Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+23
franeperuzovic
xyz
DAMIAN
CASPER
brabus
many
jope
seadriver
refa95
krnjolac
ticar
baltic
lord189
Dax BG
DOMO
Carduel
PESTI
Branimir
MARIN
Sina BL
carduelismo
bocka
Miljenko
27 posters

Ocjenite moga stiglica

baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Ocjenite moga stiglica - Page 8 Empty Re: Ocjenite moga stiglica

Postaj by baltic pet 13 stu - 1:24

drazenxp je napisao/la:A isto ka grdelin i kanarinka - nešto bi bilo dobro iz toga lol!

He he vazno je da mene brojis kao grdelina eh kad bi na onom svijetu bio grdelin kako bi zezo grdelinase.Bibici bibici lilbi libi visli visli cipa cipa 1 sek stanka pa vidziiiijuuuuu lol! Smile
    xyz

Broj postova : 2232
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by xyz pet 13 stu - 1:26

A ja bi non-stop trrr čačača trrrrzijuuu cjacjacaj čččččrrrrnja

da me puste u prirodu, da ne stojin u ćibi.

Onda bi mu s prvog stabla opleja 3 zije zaredom, cipi visli vinziiiju, vinziiiju, vinziiijuu.

Ala bi li poludija tićar, hahaha
    krnjolac
    krnjolac

Broj postova : 791
    Registration date : 16.03.2009

Postaj by krnjolac pet 13 stu - 1:26

Ma ja bi proba,pa makar ništa ne izašlo iz toga!ha,ha!
    DAMIAN
    DAMIAN
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 127
    Registration date : 27.09.2009

Postaj by DAMIAN pet 13 stu - 1:35

baltic, napravit cemo jednu gradeladu kod domine kuce u vitezu! jel more?
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic pet 13 stu - 1:36

Mas ja drazene nek ljudi pricaju o tebi trodupli kolumbar pjeva.Samo bi se morali paziti kobaca.A grdelinasi me nebi uhvatili nikad lol! Cujemo se sutra sory ako se ko ljuti sto me nebi uhvatio ali pjevo bi on djerdapa pa do triglava cheers
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908

Postaj by ticar pet 13 stu - 6:09

EUMOx je napisao/la:
    baltic je napisao/la:Izgleda da je Dejavu .Ja cesto sanjam da mi pjeva grdelin a kad se probudim kad ono cd batuda Laughing Very Happy .EUMOX hoces i meni jednog poklonit ako vec ne prodajes?

jeli ono Zenica bi u Dalmaciji ? zdravo je sanjati...ali kad se probudis naljepse je vidit da imas tice kakve nema svako...docekaj to, pa se javi

imaš ti majore isto ko i ja.

nego reci ti meni kad ih imaš što bi dobio u gnijezdu kad bi pario muškog AHATA sa ženkom LUTINO.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 12:15

ticar je napisao/la:
    EUMOx je napisao/la:
    baltic je napisao/la:Izgleda da je Dejavu .Ja cesto sanjam da mi pjeva grdelin a kad se probudim kad ono cd batuda Laughing Very Happy .EUMOX hoces i meni jednog poklonit ako vec ne prodajes?

jeli ono Zenica bi u Dalmaciji ? zdravo je sanjati...ali kad se probudis naljepse je vidit da imas tice kakve nema svako...docekaj to, pa se javi

nego reci ti meni kad ih imaš što bi dobio u gnijezdu kad bi pario muškog AHATA sa ženkom LUTINO.

fini moj ticar,nemoj me krivo i zlonajmjerno shvatiti,ali bolje da si me ovo pitao na PM , jer je pitanje
    amatersko. Zasto? > jer nenavodis koju genetiku nosi 1,0 Achat , znaci odgovor se bazira na Achata koji je nosioc samog Achata, a idealno bi to bilo uraditi 1,0 Achat koji je nosioc Lutina X Lutino 0,1.

Od tvog Achata 1,0 X 0,1 Lutino dobijas spaltere, tj. Achat muzjake koji su spalteri tj. nosioci Lutina, i takodjer sve 0,1 Achat zenke.

