+67
Jack Sparrow
krepat ma ne molat
zelandur
skopski maestro
Mozaik
many
gramofon
sanchez33
colic
Starac_Mostarac
brunomarko
evmolp
dva grdelina
echeberija
Sina BL
matija
BOSKO
pavao
bizar
veso09
zijada
batke
brabus
Antonio-Kovac
toni69
Ranko Labovic
dr.nenad86
zoranV
ERVINO
Dule
damir64
MARIN
malinois
carduelismo
mutacija
Carduel
komiza
refa95
PESTI
kreso
Merlo
zoran ptice pjevice
krnjolac
crv
Miljenko
Zac16
Dax BG
deny
vansal
sestoperac
armin71
zvrcko sen
kemo89
žalacST
steva318
Zvrcko
bocka
lord189
Fago
ikayke
saso78
seadriver
milos0205
xyz
ticar
DjordjeVet
Dean
71 posters
priprema grdelina za parenje
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°376
Re: priprema grdelina za parenje
Gost- Gost
- Post n°377
bocka je napisao/la:EUMOx, da ti iskreno kažem da bi i ja u trnutku proradio kod Beyonce.
hahahaha , tooooo Bocka legendo ,svaka cast
Ps. e Bocka, a prije nego sto dodje Beyonce, grickamo chips od brasnenih,klijalog,i jaja,
Gost- Gost
- Post n°378
a našminkaću ja nju majku joj ljubim, a i njemu ću frizuru popraviti, malo viagrice u vodu... i tanananaaa bićee sexa
Gost- Gost
- Post n°379
a ljudi moji za beyonce natucite se dobro luka i čašu domaćeg crnjaka pa ćete vidit forme
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
- Post n°380
je asu a feta tvog prsuta iz TOG KRAJA ne bi lose dosla!
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
- Post n°381
EUMOx je napisao/la:seade dobro ti govoris pleyi,treba strpljenja,ali meni je uvjek sigurnija varijanta kad rasparim tj.zamjenim parove i oni prorade isti dan,ma isti tren. Sigurno bi i meni trebalo stpljenja da mi dovedes nekog gabora od zenske koja mi se nedopada,pa sad bili ja ili nebi,garant ovo drugo,a vec da dodje Beyonce proradilo bi sve u roku sekunde , to je primjer i kod tica,cak jos vise,tice imaju svoje pheromone i ako nisu u harmoniji onda je to tesko za uzgajivaca.
Moje se sve ptice vole ali jos ne zele praviti
Gost- Gost
- Post n°382
e krešo ma masnoća udara od njega,a je istina dobar je to proizvod..a moj sea ma ne moraju se one meni volit puno samo neka se igraju hopa cupa
Gost- Gost
- Post n°383
dobro seade kad je tako,nemas onda problem.
ps. evo kod mene jutros izabela snjela jaje,a i ostale su napirene ko bomba, bice sad "vozi mishko"
ps. evo kod mene jutros izabela snjela jaje,a i ostale su napirene ko bomba, bice sad "vozi mishko"
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°384
a evo u mene pršut pri kraju skuva se jedan za uskrs a dok se kuva pršut doša cili komšiluk sta drži tiće pa smo ih malo vadili slušali svak svoga u mom vrtlu ..bilo je tu i verduna i grdelina i fanganela no svi su se zajebali mislija svak uzet fetu dvi da stavi u sendvić i malo omasti brk al bija je post čista srida ćaća nije da ni blizu nož da mu priđe pa su svi ošli potuljeni hahaha
no vratimo se mi temi u mene se čeka treća kovada može svaki dan krenit ženka je napuvana može čak i sutra bit jaje a možda je i jutros bilo samo ja nisan vidija jer san iša u školu...ostala jaja san stavija pod kanarinku a sad triba provjerit ima li plodnih triba vidit oće li bit šta kruva...
no vratimo se mi temi u mene se čeka treća kovada može svaki dan krenit ženka je napuvana može čak i sutra bit jaje a možda je i jutros bilo samo ja nisan vidija jer san iša u školu...ostala jaja san stavija pod kanarinku a sad triba provjerit ima li plodnih triba vidit oće li bit šta kruva...
Gost- Gost
- Post n°385
lorde jel bio pršut ili plećka za uskrs,de pitaj de staroga šta je kuva aj u neki nemo jos ni traga od jaja a evo i zimao opet dosla milina jedna
carduelismo- Broj postova : 94
Registration date : 17.10.2009
- Post n°386
Gost- Gost
- Post n°387
Carduelismo,igras se sa zivotom tog tica, uzeti jaje od kanarinke pa ga otvoriti , to i moze nekako,ali nemoj od stiglica , ili ti je zenka unapred obecala da ce ga prihvatiti nazad iz tvoje ruke i uredno hraniti? Nek ti je sa srecom sezona,ali nemoj to tako.
