+67
Jack Sparrow
krepat ma ne molat
zelandur
skopski maestro
Mozaik
many
gramofon
sanchez33
colic
Starac_Mostarac
brunomarko
evmolp
dva grdelina
echeberija
Sina BL
matija
BOSKO
pavao
bizar
veso09
zijada
batke
brabus
Antonio-Kovac
toni69
Ranko Labovic
dr.nenad86
zoranV
ERVINO
Dule
damir64
MARIN
malinois
carduelismo
mutacija
Carduel
komiza
refa95
PESTI
kreso
Merlo
zoran ptice pjevice
krnjolac
crv
Miljenko
Zac16
Dax BG
deny
vansal
sestoperac
armin71
zvrcko sen
kemo89
žalacST
steva318
Zvrcko
bocka
lord189
Fago
ikayke
saso78
seadriver
milos0205
xyz
ticar
DjordjeVet
Dean
71 posters
priprema grdelina za parenje
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
- Post n°276
Re: priprema grdelina za parenje
To sam baš promislija. Makni ti njih lipo gori u verandu, jer grdelin je jako teritorijalna tica i možda joj ne daju mira da legne u gnizdo ti pusti pivači.
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°277
Nemam bas nekog iskustva sa cd jajcanom za grdeline,pa me zanima kako je najbolje davati,i jel je potrebno mociti kao sto piše na kutiji?moji je uredno tamane onako suhu.
refa95- Broj postova : 1274
Registration date : 12.04.2009
- Post n°278
ako je jedu tako suhu tako im i daji mada je bolje da skuhas jedno jaje i dodas 2 supene kasike tog cede-a i sve ce biti ok probaj tako
ERVINO- Broj postova : 628
Registration date : 02.12.2009
- Post n°279
krnjolac je napisao/la:Nemam bas nekog iskustva sa cd jajcanom za grdeline,pa me zanima kako je najbolje davati,i jel je potrebno mociti kao sto piše na kutiji?moji je uredno tamane onako suhu.
Prijatelju ako ti jedu suho ništa nemoj mijenjati - ja klijavo sjeme "šušim" sa suhom jajačanom....daji puno zelenog i bogatu mješavinu sjemenki i to je to ........
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
- Post n°280
lorde nevalja grdelinku ni prerano usilit jer nije njeno vrijeme, nije to kanarinka, grdelini su posebna vrsta tako da je i to jedan od rezultata zasto radi gluposti
Dax BG- Broj postova : 331
Registration date : 15.04.2009
- Post n°281
Lorde moj, vidi se entuzijazam kod tebe i želja za postizanjem rezultata... Ista ženka je kod tebe prošle godine nosila kao šašava i imao si silnih problema sa istom. E sad...
Nisi je odmorio kako treba, veštački joj produžio dan i očekuješ da krene pre vremena kako treba. Prvo ćeš morati u nedelju na misu da fratar izmoli par molitvi u ime tvoje grdalinke, pa da joj upališ sveću za zdravlje i onda se svi molimo bogu...
Nisi je odmorio kako treba, veštački joj produžio dan i očekuješ da krene pre vremena kako treba. Prvo ćeš morati u nedelju na misu da fratar izmoli par molitvi u ime tvoje grdalinke, pa da joj upališ sveću za zdravlje i onda se svi molimo bogu...
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°282
krnjolac je napisao/la:Nemam bas nekog iskustva sa cd jajcanom za grdeline,pa me zanima kako je najbolje davati,i jel je potrebno mociti kao sto piše na kutiji?moji je uredno tamane onako suhu.
ma u jajčanu hranu pomješaj još nigera i to daji a možeš i s proklijanim sjemenom nemoj da bude mokro nek se osuši bar po ure jer ako tako ostaviš dva dana uvatit će se pljesan...ma kad je vrime parenja možeš toga davat koliko oćeš jer ptice lete u ovećim parilicama i imaju kondicije
- Post n°283
seadriver je napisao/la:lorde nevalja grdelinku ni prerano usilit jer nije njeno vrijeme, nije to kanarinka, grdelini su posebna vrsta tako da je i to jedan od rezultata zasto radi gluposti
heh eto vidiš šta se dešava kad svitlo ostaviš upaljeno uru duže ee bože moj a prošle je godine bila u po krune nije se dobro niti prominila a ove je godine lipa ko slika piva ko i muško u verši baca zijade koje se jedine i razumiju u toj verši a neznan šta da napravin jedino izvadija sna gnjizdo no splela je već drugo a muški piva kad se i svića ugasi,stare su to tice već a pokušat ćemo još par stvari napravit pa ćemo vidit rezultate na kraju....dobro kažee Dax BG zasad ćemo se molit bogu a ja idem da uplatim misu za grdelinušu...POOOOZZZ..!!!
Dax BG- Broj postova : 331
Registration date : 15.04.2009
- Post n°284
Ne obicnu misu, vec onu "specijalku" da peva hor grdalina i posle svi na gradele za njeno zdravlje. To mu dođe kao prinos žrtve
Gost- Gost
- Post n°285
evo ih gledam oko kuće ima na stotine grdelina al jos su u jatima ocito da im se ne zuri a i vrime je opet usrano depresivno kome je do sexa kad je ovako a ja imam jedan par jedna me napustila nenadano i neznam iz kojeg razloga pa samse žica kod jedne cjenjene osobe oće li imati koju žensku viška jer sam se satra priređivajući garažu i radeći letilice i gnjizda,a kako kažu jedan ko nijedan
- Post n°286
Dax BG je napisao/la:Ne obicnu misu, vec onu "specijalku" da peva hor grdalina i posle svi na gradele za njeno zdravlje. To mu dođe kao prinos žrtve
bože sačuvaj...