PS. za ove strucnjake koji su se zakacili na ovu temu glede dole citiranog posta,danas popodne cu staviti jedan domaci zadatak. Obzirom da je tu vecina strucnjaka koji su u zadnjih 20 godina uzgajali c.majore pa cak i mutacije,pa im postalo suvisno i presli na misije ljepilo ,tracanje po livadama i navodno ganjanje pjeva kod nominatne forme carduelisa,zadatak nece biti tezak , skidam kapu. Smile ,
    A evo sta ih je ubolo,pametnom dosta :

EUMOx je napisao/la:Ova tema je vec zavrsena,ali obzirom da su pominjani c.majori i c.parve da dopunim nesto,ma koliko bilo bitno. Jucer mi je dosao covjek da kupi majora kojeg nisam selektovao za sljedecu sezonu,to je posljednji od NZ08,ostavio sam samo 09, i covjek koji je dosao sa 240km daljine uzgajao je do sada c.parve i ima 40 komada i kako kaze polako ih se rjesava i umanjuje broj,ima jedan par majora mutacija koje je kako kaze platio 800eur + 40 eur slanje , kod mene je vidio 4 takva para ,cak i vise, i posto smo sredili papire za pticu koju je kupio hoce moj par i da mu kazem cijenu odmah. Kazem mu novac neigra ulogu,nema tih para da dam ono sta sam ostavio za sljedecu sezonu, i usput mu pokazem racune od opreme,pribora ,hrane i preparata,da vidi koliko novac igra ulogu,i on kaze dobro ali hocu prvi da rezervisem i daj mi cjenu za par i stavi me na listu,rekao sam mu cijenu odprilike i on se slozio,i obecajem mu rezervaciju samo da zavrsimo tu temu jer vidim da drugacije nemoze. Nakon toga covjek odlazi itd...i nekoliko sati kasnije,zove me na tel. i kaze,usput sam razmisljao i bojim se da mi neces rezervisati par sljedece godine,pa bih volio da platim unapred,kazem nista unapred,neznam jesam li sutra ziv,a par imas 100% itd...

. Ovde je sada ta finta koja se pojavljivala na ovoj temi major<>parva, i ovo je primjer,covjek ima parve,ganjao je pjesmu,otac mu je spanac,stricevi i rodjaci u spaniji mu drze kako kaze po 50 parvi,ali on kaze da mu je to dosadilo i zeli samo majore. Ako prodjemo kroz temu,ja sam bas o ovome i govorio,i evo samo jednog primjera o istini svega toga.
    Sina BL
    Sina BL

Broj postova : 202
    Registration date : 31.10.2008

Postaj by Sina BL pet 13 stu - 13:29

Al ste se raspisali, puca sve affraid

Dax BG je napisao/la:Ja bi volio znati napravit pravog Rolling Eyes . Makar morao i sam skocit na zenku

Hahahahahahahahah!

Ne znam prijatelju Dax koliko ti se isplati prcati babure (grdelinke), da ne pazaris neku polnu pticiju gripu Laughing Lakse ti je da pitas covjeka koji zna, ili da stanes u red kao i svi mi, bice neka stela za nas banjalucane, ne prodaje covjek ali mozda poklanja, sad ce vrijeme darivanja santa

Pozdrav!
    Dax BG
    Dax BG

Broj postova : 331
    Registration date : 15.04.2009

Postaj by Dax BG pet 13 stu - 15:00

Ja se ne mogu svrstati licno ni na ciju stranu Sina stari druze. Ne zbog onih stalnih "vanstranackih" prepucavanja od kojih ni mi koji smo ljubitelji nemamo mira. Hajde sad ti meni reci gdje ja pripadam: rodjen u BL, skolovao se u hrvatskoj, prebivaliste mi u Srbiji, radim na brodu, a porodica mi zivi u USA scratch .
    U koji red ja da stanem? Jedino onaj za cevape sa Pippom rado i za janjca sa Pestijem, Marinom i Zvrckom. Dok bi tebe , Lorda i naravno nezaobilaznog mladog i mnogopostovanog gospodina Marka Kaluna poveo svugdje sa sobom
    Dax BG
    Dax BG

Broj postova : 331
    Registration date : 15.04.2009

Postaj by Dax BG pet 13 stu - 15:04

Ja se ne mogu svrstati licno ni na ciju stranu Sina stari druze. Ne zbog onih stalnih "vanstranackih" prepucavanja od kojih ni mi koji smo ljubitelji nemamo mira. Hajde sad ti meni reci gdje ja pripadam: rodjen u BL, skolovao se u hrvatskoj, prebivaliste mi u Srbiji, radim na brodu, a porodica mi zivi u USA scratch .
    U koji red ja da stanem? Jedino onaj za cevape sa Pippom rado i za janjca sa Pestijem, Marinom i Zvrckom. Dok bi tebe , Lorda i naravno nezaobilaznog mladog i mnogopostovanog gospodina Marka Kaluna poveo svugdje sa sobom cheers lol!