- Post n°388
nisam tigra uzeo u ruku !!
ne znam sto ga zenka stiglicusa nebi prihvatila nazad????
jaje nisam ja otvorio:::
Gost- Gost
- Post n°389
carduelismo je napisao/la:nisam tigra uzeo u ruku !!
ma uredu je, samo pucaj sto se mene tice,a mozes i tigra sljedeci put , a ja pisem bez > !! poruka je dobronamjerna .
e to neznam ni ja, zavisi kako ste se dogovorili
- Post n°390
poruka ti je dobronamjerna, ali nema uporiste u ovom sportu
izvaditi jaje ispod zenke u trenutku kada tic probija,pa ga vratiti kasnije pod istu zenku i misliti da ga ona nece prihvatiti je smijesno...
stavljo sam ,pod zenku majorke koja je imala neplodna jaja,mlade stare 6 dana i ona ih je odhranila bez ikakvih problema.
sve je do pripreme , ako su zenke u top formi hrane one i tice kukavice na satu
izvaditi jaje ispod zenke u trenutku kada tic probija,pa ga vratiti kasnije pod istu zenku i misliti da ga ona nece prihvatiti je smijesno...
stavljo sam ,pod zenku majorke koja je imala neplodna jaja,mlade stare 6 dana i ona ih je odhranila bez ikakvih problema.
Gost- Gost
- Post n°391
carduelismo je napisao/la:poruka ti je dobronamjerna, ali nema uporiste u ovom sportu
kad ti kazes,onda mora da je tako, i nisam znao da ti to sve tako laHko samaras, svaka cast,
zao mi je samo sto sam te do danas smatrao ticarem "prosjecnog" znanja,a sad vidim da si na vrhu ljestvice cim
se igras sa zenkama stiglica ko djete sa zveckom i ako tako nastavis bice ih ko salate pa ce i cjena pasti a cudi me
sto jos nije pala jer je kao sto kazes smjesno/i lako sve oko toga.
Zato ja i dodjem na forum,nebili pokupio koji fazon .
- Post n°392
konacno si skonto decko poentu ovog foruma , da si ovdje da ucis na njemu.
Gost- Gost
- Post n°393
carduelismo je napisao/la:konacno si skonto decko poentu ovog foruma , da si ovdje da ucis na njemu.
Jesi ti mene skonto ?
- Post n°394
nazalost ja nisam puno naucio na forumu o majorima jer ima samo jedan uzgajivac koji je odlican ali momak ne pise cesto a meni mrsko da ga moljakam,
a inace sam imao vrlo dobre mentore u ovom sportu , sve velikani i ljudi su vodeci u ovom sportu u svojim drzavama.
i nebi vise o ovoj temi
mozemo staviti slike u 9 mjesecu pa ko sta ima na setaljci da pokaze
drugarski pozdrav
a inace sam imao vrlo dobre mentore u ovom sportu , sve velikani i ljudi su vodeci u ovom sportu u svojim drzavama.
i nebi vise o ovoj temi
drugarski pozdrav
Gost- Gost
- Post n°395
carduelismo je napisao/la:nazalost ja nisam puno naucio na forumu o majorima jer ima samo jedan uzgajivac koji je odlican ali momak ne pise cesto a meni mrsko da ga moljakam,
i nebi vise o ovoj temi
drugarski pozdrav
ma nema zime, ako treba moze i odmah kompletan lokal,a 9 mjesec se podrazumjeva. Za velikane , malinkane, idole...kako ko ...
drugarski pozdrav i za tebe ,nadam se da nema zamjerki kad je sve drugarski.
Gost- Gost
- Post n°396
ma ljudi očito da nema jaja i mladaca kad pričamo samo pizdarije ovdje ajmo di su ti sretnici da bar ikoga vidim da mu ide od ruke
seadriver- Moderator
- Broj postova : 919
Registration date : 14.06.2008
- Post n°397
pleya je napisao/la:ma ljudi očito da nema jaja i mladaca kad pričamo samo pizdarije ovdje ajmo di su ti sretnici da bar ikoga vidim da mu ide od ruke
Rano je jos pleya, jel zenka cupa, nosi materijal, kakva je sad situacija kod tebe?
Gost- Gost
- Post n°398
pleya je napisao/la:ma ljudi očito da nema jaja i mladaca kad pričamo samo pizdarije ovdje ajmo di su ti sretnici da bar ikoga vidim da mu ide od ruke
evo ja,ide mi tu i tamo , i 2010 mi je 14ta uzgojna godina ,ali neuzdam se u srecu nego u sebe
Gost- Gost
- Post n°399
e moj sea.. u mene lula i dalje ništa se ne događa za sada evo sad doša s posla pa ih idem obići viditi ima li šta novosti
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°400
Daji in kume svaki dan pupove,1 dan od koštrica,a drugi od maslačka,po 7-8 pupova.