+77
kovac rupa
emirgrdelin
Chakala
Sokoly
zako
picolet
skopski slavejar
vrabac
toni mostar
mipticar
gramofon
angelo
skopski maestro
Darko
euzebio
Renato.M
echeberija
zijada
zoke007
tomi.st
bizar
ziko
veso09
Dadoni
DjordjeVet
Vrbanja
DAMIAN
Merlo
ticar
danijelvr
pippo
bocka
dr.nenad86
Boban NA
Drago_Nin
toni69
refa95
damir64
Dean
seadriver
komiza
IGOR 72
Siskin
krstokljun
Ad3l
grdelin-omiš
zvrcko sen
zadranin
aurora2000
Miljenko
Dax BG
ssarava1
saso78
krnjolac
mutacija
Dule
crv
vlado
Said_the_great
branimirf
Carduel
ikayke
lord189
zoranV
antonio
many
PESTI
malinois
kreso
riberi
MARIN
baltic
brabus
plafonko
Sina BL
Santa
zoran ptice pjevice
81 posters
TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA
skopski maestro- Opomena
- Broj postova : 488
Registration date : 19.09.2011
- Post n°876
Re: TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA
sad sam svatijo skim imam posla .daleko ste ,inazad o razumevanju pjasme stiglica .jer ovaj foru je za pjesmu stiglica ,an za snimanje filmova
angelo- Broj postova : 72
Registration date : 30.08.2010
- Post n°877
Pozdrav skopskom maestru.Evo ti jedna informacija.Na ovom forumu i nisu baš neki grdelinaši,imaš jedan drugi forum,tu su grdelinaši(štiglicari),pa im tu okači ovog svog grdelina.Past će na guzicu kad ga čuju.Evo ti link tog foruma,pa se tamo registriraj pa ga okači.skopski maestro je napisao/la:sad sam svatijo skim imam posla .daleko ste ,inazad o razumevanju pjasme stiglica .jer ovaj foru je za pjesmu stiglica ,an za snimanje filmova
Evo link:
http://batuda.board-log.com/forum
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°878
skopski maestro je napisao/la:sad sam svatijo skim imam posla .daleko ste ,inazad o razumevanju pjasme stiglica .jer ovaj foru je za pjesmu stiglica ,an za snimanje filmova
Ja nisam nikakav ekspert za pjev štiglića i ne zanima me šta misliš ti i takvi kao ti.
Očito je da si ti nečiji dupli nick koji koristiš za mlaćenje prazne slame.
Možda i u tu tvoju plitku glavu uđe da neko ko se logira pod nazivom SKOPSKI MAESTRO nebi trebao komentirati pjev koji se nalazi na području Dalmacije i Hercegovine.
I još što je najbitnije ovo je druženje koje je pratila Federalna Televizija pa je i snimak tako obrađen a u ostalom ko ima bolje neka okači i ko je organizira bolje druženje neka nam to prezentira i ja ću to sve skupa pohvalit a ne omalovažavat kao ti.
skopski maestro- Opomena
- Post n°879
oprostite ,ja opet ,kad sam se registrirao na ovaj .ja sam mislio .da su svi profesionalci ,kao marin .i po neki poedinci ,ali sam pogresio .a,sto se tice pesme dalmatinske ,ona je br 1 ,i nema veze dali je vasa ,ili nasa jer sve stoje lepo i bogu je drago ,znaci fudbal ,je fudbal .ko zna on zna ako nezna nezna .za to smo tu da pomognemo .ponekim osobama sta je cvece brati .ili ,,,,,,,,,,,,,znate na kraj stasam hteo ,sa ovom pogovorkom
Vrbanja- Broj postova : 378
Registration date : 07.03.2010
- Post n°880
CESTITKE ORGANIZATORIMA
Samo nastavite tako DRUZENJE JE U PRVOM PLANU a pjev dogovoricemo se neko voli sevdah neko operu neko.................