OPROSTITE GOSPODO MODERATORI ZA OFFANJE SA TEME-I JA SE RACUNAM COVJEKOM
    franeperuzovic
    franeperuzovic

Broj postova : 272
    Registration date : 29.09.2008

Postaj by franeperuzovic pet 13 stu - 15:26

ocjena -3.
    Sina BL
    Sina BL

Broj postova : 202
    Registration date : 31.10.2008

Postaj by Sina BL pet 13 stu - 15:37

Dax BG je napisao/la: rodjen u BL, skolovao se u hrvatskoj, prebivaliste mi u Srbiji, radim na brodu, a porodica mi zivi u USA scratch .

Ovdje bi se i Mesa Selimovic pocesao iza uha scratch Smile

Dax BG je napisao/la: U koji red ja da stanem? Jedino onaj za cevape sa Pippom rado i za janjca sa Pestijem, Marinom i Zvrckom. Dok bi tebe , Lorda i naravno nezaobilaznog mladog i mnogopostovanog gospodina Marka Kaluna poveo svugdje sa sobom

Mislio sam u ovaj red sto su ljudi napravili za ove batudase, svi sec vec pretplatili, pa da pohitas dok je vrijeme Smile Lako je za cevape i janjca, to se moze kupiti...

Ma razumijemo se mi Smile

Pozdravljam te!
    many
    many

Broj postova : 762
    Registration date : 13.10.2009

Postaj by many pet 13 stu - 15:47

izgleda limać lovi pa nema vremena iči na sait!
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 16:42

Dax BG je napisao/la:Ja se ne mogu svrstati licno ni na ciju stranu Sina stari druze. Ne zbog onih stalnih "vanstranackih" prepucavanja od kojih ni mi koji smo ljubitelji nemamo mira. Hajde sad ti meni reci gdje ja pripadam: rodjen u BL, skolovao se u hrvatskoj, prebivaliste mi u Srbiji, radim na brodu, a porodica mi zivi u USA scratch .
    U koji red ja da stanem? Jedino onaj za cevape sa Pippom rado i za janjca sa Pestijem, Marinom i Zvrckom. Dok bi tebe , Lorda i naravno nezaobilaznog mladog i mnogopostovanog gospodina Marka Kaluna poveo svugdje sa sobom

"Ne bi se htel mešat" , ali ja ću ti na to kratko odgovorit.To ti je lako.Mislim, opredjelit se.Pusti rodbinu pusti roditelje,puusti di radiš itd., najlakše je diplomatski i sa strane podj....t,u stilu "gušt mi vas je čitat".Sokole moj ,o nečem šta pročitaš ,reagiraj onako kako ti misliš,a ne kako bi tribalo biti, kako bi se nakom svidio. Valjda o nekoj stvari o kojoj se u datom momentu piše imaš neko svoje mišljenje,reci ga iskreno ,od srca, ili šuti.Pa ćemo te mi lako svrstat,ne boj,ima ode pametnih ljudi,koji znaju čitat između redaka,valjda si to primjetija.
    Sorry,ali mora san ti ovo reć.

Zadnja promjena: angel; pet 13 stu - 17:02; ukupno mijenjano 1 put.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 16:54

EUMOx je napisao/la:
    ticar je napisao/la:
    EUMOx je napisao/la:

fini moj ticar,nemoj me krivo i zlonajmjerno shvatiti,ali bolje da si me ovo pitao na PM , jer je pitanje
    amatersko. Zasto? > jer nenavodis koju genetiku nosi 1,0 Achat , znaci odgovor se bazira na Achata koji je nosioc samog Achata, a idealno bi to bilo uraditi 1,0 Achat koji je nosioc Lutina X Lutino 0,1.

Od tvog Achata 1,0 X 0,1 Lutino dobijas spaltere, tj. Achat muzjake koji su spalteri tj. nosioci Lutina, i takodjer sve 0,1 Achat zenke.

