kreso je napisao/la:Svak je jedne godine tek pocea bilo prije jednu ,dvi ili deset nije bitno i ti si bija pocetnik tako da ti nema smisla te gluposti pisat sta pises Eumo , nego budi pristojan a ne bahatit se svako malo a Merlo ti je dobro napisa jer su ti samo Dalmatinci pod navodnicima ili u negativnom smislu zato pomalo s tipkovnicom i ne triba se niko s nikin vridjat ima nas od svakud i svi su dobrodosli al niko ne pise tako ko ti "ufino pa sa strane kako se po nasemu kaze"!
tako je, bice da si upravu, a ja da lazem,sad bi ti i merlo trebali mjenjati dogadjaje iz mog zivota i trebao bi pisati kako kome pase,pa nemoze pisem istinu, i nevidim poslje drugog objasnjenja sta tu nije jasno. Ljudi su izmisljali,govorili kontra samo da neuspijes,lagali su da su to vidjeli u Dalmaciji, i to je to,kratko jasno, sto su oni to radili to je do njih,to sam naveo kao primjer jer sam htio reci da je to lose,ili pomozi covjeku iskreno ili mu nemoj govoriti ni kontra. Nemam ja sa tim nikakve veze,govorim kako je bilo,i cim su se ljudi sluzili,poslusao sam i pogrjesio,sljedece godine uradio "kontra" i uspio. Shvatio u pozitivnom smislu,a dozivio u negativnom,a to sto se sad pokusava lansirati da sam ja rekao nesto protiv dalmatinaca, da sam administrator obojici bi vam dao ban,jer se namjerno pravite mutavi i trazite problem,izmisljate ga, tamo gdje ga uobste nema i gdje nepostoji.