Nadam se da cu jednog dana i ja stici na ramu
skopski maestro- Opomena
- Post n°881
samo napred tako treba ,samo da se druzimo ,i da se udvaramo ,pa ovo nije foru za ,hot line .ovoje forum ,za nesto drugo ,opet kazem da sam pogresio
skopski maestro- Opomena
- Post n°882
pozdrav vrbanja iti nisi svatio da ovo nije forum .za pozdrave cestitke .nego forum .za pjesmu stiglica .a stose tice sevdaha .ja ga puno volim .mazda .smo iste krvi po vjeri ,i glupo je diskutirati .na forumu .za sevdah .zamene je safet isovic br1.ako zelis .iza to sam br1.i rizo hamidovic.iz sancaka
skopski maestro- Opomena
- Post n°883
pozdrav ancelu .ti si svatijo stasam hteo diskutirati.poz.......
- Post n°884
Druženje bi trebalo biti u prvom planu svakom normalnom čovjeku.
Svako natjecanje se odvija u skladu sa pravilima organizatora i trebalo bi već jednom shvatiti da svagdje postoje greške pa tako i u pjevu štiglića po našem shvatanju.
Napretka neće biti u takmičenju dok se ne bude koristila lista poput one što je Bizar postavlja.
Znači pozitivne i negativne ture u pjevu štiglića koje svojim zbrajanjem i oduzimanjem daju konačni broj bodova.
Dok ne bude tako svak će moći popljuvati bilo čijeg tića jer u stvari ne postoji pisana definicija pjeva sa kojom se svi slažu.
Bilo bi vrime da se napokon nađe neko usudan da pokrene ponovo pitanje ocjenske liste kod pjeva štiglića i da se na toj osnovi počme održavati takmičenje pa će se vjerovatno i još više popularizirat pjesma štiglića.
Svako natjecanje se odvija u skladu sa pravilima organizatora i trebalo bi već jednom shvatiti da svagdje postoje greške pa tako i u pjevu štiglića po našem shvatanju.
Napretka neće biti u takmičenju dok se ne bude koristila lista poput one što je Bizar postavlja.
Znači pozitivne i negativne ture u pjevu štiglića koje svojim zbrajanjem i oduzimanjem daju konačni broj bodova.
Dok ne bude tako svak će moći popljuvati bilo čijeg tića jer u stvari ne postoji pisana definicija pjeva sa kojom se svi slažu.
Bilo bi vrime da se napokon nađe neko usudan da pokrene ponovo pitanje ocjenske liste kod pjeva štiglića i da se na toj osnovi počme održavati takmičenje pa će se vjerovatno i još više popularizirat pjesma štiglića.
skopski maestro- Opomena
- Post n°885
bravo vlado sve stosi naveo .sveje u redu.i tako treba biti ,mora imati druzenja .ali pre svega .treba biti vise da smo realni sto se tice pjeva ipjesme ......svugde su razlicite ocenske liste .....ina kraju ,bez obzira odaklesu ocenske liste .valjda se zna staje dobro .a sta loso
branimirf- Broj postova : 268
Registration date : 10.02.2010
- Post n°886
vlado je napisao/la:
NAJBOLJA FEŠTA I TAKMIČENJE IKADA...!!!!
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°887
Ozbiljan filmski uradak.
I tko nema veze ni sa pticama , sa zanimanjem će ga pogledat .
Obrada slike i zvuka , priča , poruka ... Sve je tu.
Čurguz je potvrdio da kamera voli košarkaše .
Svaka čast i akterima i Federalnoj TV.Naravno , i organizatoru.
I tko nema veze ni sa pticama , sa zanimanjem će ga pogledat .
Obrada slike i zvuka , priča , poruka ... Sve je tu.
Čurguz je potvrdio da kamera voli košarkaše .
Svaka čast i akterima i Federalnoj TV.Naravno , i organizatoru.
gramofon- Broj postova : 142
Registration date : 18.09.2011
- Post n°888
Meni je ovo bilo zanimljivo pogledat, a izgleda mi da su se učesnici fino družili. To je za svaku pohvalu.
Rado bih uzeo učešća u nekom budućem okupljanju ove vrste.