PS. za ove strucnjake koji su se zakacili na ovu temu glede dole citiranog posta,danas popodne cu staviti jedan domaci zadatak. Obzirom da je tu vecina strucnjaka koji su u zadnjih 20 godina uzgajali c.majore pa cak i mutacije,pa im postalo suvisno i presli na misije ljepilo ,tracanje po livadama i navodno ganjanje pjeva kod nominatne forme carduelisa,zadatak nece biti tezak , skidam kapu. Smile ,

EUMOx je napisao/la:Ova tema je vec zavrsena,ali obzirom da su pominjani c.majori i c.parve da dopunim nesto,ma koliko bilo bitno. Jucer mi je dosao covjek da kupi majora kojeg nisam selektovao za sljedecu sezonu,to je posljednji od NZ08,ostavio sam samo 09, i covjek koji je dosao sa 240km daljine uzgajao je do sada c.parve i ima 40 komada i kako kaze polako ih se rjesava i umanjuje broj,ima jedan par majora mutacija koje je kako kaze platio 800eur + 40 eur slanje , kod mene je vidio 4 takva para ,cak i vise, i posto smo sredili papire za pticu koju je kupio hoce moj par i da mu kazem cijenu odmah. Kazem mu novac neigra ulogu,nema tih para da dam ono sta sam ostavio za sljedecu sezonu, i usput mu pokazem racune od opreme,pribora ,hrane i preparata,da vidi koliko novac igra ulogu,i on kaze dobro ali hocu prvi da rezervisem i daj mi cjenu za par i stavi me na listu,rekao sam mu cijenu odprilike i on se slozio,i obecajem mu rezervaciju samo da zavrsimo tu temu jer vidim da drugacije nemoze. Nakon toga covjek odlazi itd...i nekoliko sati kasnije,zove me na tel. i kaze,usput sam razmisljao i bojim se da mi neces rezervisati par sljedece godine,pa bih volio da platim unapred,kazem nista unapred,neznam jesam li sutra ziv,a par imas 100% itd...

. Ovde je sada ta finta koja se pojavljivala na ovoj temi major<>parva, i ovo je primjer,covjek ima parve,ganjao je pjesmu,otac mu je spanac,stricevi i rodjaci u spaniji mu drze kako kaze po 50 parvi,ali on kaze da mu je to dosadilo i zeli samo majore. Ako prodjemo kroz temu,ja sam bas o ovome i govorio,i evo samo jednog primjera o istini svega toga.

EUMOx meštre od majora držin ti fige,imaš moju podršku.I ja očekivan odgovor od tičara.Vidin da si meštar od svog zanata.pusti ove je......vjetre,šta zajebaju.
    U vezi majora,mutacija nemoj mene pitat ništa,ja ti u to ko tele u šarena vrata.Odma me zabolila glava ona kad si počeja 1,0x 0,1,ajde ,ajde sa tin dalje od mene.Mene još donekle služi uvo,a i to me sve lošije služi........
    Ovako triba nastupat .Pa kako ispadne ,iskreno od srca,pa kom se svidiš ,svidiš,
    nikad se nemoš svakom svidit.evala ti eumox

Ako se sa pismon budeš šta zajebava,nemoj me zaboravi,ako bude valjalo(platim ti ja),neću ja mukte

Zadnja promjena: angel; pet 13 stu - 18:18; ukupno mijenjano 1 put.
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Postaj by ticar pet 13 stu - 17:17

angel je napisao/la:
    EUMOx je napisao/la:
    ticar je napisao/la:
    EUMOx je napisao/la:

EUMOx meštre od majora držin ti fige,imaš moju podršku.I ja očekivan odgovor od tičara.Ajde tičar pokaži se.Vidin da si meštar od svog zanata.pusti ove je......vjetre,šta zajebaju.
    U vezi majora,mutacija nemoj mene pitat ništa,ja ti u to ko tele u šarena vrata.Odma me zabolila glava ona kad si počeja 1,0x 0,1,ajde ,ajde sa tin dalje od mene.Mene još donekle služi uvo,a i to me sve lošije služi........
    Ovako triba nastupat .Pa kako ispadne ,iskreno od srca,pa kom se svidiš ,svidiš,

Ako se sa pismon budeš šta zajebava,nemoj me zaboravi,ako bude valjalo(platim ti ja),neću ja mukte

ja san reka da ima majore ko i ja ,a ja ih nemam, lol!
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 18:55

angel je napisao/la:EUMOx meštre od majora držin ti fige,imaš moju podršku.I ja očekivan odgovor od tičara.Vidin da si meštar od svog zanata.pusti ove je......vjetre,šta zajebaju.

