+9
vlada nish
ssarava1
MARIN
Vrbanja
ticar
zelandur
kreso
DjordjeVet
Vasko-MK
13 posters
Moj novi pticarski kutak
Vasko-MK- Broj postova : 318
Registration date : 22.01.2010
- Post n°1
Moj novi pticarski kutak
DjordjeVet- Broj postova : 448
Registration date : 11.06.2008
- Post n°2
Re: Moj novi pticarski kutak
evo, da ja budem prvi koji ce dati komentar...
sve izgleda jako lijepo i uredno, jedino bih ja sve ovo okrenuo, tj. postavio ledjima uz ovu stranu balkona sto se vide cigle...
tako ce tebi biti dostupnije za hranjenje i ciscenje, a imaces i bolji pogled na ptice...
sve izgleda jako lijepo i uredno, jedino bih ja sve ovo okrenuo, tj. postavio ledjima uz ovu stranu balkona sto se vide cigle...
tako ce tebi biti dostupnije za hranjenje i ciscenje, a imaces i bolji pogled na ptice...
- Post n°3
Pozdrav iz Makedonije
Potpuno si u pravu Djordje, kritika na mestu. To je bilo i prvo planirano, ali nije uradjeno zbog dva razloga i to : Zatvara se roletna kompletno i ptice su izlozene na direktni vetar, odnosno duva prema njih. Ali nije iskljuceno da se okrene, nije to nista tesko . Samo imao sam u obzir da osim ptice terasu koristimo i mi, preko ljeta posebno, tako da je potrebno da roletne budu funkcionalne. Hvala ti na komentaru. Pozdrav
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°4
dobro sredjen kutak a reci mi kad dogodine bude sezona oce li tu bit parenje ,kakva ce temperatura bit i osvjetljenje jer dan ce bit puno kraci il ces cekat prolice ko ja pa pocet tamo negdi oko 4 miseca sa parenjen
zelandur- Opomena
- Broj postova : 244
Registration date : 13.03.2010
- Post n°5
sta ovo drzis kokoši
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°6
sve je dobro samo pazi da kad ih zatvoriš s tim najlonom da se ne podave.
Vrbanja- Broj postova : 378
Registration date : 07.03.2010
- Post n°7
Lijepo i uredno
Sad razmisljas na balkon da mozete ti i tvoja ljepsa polovina koristiti ali ako ti se perje podvuce pod kozu
onda ces samo razmisljati kako ces iskoristiti svaki slobodan prostor za svoje pernate ljubimce
samo polako ali sigurno
Sad razmisljas na balkon da mozete ti i tvoja ljepsa polovina koristiti ali ako ti se perje podvuce pod kozu
onda ces samo razmisljati kako ces iskoristiti svaki slobodan prostor za svoje pernate ljubimce
samo polako ali sigurno
- Post n°8
Pozdrav iz Makedonije
Pozdrav Kreso. Hvala ti sto si iskomentirao i drago mi je da ti se svidja. Meni je najpre bitno da se oni prilagode i aklimatizuju ovdje, a sto se tice parenja sacekat cu 4 mjesec iduce godine naravno, kad se produzi dan i podigne temperatura, pa vidjet cemo kako ce da bude. Pokusacu ovdje pa ako ne ide moze koji kavez i unutra gde je stabilnija temperatura .
Pozdrav Ticar. Najloni su za svaki slucaj, kad je jaci vjetar ili kad pada kisa i duva vjetar istovremeno, da bi ih zastitio. Ipak ima cirkulacija zraka, tako da ne bi bilo problema. Ipak preko ljeta pazljivo naravno. Hvala ti na savjetu, postujem iskustvo.
Pozdrav Zelendur. Valjda se na slikama vidi sta drzim.
Pozdrav Vrbanja. Lepsa polovina jos nije stupila na snagu , trebalo bi uskoro. I ona je veliki ljubitelj zivotinja pa se lako dogovorimo . Hvala ti ..
Pozdrav svima ..
Pozdrav Ticar. Najloni su za svaki slucaj, kad je jaci vjetar ili kad pada kisa i duva vjetar istovremeno, da bi ih zastitio. Ipak ima cirkulacija zraka, tako da ne bi bilo problema. Ipak preko ljeta pazljivo naravno. Hvala ti na savjetu, postujem iskustvo.
Pozdrav Vrbanja. Lepsa polovina jos nije stupila na snagu , trebalo bi uskoro. I ona je veliki ljubitelj zivotinja pa se lako dogovorimo . Hvala ti ..
Pozdrav svima ..
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°9
Vasko-MK je napisao/la:Pozdrav Kreso. Hvala ti sto si iskomentirao i drago mi je da ti se svidja. Meni je najpre bitno da se oni prilagode i aklimatizuju ovdje, a sto se tice parenja sacekat cu 4 mjesec iduce godine naravno, kad se produzi dan i podigne temperatura, pa vidjet cemo kako ce da bude. Pokusacu ovdje pa ako ne ide moze koji kavez i unutra gde je stabilnija temperatura .
Pozdrav svima ..
Vasko ovo zadnje dobro provjeri,dok nije kasno!
