Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+77
kovac rupa
emirgrdelin
Chakala
Sokoly
zako
picolet
skopski slavejar
vrabac
toni mostar
mipticar
gramofon
angelo
skopski maestro
Darko
euzebio
Renato.M
echeberija
zijada
zoke007
tomi.st
bizar
ziko
veso09
Dadoni
DjordjeVet
Vrbanja
DAMIAN
Merlo
ticar
danijelvr
pippo
bocka
dr.nenad86
Boban NA
Drago_Nin
toni69
refa95
damir64
Dean
seadriver
komiza
IGOR 72
Siskin
krstokljun
Ad3l
grdelin-omiš
zvrcko sen
zadranin
aurora2000
Miljenko
Dax BG
ssarava1
saso78
krnjolac
mutacija
Dule
crv
vlado
Said_the_great
branimirf
Carduel
ikayke
lord189
zoranV
antonio
many
PESTI
malinois
kreso
riberi
MARIN
baltic
brabus
plafonko
Sina BL
Santa
zoran ptice pjevice
81 posters

TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA

IGOR 72
    IGOR 72

Broj postova : 18
    Registration date : 11.03.2010

TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA - Page 30 Empty Re: TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA

Postaj by IGOR 72 čet 10 lip - 23:48

zoranV je napisao/la:Greške koje se pojavljuju ,nisu namjerne,kako u našim narudžbama,tako i u Prsanovoj svirci,ali se ja bez obzira izvinjavam na greškama.
    Drugi put morate doći sami i naručiti koju makedonsku pjesmu. cheers
    A sutra zovem prsana da trenira Very Happy Very Happy Very Happy
    Very Happy cheers cheers
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 11 lip - 11:35

bocka je napisao/la:EUMOx, U potpunosti se slažem sve što si napisao u prethodnom postu.

Poznato je između svih pevača na balkanu da ova pesma je postala kao neki reper po kome se oni dokazuju , pa i u ovom slučaju Haris je dokazao i pokazao da je pjevač velikog kalibra.

Pesma je jako emotivna ali tokom pjesme pjevač treba izvuči najteške tonove prilikom izvedbe, e to je ono po kome se cene međusobno dobri pjevači.

Na kraju hteo bi se potsetiti poznate rečenice : Kad prolazite kroz Bosnu nemojte pjevati, kad prolazite kroz Srbiju nemojte igrati ali kad prolazite kroz Makedoniju nemojte pjevati ni igrati.

Koliko su dobri ovi susreti samo oni znaju koji učestvuju u njima, više puta prolazi mi jedna misao kroz glavu da dam jedan predlog a to je da u buduće organizujemo jedan drugarski skup od članova ovog foruma.
    Mesto nije bitno, bitan je direkni susret i ono pravo prijateljsko druženje.

Međutim mislim da je još rano da se ta ideja realizuje, dobro je počelo sa ovih lokalnih susreta i treba se puno pažnje posvetiti tim susretima i nekog vida takmičenjenja.

Ja sam i ove godine hteo pozvati u Makedoniju da prisustvuju ljude iz ostale ostale bivše Jugoslovenske republike u Prilepu i da tamo preliminarno se napravi neki dogovor o balkanskoj pjesmi (grdelina, štigliča, billbila itd.)

O tim dogovaranjima mogu potvrditi i ljude sa foruma sa kim sam obavio razgovore ali opet kažem da treba još koju godinu da ta ideja bude realnija i ostvarljiva.
    Dotle ostaje nam da uspostavljamo prave prijateljske odnose a vreme če nam pokazati dali je ideja ostvarljiva.

Po prirodi sam nostalgičar pa kad padnem u sevdah onda mogu satima da pišem, zato sada prekidam ovaj post i još jednom zahvaljujem se vasoj cenjenoj pažnji prema meni kao najstarijeg člana ovog foruma i u ime svih makedonaca želim uspeh ovom forumu i iskreno prijateljsko druženje.

Pozdrav Bocka

Ako bi bio prisutan na tom skupu, odpjevao bi sa tobom "Zajdi,zajdi" u duetu, a onda ti samnom ovu moju Banjalucku Cool https://www.youtube.com/watch?v=qaQopzEiYDM
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic pet 11 lip - 13:56

[quote="EUMOxali Ako bi bio prisutan na tom skupu, odpjevao bi sa tobom "Zajdi,zajdi" u duetu, a onda ti samnom ovu moju Banjalucku Cool https://www.youtube.com/watch?v=qaQopzEiYDM[/quote]

EUMOx pjevo ju je Prsan nekoliko puta mozda bude snimak Wink
    zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV pet 11 lip - 15:20

Samo da vidite da nije išlo sve glatko,naš Branimir je imao problema sa motorom od gliserak,ali je sve završilo dobro