvom postu. Nemoj to da gledas negativno,ja te to srdacno zamoljavam jer time ces nahajcati moderatore i moji ce se postovi prekrajati i time gubiti znacenje i smisao. Za tvoju informaciju,nikoga neprozivam jer neznam ko se moze identifikovati sa mojim postom,stvarno NEZNAM, taj ko sam sebe nadje u postu neka se i odazove. (mozda oni koji iza mojih ledja sami sebe zavaravaju?)
Nema potrebe da te pitam,da si nasao ono sto sam nasao ja,da se o tebi i tvom uzgoju pise po nekim forumima(npr. da si makedonski-prevarant),i da to pise neko (pod laznim imenom) od koga to neocekujes i poznajes ga sa ovog foruma, a pored toga ima i publike koju ti nisi ocekivao da ce biti ta "publika". Ako ce mo tako,onda ce mo otvoriti karte,da vidimo kod koga su kakve...
Hvala ti na ponudi, covjek koji mi je nedavno poklonio Faganela,ima vise vrsta/podvrsta slavuja,i nudio mi je da uzmem sta hocu,volijera mu je 650m2. Ali ako bi to tebi znacilo,da ja uzemem tvoj poklon,ja cu ga i uzeti i uzvratiti svojim poklonom! Ja tebi oprastam,jer vidim da znas gdje si ti pogrijesio(prozivka - pa sutnja na moj odgovor),a ako sam ja negdje pogrijesio prema tebi,u svojoj rekaciji, ti primi moje izvinjenje. Postujem tvoje godine i jos jednom te molim da neshvatas moju teoriju o uzgoju kao nesto lose,naprotiv znaj da je samo ta metoda original a sve ostalo kopije.
Ps. necemo vise o ovome na ovoj temi, neka ovo bude zadnji post, ovdje ce mo o uzgoju, a mozes i o slavujima samo nemoj vise pominjati to gore...tome nevrijedi vise posvetiti ni sekund nase paznje.
Zadnja promjena: EUMOx; ned 6 oľu - 13:43; ukupno mijenjano 4 put/a.