- Post n°287
ja joj izvadija jedno gnjizdo ona isto jutro splela novo al na boljem i skrovitijem mistu pa sad ćemo vidi krećemo u nove radne pobjede
Gost- Gost
- Post n°288
ajmo mudre glave molim odgovor,spario sa grdeline,muški mi vrti livo desno,piva jako,na glavi mu se nakostriši perje,igra se sa končićima po letilici,kljun mu pobilio,jel to znak da je spreman za sex ali ženka ga baš i šljivi puno mada sam primjetio da se i ona napuše malo s vrimena na vrime i gleda ga šta radi,kako znam e pa ljudi moji ćirim ih kroz bužu na vratima sva mi kolina poderana
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°289
dobar je to znak,moglo bi uskoro biti i poneko jaje
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°290
I ako smatram da ne pripadam mudrim glavama, moram ja postaviti i druga kontra pitanja kako bismo došli do cilja a to je da dobijete mlade štiglice.
# Koliki je kafez u kome su smešteni štigliči ?
# Na kakvo se mesto nalazi ta parilica ?
# Ima li dovoljno svetlosti
# Jesi li pripremio uslove u parilici (gnjezdo, materijal)
# Koliko su stare štiglice
I da ne nabrajam dalje, znači nije samo sex u pitanje, priprema je uvek bila veliki faktor ka ostvarenju cilja.
Eto kako mi iskusne glave razmišljamo
Pozdrav Bocka
# Koliki je kafez u kome su smešteni štigliči ?
# Na kakvo se mesto nalazi ta parilica ?
# Ima li dovoljno svetlosti
# Jesi li pripremio uslove u parilici (gnjezdo, materijal)
# Koliko su stare štiglice
I da ne nabrajam dalje, znači nije samo sex u pitanje, priprema je uvek bila veliki faktor ka ostvarenju cilja.
Eto kako mi iskusne glave razmišljamo
Pozdrav Bocka
Gost- Gost
- Post n°291
a moj zorane ja kad se uvatim nečega nemam granice ljudi prolaze ulicom a zamisli mene klečim i ćirim kroz rupu a prva godina mi je da parim u drugoj letilici do njih imam malino kanarinku i grdelina,pa svako malo ćirim kroz bužu a živci odošeee ako pogodiš pa bude šta auuu veselja
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°292
treba biti strpljiv,a ako ti je prva godina,onda je strpljenje slabija strana,ali kako kaže Bocka,treba sve vidjeti i posložiti i onda čekati rezultate,a ako je sve kako treba sa uvjetima,bitće onda i ptica
Gost- Gost
- Post n°293
pozdrav boka...parilica cca 60x50x50 u garaži sa staklima tako da ima dovoljno svetla,znači od svitanja do mraka,prirodno svjetlo,samo par stupnjeva toplije nego vani,po 2 gnjezda u svakoj na različitim lokacijama da bira uredno maskirana,dajem im jajčane klijano,pupove kostriša,maslačka,grata im malo lješnjaka kažu ima vitamina e, juteni končići trave,tj.sijena,malo pamuka za predigru
- Post n°294
pleya je napisao/la:ajmo mudre glave molim odgovor,spario sa grdeline,muški mi vrti livo desno,piva jako,na glavi mu se nakostriši perje,igra se sa končićima po letilici,kljun mu pobilio,jel to znak da je spreman za sex ali ženka ga baš i šljivi puno mada sam primjetio da se i ona napuše malo s vrimena na vrime i gleda ga šta radi,kako znam e pa ljudi moji ćirim ih kroz bužu na vratima sva mi kolina poderana
dok ne vidiš da ona nosi materijal nemoj na ništa računat
- Post n°295
Sve ovo šta si naveo je ok. , samo da je parilica još 20 do 30cm veča bilo puno bolje.
Sada forsiraj maslačaka i nadam se da češ uspjeti.
Pozdrav Bocka
Sada forsiraj maslačaka i nadam se da češ uspjeti.
Pozdrav Bocka
Gost- Gost
- Post n°296
e lorde znam ja to dok ona neda džabe sve tako je i nama a neznam ako nebude crnu joj vunu majka prede
Gost- Gost
- Post n°297
znam bocka da bi bilo bolje al sam od letilice 120 pregradio i napravio 2 parilice,jebg.. krizna vrimena zavladala u nas
- Post n°298
pleya,
Nemoj da ne izađe ko po onoj poslovici pa da napraviš :
"Od jednog čoravog, dva slepca"
Ja bi ti savetovao da tu parilicu koristi samo jedan par štigliča.
Nemoj da ne izađe ko po onoj poslovici pa da napraviš :
"Od jednog čoravog, dva slepca"
Ja bi ti savetovao da tu parilicu koristi samo jedan par štigliča.
Gost- Gost
- Post n°299
e bocka ova narodna ti je jaka,sad stoji kako je napravljeno iduću sezonu udaramo ozbiljno s parenjem radiću parilice 100x50x40 mislim da je to i po standardu za uzgoj divljih mislim da je zvrcko tako napisa a je pametna glava što je je ....zvrcko
- Post n°300
evo kolege kao što sam predpostavio danas sam dobio drugo jaje i to u gnjezdo izleženo čini se da je doša kraj razbijanja jaja dakle evo četvrti misec a u mene druga kovada već
Zadnja promjena: lord189; čet 1 tra - 17:54; ukupno mijenjano 1 put.