by grujo čet 4 oľu - 1:19
Nije mi jasno,zasto se vi koji ste konstantno na forumu ukljucujete na isti samo kada se pomene neko vama drag ili se postave vase ptice.Gde ste bili pre?
Ako ste vec toliko "DOBRI" poznavaoci pesme malinoa,zasto se niste ukljucili ranije da mi i od vas nesto naucimo.Ovde se iznose komentari, ma cije ptice bile postavljene,a to su nasa licna misljenja.Mnogi od vas se bas tada javljaju (iz pozadine),kada ih pogodi istina.Mozda mi nekad i pogresimo ali tu smo da naucimo gde gresimo i da to ubuduce ispravimo.
Molim sve vas koji ste poznavaoci ili odgajivaci malinoa a niste ukljuceni u forum,da se odmah ukljucite a ne da cekate kao Vlada da vas nesto pogodi pa da onda upadnete kao grom iz vedra neba.Mislim da mozemo svi zajedno i nesto nauciti jedni od drugih.
Ovakvih upada je bilo cesto u zadnje vreme i meni je veoma drago zbog toga (ima nas vise),a to je razlog sve veceg broja postavljanja video klipova i td.
Vlado meni je drago sto si tu i nadam se da ovo nece biti tvoj jedini post.Posto iz tvog teksta vidim da si "dobar" poznavaoc malinoa,mozda nam i pomognes u necemu
Sto se tice ovog odgajivaca Bojana Jovanovica ja mu se divim,ali na prostoru koji je izdvojio za ptice.Vidi se da je dosta ulozio i svaka mu cast,ali sto se tice kvaliteta ,dosta je los.Mislim da bi on trebao posetiti nekog odgajivaca koji ima dobre ptice i pazari nesto kako bi poprilicno popravio svoje jato.
Eto ja obecavam da cu doci kod njega ali kada mu Korkut posalje "ucitelja" da vidim kakav je ptica.
Veliki poz za Vladu i Bojana iz Nis