by Gost pon 26 lis - 23:23
Pozdrav Renato!
Ja se u 1000% slazem s tobom da je trrrrrrrrzjuuuuu greska, ali ja ni kod koga jos nisam cuo ni ovakvog grdelina, a svi znaju kritikovati i govoriti sta ne valja, a s druge strane nemaju ni priblizno takvog. Eto, ti kazes da imas bolje, ja imam 2 opcije : da ti vjerujem ili da ti ne vjerujem. Odlucio sam se za DA, jer bih stvarno volio da bar neko ima vrhunske ptice, kad vec ja nemam... Iz tog razloga (sto nemam boljeg od ovog) opet ponavljam da bi ovaj sa snimka nasao mjesta kod mene, vrlo rado bih ga drzao...
I moje ptice su ptice za moj gust, nisu za komsijin ili mog cace koji misli da sam pobudalio, odrasto covjek a drzi ptice To je valjda normalno, da drzimo za svoj gust. I opet bih zamolio, da kad budes imao neku pticu sa, kako ti kazes, manjom greskom, da je ne pustas na slobodu, ja bih je vrlo rado uzeo na poklon, zapucao bih iz Dablina do Trogira, sjeli bi, popricali, ljudovali, platio bih, bio bih ti zahvalan... Ozbiljno to mislim, ne zezam se.
Pozdrav, i svako dobro!
Sina
E bogami san se večeras dobro raspisa(možda sam se i zaželija nakon baniranja),taman kad san reka da neću više pročitam ovo tvoje .Nasmija san se.
Nisam se uopće trudio nikog niti uvjeravat,nego eto već kad smo tu na forumu pa da nekakvo svoje mišljenje o nečem i napišemo.Jer sva ljepota je upravo u različitosti(pa i mišljenja).
znam da smo svi mi tičari na svoj način malo u k....,znaš da ti i vjerujem da bi zaprašija iz Dublina ovamo,jer kad ja mogu tolike km u oćake.....ali evo ovim putem ti dajem svoju rič,da ako si to spreman napravit ću ti poklonit dobru ticu i da ću te dobro počastit.
Samo san ti to tija reć.
Da me ne bi krivo razumija ,ne sad nego tamo na proliće, jer "sad idu u školu"