Angel, malo ce mo se zajebavat sa pjevom pa sta ispadne,jes da nemamo pojma al vidit ce se i cut ce se Smile

Evo maloprije me je zvao covjek kojeg sam vec pomenuo,koji drzi parve,jer sam mu sinoc poslao materijal primjera pjeva koji da potrazi medju svojim parvama i da mi donese. Sad mi na telefon kaze da mu treba nekoliko dana da ih rasiri i preslusa i odabere naslicniji pjev, i pita koliko komada treba. Kazem 1 i pitam cijenu,kaze dobit ces ako treba 5 besplatno samo me pusti prvog da dogodine biram eumo-satinet spaltere...i tako razgovor ide dalje...ovo je ukratko i nadam se da nece ponovo ubosti vrhunske pticare sa misijim ljepilom...

Prepurucio bih ti da sutra obavezno pogledas forum,tojest moj odgovor ticaru , vjerujem da bi ti a i ja,na njegovom mjestu poslje tog odgovora izbjegavao pojavljivanje na forumu barem 1 godínu a mozda i zastalno. Sad je vec mrak i necu da im palim svjetlo,ima sutra dana

. Smile

Zadnja promjena: EUMOx; pet 13 stu - 19:08; ukupno mijenjano 1 put.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 19:04

EUMOx je napisao/la:
    angel je napisao/la:EUMOx meštre od majora držin ti fige,imaš moju podršku.I ja očekivan odgovor od tičara.Vidin da si meštar od svog zanata.pusti ove je......vjetre,šta zajebaju.

Angel, malo ce mo se zajebatav sa pjevom pa sta ispadne,jes da nemamo pojma al vidit ce se i cut ce se Smile

Evo maloprije me je zvao covjek kojeg sam vec pomenuo,koji drzi parve,jer sam mu sinoc poslao materijal primjera pjeva koji da potrazi medju svojim parvama i da mi donese. Sad mi na telefon kaze da mu treba nekoliko dana da ih rasiri i preslusa i odabere naslicniji pjev, i pita koliko komada treba. Kazem 1 i pitam cijenu,kaze dobit ces ako treba 5 besplatno samo me pusti prvog da dogodine biram eumo-satinet spaltere...i tako razgovor ide dalje...ovo je ukratko i nadam se da nece ponovo ubosti vrhunske pticare sa misijim ljepilom...

Prepurucio bih ti da sutra obavezno pogledas forum,tojest moj odgovor ticaru , vjerujem da bi ti a i ja,na njegovom mjestu poslje tog odgovora izbjegavao pojavljivanje na forumu barem 1 godínu a mozda i zastalno. Sad je vec mrak i necu da im palim svjetlo,ima sutra dana

. Smile

Zna san,vidija sam ja da si ti mačak u svom zanatu.Ajde,nestrpljiv san da vidin šta ćeš to sutra pokazat.
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Postaj by ticar pet 13 stu - 19:30

a da i te majore više vidimo.
    CASPER

Broj postova : 62
    Registration date : 10.09.2009

Postaj by CASPER pet 13 stu - 20:11

[quote="EUMOx"]Ova tema je vec zavrsena,ali obzirom da su pominjani c.majori i c.parve da dopunim nesto,ma koliko bilo bitno. Jucer mi je dosao covjek da kupi majora kojeg nisam selektovao za sljedecu sezonu,to je posljednji od NZ08,ostavio sam samo 09, i covjek koji je dosao sa 240km daljine uzgajao je do sada c.parve i ima 40 komada i kako kaze polako ih se rjesava i umanjuje broj,ima jedan par majora mutacija koje je kako kaze platio 800eur + 40 eur slanje , kod mene je vidio 4 takva para ,cak i vise, i posto smo sredili papire za pticu koju je kupio hoce moj par i da mu kazem cijenu odmah. Kazem mu novac neigra ulogu,nema tih para da dam ono sta sam ostavio za sljedecu sezonu, i usput mu pokazem racune od opreme,pribora ,hrane i preparata,da vidi koliko novac igra ulogu,i on kaze dobro ali hocu prvi da rezervisem i daj mi cjenu za par i stavi me na listu,rekao sam mu cijenu odprilike i on se slozio,i obecajem mu rezervaciju samo da zavrsimo tu temu jer vidim da drugacije nemoze. Nakon toga covjek odlazi itd...i nekoliko sati kasnije,zove me na tel. i kaze,usput sam razmisljao i bojim se da mi neces rezervisati par sljedece godine,pa bih volio da platim unapred,kazem nista unapred,neznam jesam li sutra ziv,a par imas 100% itd...
    quote]

