pavao je napisao/la:amo bizar vidi se da volis biljke,stavi slike na forum da vidimo sta si ti posadio ili koji bonsai,nevisis bezveze na tim forumima nesto nam skrivas
Prijatelju, bez skrivanja, nema laži,nema prevare, nema trgovine(kod mene), sve je veoma jednostavno i transparentno, moja su ti vrata otvorena, dobrodošao si (šta više, volio bih da dođeš i vidiš kako pivaju ČETVEROSTRUKO PLETIVO I ZIJADU one ptice što su ti rekli da su krepale).To je danas, što će biti sutra...
Znači, imam stvarno kvalitetne, mlade grdeline(kojima trenutačno branim da pjevaju), koje je potrebno SVAKI DAN minimum 20.minuta slušati (još jednom hvala Malinois-u, ovo si nas ti naučio-savjetovao), a ako to nisi u stanju-mogućnosti, promijeni hoby.
Iz navedenog proizlazi da ja moram svaki dan stati-dežurati na jednom mjestu, a nisam baš (ljubitelj) od stajanja-besposlice,mrzim ljude što sjede "onako", te ja lagano počinjem nešto "terapijski" raditi, prvo se počinjem zanimati za HYPERTUFA (molim pogledati što sve ljudi rade : hypertufa ideas).
Poslije sam vegetativno reznicama ožilio 200.smokava, a sad (jer još nije stađun) pripremam posude-lonćiće za turnus masline,....... sve navedeno (znači, ptice, hypertufa uzorci, reznice)su vidili: ZoranV,Marin,Brabus; WD 40,DvaGrdelina.
-Ništa ja nisam novo izmislio, ja samo imam više prostora za svoju terapiju, g.Malinois sve to isto radi(dežura-sluša ptice),pripremi kavu i izrađuje ćibe-kaveze za ptice.Vjerujem da i drugi, kojima je hoby pjesma ptica, na neki drugi način "ubijaju" vrijeme dok dežuraju-slušaju ptice. Pozzzz
ps
Crve, isprika, opet sam skrenuo s hortikulture, ali sam morao odgovoriti.
Možda poštovani crve, kad se ova tema "uspori" da otvoriš temu hypertufa?????? hahahaaaaa