by Gost sub 20 vel - 0:27
Crve,da budemo iskreni,ima stvari o kojima se suti i o kojima "sutim" i o tome netreba diskutovati a i vjerujem da je svaki uzgajivac godinama razvio neku svoju tehniku,ucio na greskama i sve to sadrzi i ponesto o cemu se suti. Mislim da to nije problem,nego bi bilo problem govoriti kontra,kao npr. meni sto se desilo neke 1987-8,ljudi mi govorili kontra o bastardiranju u stilu "dalmatinci stavljaju parilice sto nize pri zemlji,nikako visoko" a to ti je bila carobna rijec kad pomenes dalmatince,i tako te namjerno zeznu nekom izmisljotinom dok nevidis sam gresku,e sa tim se neslazem,ili suti ili reci tacno i to je to.
To sta pitas, zenke se spremaju cim osjete spremnost muzjaka,znam da izgleda da on nju proganja ali takva je priroda,to tako i treba da bude,stiglic inace pari rano ujutro i pred sumrak. Zenku prije spajanja naravno moras da pratis i sam vidis po pokretima i cujes po javljanju dali je spremna i koliko, i to ti je to. Muzjak je uvjek u vecoj zestini,zasto? jer se podigne testosteron,a testosteron je kljuc zestine i nagona,i susta je suprotnost od estrogena koji vlada zenkom.
Ps. razmisljam nesto da mi napravis grdelina ulje na platnu,nekih 80 x 45cm ...