majstore, shema nasljedivanja boje u cesljugara je postavljena na inetrnetu davnih dana tako da ti nije potreba solit pamet "nama dalmatincima neukim"!!!
    sto nisi takav frajer pa da napravis novu mutaciju sam, (sala naravno) ali poanta je u tome da ti neradis nista sta bi bilo extra tesko ili neizvjesno.
    za razliku od tebe koji vec gotovo sve znas unaprijed (sto se dobivanja mladih tice), ljudi u dalmaciji i diljem bivse yuge rade nesto neizvjesno i najteze u svijetu stiglica, a to je pjesma. o tome nitko pojma nema. nitko sa sigurnoscu nemoze da kaze; e ovaj mladac ce savladat vizlijadu! svi plivaju u "mutnom" i muce se iz godine u godinu. ti ako si to prevazisao onda ti svaka cast, svi ovdje na forumu treba da ti se klanjaju!!!! PROSVJETLI NAS ZAOSTALE!!!!
    koliko me pamet sluzi nisam jos cuo da podvrsta carduelis parva pjeva vrhunsku vizijadu ili???? javi ako uspijes naucit je!!
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 20:36

[quote="CASPER"]fini moj ticar,nemoj me krivo i zlonajmjerno shvatiti,ali bolje da si me ovo pitao na PM , jer je pitanje

quote]

majstore, shema nasljedivanja boje u cesljugara je postavljena na inetrnetu davnih dana tako da ti nije potreba solit pamet "nama dalmatincima neukim"!!!
    sto nisi takav frajer pa da napravis novu mutaciju sam, (sala naravno) ali poanta je u tome da ti neradis nista sta bi bilo extra tesko ili neizvjesno.
    za razliku od tebe koji vec gotovo sve znas unaprijed (sto se dobivanja mladih tice), ljudi u dalmaciji i diljem bivse yuge rade nesto neizvjesno i najteze u svijetu stiglica, a to je pjesma. o tome nitko pojma nema. nitko sa sigurnoscu nemoze da kaze; e ovaj mladac ce savladat vizlijadu! svi plivaju u "mutnom" i muce se iz godine u godinu. ti ako si to prevazisao onda ti svaka cast, svi ovdje na forumu treba da ti se klanjaju!!!! PROSVJETLI NAS ZAOSTALE!!!!
    koliko me pamet sluzi nisam jos cuo da podvrsta carduelis parva pjeva vrhunsku vizijadu ili???? javi ako uspijes naucit je!!

g. Casper
    Ma čekaj malo ,nisi li ti onaj "početnik",šta se raspitiva za zijade,a vidija san poslin da ti kao "početnik"imaš dobro uvo za zijade, a i po tvojim postovima se ne bi baš reklo da si početnik.A tu si se nadoveza na čovika.Ajde me demantiraj.
    Ne branim nikoga,samo konstatiram
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 20:47

CASPER , Obzirom na tvoje izrazavanje , nema polemike da nisi rodjeni Dalmatinac ! Smile

1. izgleda mjesas vjekovnu tradiciju dalmacije , sa opstom ornitologijom svijeta,na to sam te vec jednom opominjao
    2. vec sam ti rekao,cim odmaknes od dalmacije kriteriji se mjenjaju, i stim shvati da to sto
    se tu trazi,na drugom i trecem mjestu je nistavno i neispunjava kriterije,i onda sve pada u vodu. Znaci da je dalmatinska tradicija pjeva ogranicena na jednu sredinu i neprolazi van granica,i pokusaj to dobro da zapamtis.

3. i balcanica i parva i tschusi su melodicniji pjevaci od nominatne forme c.c.

ps. i hajde de, kad je sve tako davno unapred objavljeno,sigurno i prije samog nastanka mutacija, reci nam onda
    sta se dobija parenjem satineta i isabelle .. ?