Rado bih uzeo učešća u nekom budućem okupljanju ove vrste.
mipticar- Broj postova : 844
Registration date : 01.05.2009
- Post n°889
Sve je to ock , samo mi nije jasno kako naši moderatori ili kreatori ovog foruma podržavaju ovakove teme kad znamo da su ove ptice ilegalne ,tj.nisu izležene več je to podrška izlovu i krivolovu.
Gost- Gost
- Post n°890
Iako sam presao u citaoce i posmatrace foruma,imam potrebu da nesto napisem kad se radi o predhodnom postu koji je u vezi sa BiH Ornitologijom,iako se sa samim autorom nikada nebi slozio cak ni da je zemlja okrugla... Ali ako je predhodni post stvarno tacan, onda to ljudi moji nikako nije uredu i organizatori treba da se pozabave pravilima takmicenja, nedopustati ilegalne ptice na takmicenje i time podrzavati daljni izlov i "mucenje" ptica. Da nema uzgojenih ptica za nabaviti,to bi bila druga prica,ali ovako nema smisla...Stroga pravila i nezaostajati za drugima po pitanju legaliteta.
- Post n°891
Sve su ptice imale prstenove.
skopski maestro- Opomena
- Post n°892
konacno .ima neko .sto.me .je .razumeo .stasam .celo vreme hteo objasnit .nekim .poedincima .ja nemam nista .protif vase bih .federacije i vasega .organizovanja.i.... takmcnja ..i vase pjesme ...jasam celo vreme .hteo .ukazat .kako .ste mogli .organizirat .ovakvo .takmicenje ..sa .divljom...pesmom takmiciti .i ..kako .ste mogli....obesit .ovaj .klip sa divljom pesmom .zar nije bruka .da neko poslusa ove ptice .da ih cuje ..ovo se odnosi ..na ,nepoznavacima takmicarske prave pjesme .i..molimvas .nemojte obrukati .vase .forumase .koji koji se razumiju u. vezi pjesme jer ..bih ..ima .mnogo poznavaca i..majstora .i svakako .dalmacija .i..onisu stari majstori i profesionalci oni su blizu vas .ina kraju molim vase majstore ..da .him objesne ..ovim nepoznavacima .sta je tamicarka .pjema.,,ina kraju,.....pozdravljam ..samo poznavace ...takmicarske.pjesme ...a posebno marina ..koje br1. ...i ostalje poznavace ,,i....zmolio..bi..majstore pjeme .da .nauce .nesto ..ovim ..amaterima....poz....eumox..tisime ..razumeo
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°893
Fredi koliko plačaš ovoga..???
- Post n°894
lord189 je napisao/la:Fredi koliko plačaš ovoga..???
Moj Lorde i njemu je muka od ovakvih tipova a kamoli da ih još i plaća.
Izgleda da su neki počeli drugu taktiku ali im je prozirna ko staklo.
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°895
Ovi je za nevirovat !!!
toni mostar- Broj postova : 182
Registration date : 28.07.2011
- Post n°896
šta se ovaj maestro ufuro...
Said_the_great- Broj postova : 97
Registration date : 17.01.2009
- Post n°897
blentovina naka )))
gramofon- Broj postova : 142
Registration date : 18.09.2011
- Post n°898
toni mostar je napisao/la:šta se ovaj maestro ufuro...
Pozdrav, rođo! Rijetko se oglašavaš na forumu... Pjeva li kod tebe išta?
U Mostaru zahladilo, bura dere... Odmah mi se i ptice u volijeri narogušile...
...ovo je dobro, brže će tići dovršit linjanje
Mater im je već olinjana, samo još crvenilo pojačat
Isto važi i za šipke, još malo crvenilo pojačat i zreli su:
skopski maestro- Opomena
- Post n°899
uskro ce dobit 2 posto od ostalih 98 posto
toni mostar- Broj postova : 182
Registration date : 28.07.2011
- Post n°900
mako,dobro jutro.prošle godine sam donio 1 tića sa blata,još mi se linja.imao sam još jednog iz vitine,i mješanca,ali su završili kod mog direktora.čovjek drži štigliće 40 godina ,ali samo priča o mostarskim štiglićima.