- Post n°10
Pozdrav iz Makedonije
Pozdrav Fredi. To je provjereno jos u pocetku, cak je i bio uslov ,tako da oko toga nema problema. A moju buducu lepsu polovinu si imao prilike da upoznas u Klek, i ako si primjetio puno vremena je provela uz Acinu nemacku ovcarku Donu, bas su se sprijateljile. Ali ipak prihvatam savjet starijeg i iskusnijeg, sa zenama nikad ne mozes biti siguran ( da se ne navrede forumasice ).
Hvala ti ...
Hvala ti ...
ssarava1- Broj postova : 146
Registration date : 31.03.2009
- Post n°11
Pozdrav.Jedan dobronamjerni savjet.Prijatelju, umjesto najlona stavi providnu ribarsku mrežu.Jes da ti neće štititi ptice od vjetra, ali hoće od jastreba, golubova i vrabaca ( da ti ne prenose nametnike na ptice ).
- Post n°12
ssarava1 je napisao/la:Pozdrav.Jedan dobronamjerni savjet.Prijatelju, umjesto najlona stavi providnu ribarsku mrežu.Jes da ti neće štititi ptice od vjetra, ali hoće od jastreba, golubova i vrabaca ( da ti ne prenose nametnike na ptice ).
Pozdrav. Hvala na savjetu, inace je i to u planu, moram ih zastiti od divljih ptica, predatora a i komaraca.
- Post n°13
Pozdrav iz Makedonije
vlada nish- Broj postova : 155
Registration date : 09.05.2009
- Post n°14
Na tako malom prostoru možda i nije moglo bolje, možda bi bilo bolje rešenje da ti svi kavezi budu od drveta ili u boji drveta kako bi sve izgledalo mnogo kompaktnije i po meni lepše.
waterslager bitola- Broj postova : 145
Registration date : 13.01.2010
- Post n°15
Pozzzzz Vasko....Vazno je da si zaposeo prostor na vreme...A posle sredices ti to jos bolje...SAMO NAPRED!
- Post n°16
Pozdrav iz Makedonije
waterslager bitola je napisao/la:Pozzzzz Vasko....Vazno je da si zaposeo prostor na vreme...A posle sredices ti to jos bolje...SAMO NAPRED!
Hvala ti waterslager. Sredjujem polako i sirim granice . Pozdrav..
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°17
Vasko legendo ,super si ti ovo napravio .SAMO NAPRIJED
- Post n°18
Pozdrav iz Makedonije
Hvala ti puno prijatelju. Trudim se da bude sto bolje, ali jos imam da ucim, tek sam na pocetku. Zahvaljujuci dobrim ljudima ovde na forumu i njihovoj nesebicnoj pomoci, nadam se da ce biti sve bolje. Puno pozdrava
- Post n°19
Pozdrav iz Makedonije
- Post n°20
Pozdrav iz Makedonije
Pozdrav svima
Evo kako sam i na pisao u temi " malino kanarinci " nova desavanja oko ptica kod mene.
Skola pjeva :
Maticne ptice na zasluzenom odmoru :
Harem gde se odmaraju maticne zenke i njihove kceri :
Maticni muzjaci :
Prostor za ucenike koji su neposlusni i ne slusaju ucitelja ( za sad prazan )
I na kraju cosak koji je ostao za mene da sedim i slusam kako napreduju mladi
u pjesmi, naravno i kad dodje neki kolega u goste
To bi bilo sve, toliko dopusta prostor nadam se da im nece biti lose. Ocekujem vase komentare.
Puno pozdrava iz Makedonije
Evo kako sam i na pisao u temi " malino kanarinci " nova desavanja oko ptica kod mene.
Skola pjeva :
Maticne ptice na zasluzenom odmoru :
Harem gde se odmaraju maticne zenke i njihove kceri :
Maticni muzjaci :
Prostor za ucenike koji su neposlusni i ne slusaju ucitelja ( za sad prazan )
I na kraju cosak koji je ostao za mene da sedim i slusam kako napreduju mladi
u pjesmi, naravno i kad dodje neki kolega u goste
To bi bilo sve, toliko dopusta prostor nadam se da im nece biti lose. Ocekujem vase komentare.
Puno pozdrava iz Makedonije
Vrbanja- Broj postova : 378
Registration date : 07.03.2010
- Post n°21
Pzdrav Vasko!
Pocelo je i sa prosirivanjem prostora znaci perje je uveliko zaslo pod kozu
Samo polako ali sigurno
SRETNO
- Post n°22
Pozdrav iz Makedonije
Hvala ti puno prijatelju , prvo na velikoj pomoci a poslije i na lepim zeljama.
Pozdrav
Pozdrav
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°23
Vasko ,druzimo li se ove godine u Strugi?
- Post n°24
Naravno prijatelju, da smo samo zivi i zdravi. Znaci odlucio si da nas posjetis ove godine u Makedoniju, odlicno
Puno pozdrava pa se vidimo
Puno pozdrava pa se vidimo
Dino- Broj postova : 19
Registration date : 24.12.2012
- Post n°25
ma super je i ovako bitno je da si sve skockao i da iako kako se vec vidi zivis u stanu ti mozes uzgajati kanarince sve skockano i super zaista