Angel,bio si u pravu, evo CASPEROVOG posta:
    gosp. renato, nemojte se mijesat tamo gdje vam nije mjesto. sto je to vas briga kakva ja pitanja postavljam? vi ocito nemate strpljenja za ljude koji tek uce. od svakoga tičara cujem svakakve fore i fazone pa vise neznam sta je ispravno a sta krivo

.CASPER, nemoj se vise javljati posto vise nema odgovora,pusti druge koji su kompetentniji da raspravljaju kad su zapoceli.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 22:10

EUMOx je napisao/la:CASPER , Obzirom na tvoje izrazavanje , nema polemike da nisi rodjeni Dalmatinac ! Smile

1. izgleda mjesas vjekovnu tradiciju dalmacije , sa opstom ornitologijom svijeta,na to sam te vec jednom opominjao
    2. vec sam ti rekao,cim odmaknes od dalmacije kriteriji se mjenjaju, i stim shvati da to sto
    se tu trazi,na drugom i trecem mjestu je nistavno i neispunjava kriterije,i onda sve pada u vodu. Znaci da je dalmatinska tradicija pjeva ogranicena na jednu sredinu i neprolazi van granica,i pokusaj to dobro da zapamtis.

ps. i hajde de, kad je sve tako davno unapred objavljeno,sigurno i prije samog nastanka mutacija, reci nam onda

gosp. renato, nemojte se mijesat tamo gdje vam nije mjesto. sto je to vas briga kakva ja pitanja postavljam? vi ocito nemate strpljenja za ljude koji tek uce. od svakoga tičara cujem svakakve fore i fazone pa vise neznam sta je ispravno a sta krivo

.CASPER, nemoj se vise javljati posto vise nema odgovora,pusti druge koji su kompetentniji da raspravljaju kad su zapoceli.

Sve si lipo reka ,ja se neću mišat ni tko je dotični g.,niti odakle je,niti me je briga,samo konstatiram.Ti si naveja,jedan primjer ;a ja sam ga zapamtija više toga (ne da mi se sad tražit postove),jer je i mene jednom napa u vezi nekog tića,ali je tada nastupija kao kompetentna osoba,kao i sad ,osoba koja se razumi.
    Da budem jasan: mene niti je briga jeli "početnik", ili je kompetentan,neka se on sam dogovori sa sobom kako će nastupat.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 22:22

angel je napisao/la:
    EUMOx je napisao/la:CASPER , Obzirom na tvoje izrazavanje , nema polemike da nisi rodjeni Dalmatinac ! Smile

Sve si lipo reka ,ja se neću mišat ni tko je dotični g.,niti odakle je,niti me je briga,samo konstatiram.Ti si naveja,jedan primjer ;a ja sam ga zapamtija više toga (ne da mi se sad tražit postove),jer je i mene jednom napa u vezi nekog tića,ali je tada nastupija kao kompetentna osoba,kao i sad ,osoba koja se razumi.
    Da budem jasan: mene niti je briga jeli "početnik", ili je kompetentan,neka se on sam dogovori sa sobom kako će nastupat.

pa govorite slicnim jezikom, samo je on Dalmatinac koji jos mora da NAUCI Dalmatinski Smile

koda gledam,ticar je kivan na mene pa ce me uzet na zub zbog offa,a valjda nece

ps. da nezaboravim najavit, sutra - do nedelje navece nisam tu,neplanski je,idemo u goste, ali najavljujem da sutra nebude gdje je - sta je, tako da ticar moze do ponedeljka jos da "batuda" ono sta misli,ali bogami u ponedeljak popodne
    neznam gdje ce mu obraz... (sala) .. ma svi mi ponekad nesto sumnjamo... razumijem ja to..a i moderator je pa mu moram tepat Smile
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 13 stu - 22:34

"ps. da nezaboravim najavit, sutra - do nedelje navece nisam tu,neplanski je,idemo u goste, ali najavljujem da sutra nebude gdje je - sta je, tako da ticar moze do ponedeljka jos da "batuda" ono sta misli,ali bogami u ponedeljak popodne
    neznam gdje ce mu obraz... (sala) .. ma svi mi ponekad nesto sumnjamo... razumijem ja to..a i moderator je pa mu moram tepat "

Ma neka bude - u drugi ponediljak.Ali samo neka bude.Ne smiš iznevjerit prijatelja tičara.A i ja jedva čekam.

Uživaj priko vikenda

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 4:15.