koce je napisao/la: bizar je napisao/la:Koce poštovani,
vidim da sam napravija grešku u pisanju, htio sam napisat da me mogu svi pobijedit, (nije me briga) ali da ja moram tebe(miljeniče moj).
Forumaši ne znaju (splitsku) tajnu, da ne postoji svit, postoji samo Split (koji je centar svita u grdelinima)...što hoće reć ako si prvi u Splitu , da si sistemom automatizma prvak svita u grdelinima.
Koce (ovako ste me vi učili) jesam li dobro napisao??? Jesam li šta falija-krivo rekao? Pozzzzz
Sve si dobro napisa.Naravno da je prvak Splita (ma tko to bio),automatski prvak svita u s.t.p.-u.Zato sam i rekao tvom kompanjonu, da je lakše biti prvak svita u baštardiranju,nego treci u Splitu u grdelinima.Jedva cekam poligon,sad me cak malo i vata straj,jer ste puno jaci bez "doktora".Prije sam bija miran, jer ste s njim nazadovali, a sad ste vrlo vrlo opasni.
Koce poštovani,
- kao prvo svaki tvoj "neprijatelj" je nama prijatelj i dobrodošao(pa makar i "doktor").
- kao drugo vezano za "doktora", ne mogu a da ne spomenem poslovicu: Umiljato janje dvije mame sisa. Htio sam reći da navedeni DR ima ptice (je "pojačan") od članova TVOJE GRUPE. Što znači, ako si ga se ti JAVNO "odrekao" da tvoji iz grupe nisu??????? Mislim da si loš vođa grupe, loš "firer", u našoj grupi je još samoupravljanje, odluke se donose konsenzusom-dogovorom( red mora vladati=ornung must zajn). Pozzzzzzz (Njemački bolje govorim nego pišem)
ps
Sve ovo gore je "zeza", a sad te stvarno pitam : Tko to daje diplome doktorske i dr.... po Splitu? Gdje se to daje, kad je dodjela? Žalosno je stvarno općenito viditi, teške neznalice (grdelinaše) s nekim glasovitim naslovima i titulama i diplomama i lentama....možda oni "žive" na staroj slavi???????????????
Moje skromno mišljenje je da oni više ( i to im je puno)zaslužuju naziv "medicinski brat" a ne neki "doktori".)
***NE MISLIM na nikog direktno, nego generalno na sve, općenito je ogromno neznanje, suša, nejebica,neimaština u ćibi i još veča u glavi.....
Molim te kad se budu dijelili naslovi, meni sačuvaj-rezerviraj "nobelovac, akademik,primarijus...." a za g.Čudinu mislim da još nije izmišljena titula..... ili bolje nemoj ništa, pusti da te "ispeglam " dogodine, pa ću se ja sam "okruniti" (kao Napoleon).....hahahaaaaaa opet sam okrenija na zajefrkanciju.
- Pokušat ću danas počet snimat, možda se pripadneš, pa nećeš ni doć na "peglanje" ?????